2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hidd el,hogy meg fognak állapodni 40milio körül,biztosra veszem.Mármint Ribery iránt.cruyff írta:
1. Eto'o valszeg megy mert menni AKAR!
2. Centerposztra egy másik ilyen kaliberű játékos vagy Drogba, vagy céroni vagy Ibra lenne nálam. Ha Eto'o megy akkor Ibra sajna, nem sajna de kelleni fog.
3. Ribery-t balszélre... hát akkor Henry padozzon??? 100 milláért pedig egyszerűen abszurdum. Ráadásul Rybery nálam amolyan Guily típusú játékos, csak valamennyire talán technikásabb. Nem biztos, hogy ő kell nekünk.
1. Eto'o valszeg megy mert menni AKAR!Sanama írta:Az új hírek igen érdekesek. Zlatanra egyre nagyobb az esély,hogy érkezik , Ribery igazolásra pedig már csak a Bayern-en múlik.
Igen érdekes mind2.
Riberynek örülnék,ugye baloldalt erősíteni kell mindenképp.
Ibrahimovic meg ... hát...
Na mind1. Nagyon kíváncsi vagyok,szerintem 1héten belül mindkettő transzfer le fog zárulni,vagy pozitivan vagy negativan.
a legfontosabb Ribery,azutan kell csak Ibrahimovicon gondolkozni.
Nem hittem volna,hogy szezon vége után pár héttel már ennyire feszűlten fogom,fogjuk várni a fejleményeket.
Jó hát akkor az uccsó mondtaban rosszul ragoztam, sry.albicelesteX írta:..
Most nem a múlt századról beszélünk, hanem a jelenrőlBlauGranaGroc írta:Ennél nagyobb baromságot nem is írhattál volna.
R10-el olyan csiki-csukikat nyomtak, öröm volt nézni.
Ennél nagyobb baromságot nem is írhattál volna.Mikaos írta:Miért, Eto'o beleillik a rövidpasszos játékunkba úgy, hogy gyakorlatilag nem lehet vele kényszerítőzni?
Az érvek ily tömegével szemben tehetelen vagyok. Elfogadom, Ibra jó a szélen.Colos írta:Ez egyszerűen nem igaz.Rivaldo11 írta: őt (Ibrát) aztán nem lehetne meccs közben kiküldeni szélre, mert ott végképp nem lenne jó. !
MQuC írta:Nem hiszem, hogy Ibrahimovic viselkedése sokkal bomlasztóbb lenne, mint Etooé. Ráadásul az öltözőkben nem is vagyunk ott, szóval az, hogy gólok után hogy ünnepelteti magát, az nem jelent semmit.
Olvastam ezt a Riberys dolgot. Há 100 milliót senki sem ér meg. Nálam 80-at sem (Cé roni)
Miért, Eto'o beleillik a rövidpasszos játékunkba úgy, hogy gyakorlatilag nem lehet vele kényszerítőzni? Ha van Eto'onak negatívuma, akkor ez az. Ennél nem hiszem, hogy rosszabb lenne Ibra. Amúgy lehet, hogy lassabb, mint Eto'o (bár nem tudunk értékeket erre!).Rivaldo11 írta:Az elmúlt napokban számtalan szempontot írtam. Szerintem nem illik a sokmozgásos, rövidpasszos játékunkba. Már a mozgása alapján virít róla, hogy testidegen elem lenne a csapatban. Nem az ő stílusában futballozunk. A mi játékunkhoz lassú.
Az Interben nem egyszer a szélről indul a kapu felé - még ha az nem is az eredeti posztja a felállás szerint. Ha nem hiszed, csekkolj le egy gólösszefoglalót tőle. Meg fogsz lepődniRivaldo11 írta:Ráadásul őt aztán nem lehetne meccs közben kiküldeni szélre, mert ott végképp nem lenne jó.
Ilyet kijelenteni nagy luxus. A modern foci elengedhetetlen kelléke a jól fejelő csatár. Évek óta példa erre az angol dominancia.Rivaldo11 írta: A fejjátékát meg kamatoztassa angliában inkább, nálunk ne.
+Ha már csatár, akkor 10x inkább Agüero, 100x inkább Torres vagy Villa
Az előző szezonban Bojan 100! percenként beköszt és 14góllal zárt. Ibra eddigi szezonjaiban összesen 15-16-17 gólokat lőtt, most kivételesen vágott 25-t.albicelesteX írta:Bojan messze van még Zlatan szintjétől ilyet leírni Bátor kijelentés!Henry-ra meg kíváncsi vagyok, hogy jövőre milyen formát fog mutatni!Lehet szidni Ibrahimovicot!Lehet Kritizálni lehet szapulni!De nem tudjátok elvenni a klasszisát!Azért álljunk meg egy picit vegyünk már visszább ebből a figurázásból!
Azért nem ugyanaz kritikával illetni vagy elcserélni egy sokaknak nem szimpatikus csatárra.albicelesteX írta:A másik most mindenki akkora Eto'o fan lett!Mikor elapadt a góllövése a szezon vége felé mindenki szidta itt mint a bokrot!Vissza lehet keresni!Most meg nemzeti hős és a legnagyobb király!!Én bírom Eto'o-t kiálltam mindig mellette!Ezt is vissza lehet keresgélni,de ha mennie kell vagy menni akar akkor nem lehet pótolni se henryval se Bojannal!Jelenleg vagy Ibrahimovic vagy Villa az ő szintje!
Ha már felvetetted a Milito,Forlan,Villa stb. dolgot akkor nézzük meg hogy a 25 gólja mellett mennyi gól passzt adott,mennyire vett részt az összjátékban és akkor hasonlítsuk össze Milito-val meg a többiekkel!
Az elmúlt napokban számtalan szempontot írtam. Szerintem nem illik a sokmozgásos, rövidpasszos játékunkba. Már a mozgása alapján virít róla, hogy testidegen elem lenne a csapatban. Nem az ő stílusában futballozunk. A mi játékunkhoz lassú. Ráadásul őt aztán nem lehetne meccs közben kiküldeni szélre, mert ott végképp nem lenne jó. A fejjátékát meg kamatoztassa angliában inkább, nálunk ne.Mikaos írta:Mondj egy szempontot.Rivaldo11 írta:Kinyírjuk magunkat ezzel a palival. Ha lehetne egy olyan támadót mondani, aki egyáltalán nem való ide-semmilyen szempontból-az épp a bosnyák.
Csak azért ne vásároljunk, hogy itt legyen-azt hagyjuk meg a madridnak.
Azért ennyire illene bízni Pepben, hogy ne a Madrid szintjére gondoljuk az ő igazolási politikáját...