2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azta kur.a de jól néz ki. én sem szeretem a feliratos mezeket de ez nagyon jól néz ki. ilyet be kéne szereznem.Tim írta:Nem szeretem a névvel,számmal ellátott mezeket,de ezzel kivételt tennék..
Az van ráírva, h Champions D'Europe, szal biztos, h nem a Bl döntőre készült.Katalán88 írta:
Szerintem ez a mez csak a BL döntőre készült. Ha nincs igazam, akkor ezer boccs.![]()
Nekem is az a mez jött be leginkább az elmúlt évek alapján, be is szereztem belőle egyet.Ilúvatar írta: de viszont az a mez, azt hiszem a 07/08 -as, ami a barca címer körül babérlevél volt, az is nagyon-nagyon szép volt, sőt az egyik legszebb mez volt.
Akkor benéztem...lionelmessi19 írta: Ami azt illeti, a 3 csillag csak jelképezheti az előző idényt, konkrét jelentése viszont a 3 meglévő BL győzelem, ha nem tévedek.![]()
Egyébként egyre gyönyörűbb. fantasztikusan eltalálták, nemtudom mikor volt utoljára otthoni ami ennyire tetszett. a 07-08as gyönyörű volt, de ez még rátesz. előtte meg... phűű.
Ami azt illeti, a 3 csillag csak jelképezheti az előző idényt, konkrét jelentése viszont a 3 meglévő BL győzelem, ha nem tévedek.Ilúvatar írta:Ebben biztos vagyok. 100%.MichaaBee írta:Ez a 3 csillag feltehetőleg ott lesz a jövőévi mezünkön, ezzel jelképezve a csapat által megnyert 3 kupát. De majd meglátjuk.![]()
Piaci szempontból is nagyon hasznos. Mivel sok rajongó ezt a mezt is szeretne megvenni, hiszen rajta van a 3 csillag ami az előző idényt jelképezi.
Ebben fognak focizni a fiaink, ez 100%.
Ebben biztos vagyok. 100%.MichaaBee írta:Ez a 3 csillag feltehetőleg ott lesz a jövőévi mezünkön, ezzel jelképezve a csapat által megnyert 3 kupát. De majd meglátjuk.![]()
Kizárt dolog, hogy a BL-döntőre készült, mert ott még a 08/09-es hazai mezben léptünk pályára.Katalán88 írta:
Szerintem ez a mez csak a BL döntőre készült. Ha nincs igazam, akkor ezer boccs.![]()
Nem vicc, hanem tudomány. Erre én is emlékeztem. Két egymástól független kutatás is megerősíti, tessék:menczel írta: Szóval: -azt állítom, hogy az rikitó színek, a jobb láthatóságuk miatt hatással vannak egy csapat sikerességére, mégha ez a hatás CSEKÉLY is.
- olvastam egy nagy mintából vett statisztikát, hogy a piros mezben játszó csapatok a valószinűségnél gyakrabban nyernek. Hogy elkerüljük a félremagyarázást, ez sem egzakt tudomány, de SZERINTEM van benne igazság. Szép napot
Tapasztalat szerint a magyarok nem tudnak kicsit sem érzékelni az odakarcolásos megjegyzések humortartalmából, éppen ezért rögtön védik magukat. Éppen ezért védem most én is magamat?menczel írta:Egy felmérés szerint a magyar diákok szövegértése a leggyengébb. Itt a forumon nap mint nap látni erre példát. Ebből fakad,hogy valaki mond valamit, abba belemagyraáz a másik bármit és akkor jöhet a válasz és etc...
Szóval: -azt állítom, hogy az rikitó színek, a jobb láthatóságuk miatt hatással vannak egy csapat sikerességére, mégha ez a hatás CSEKÉLY is.
- olvastam egy nagy mintából vett statisztikát, hogy a piros mezben játszó csapatok a valószinűségnél gyakrabban nyernek. Hogy elkerüljük a félremagyarázást, ez sem egzakt tudomány, de SZERINTEM van benne igazság. Szép napot
Egy felmérés szerint a magyar diákok szövegértése a leggyengébb. Itt a forumon nap mint nap látni erre példát. Ebből fakad,hogy valaki mond valamit, abba belemagyraáz a másik bármit és akkor jöhet a válasz és etc...G-Jay írta:Azért ezt nem gondolod komolyan ugyemenczel írta:Hát rémes ez az idegenbeli mez. Észre kéne venni, hogy amikor nyertünk BLt, akkor rikító mezünk volt. Nyilván ez csak egy sokadrangú szempont, de biztos vagyok benne ,hogy van hatása akármilyen kicsi is. Márpedig egy BL-ben minden nüansz számít.![]()
![]()
Ha a mez számítana, akkor ez alapján a legszebb mezzel rendelkező csapat jobb mint az ugyanolyan tudású rosszabb mezben lévő csapat? Persze gondolom tényleg csak vicc volt.
Hát már 1 jópár éve elég extrémek az idegenbeli mezeink : neonzöld - kukásmellén , világoskék , citromsárga , és most ez a mango lazacrózsaszín narancs rózsaszín - kinek hogy tetszikmenczel írta:Hát rémes ez az idegenbeli mez. Észre kéne venni, hogy amikor nyertünk BLt, akkor rikító mezünk volt. Nyilván ez csak egy sokadrangú szempont, de biztos vagyok benne ,hogy van hatása akármilyen kicsi is. Márpedig egy BL-ben minden nüansz számít.
Szerintem a NIKE tervezői készítenek pár mintatervet mindháromból,CFirpo3 írta:Érdekes, hogy sok képen teljesen narancssárgának látszik az idegenbeli mezünk.![]()
Kíváncsi lennék rá élőben.
Amúgy a Barcának mennyi beleszólása van a mez tervezésénél? Vagy a Barca emberei tervezik?