Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ibra: 1981-10-03 (27 éves)tomabence írta: Viszont Ibra mindenkinél idősebb ( Villánál és Eto'o-nál is )
Robinho hihetetlenül gyenge játékos!!!csabimo írta:Elképzelhetetlen hogy 60 millát kicsengessünk kp-ban valakiért is...ugy tudnám ezt elképzelni hogy 35-40millio+hleb és esetleg még egy fiatal játékosunk...barca99 írta:Én is azt gondolom, hogy bármennyire felverte Perez az árakat, nem szabadna belemenni egy erőfitogtatásba. A Realnál hiányposzt az irányító és a jobbszélső el is vertek 160 milliót. Nálunk hiányposzt a balszélső (értsd: nincs olyan játékos a keretben, akinek ez a posztja, hiába oldják meg többen is), de bármennyire örülnék Ribérynek, 60 milliót ne adjunk ki érte. Mert simán benne van, hogy ha Ronaldo megér 94 milliót, akkor Ribéry is "ér" 60-at. Akkor inkább hozzuk el David Silvát, akit én nem tartok olyan nagyra, de kétségkívül egy remek játékos, és ha olcsóbban jön...
Egyébként a Mundon volt egy szavazás, hogy 60 millióért szerződtetni kéne-e Ribéry-t és a többség (60% körül volt akkor) azon az állásponton volt, hogy nem.
Mindenesetre nem ártana Silvával és Robinhoval is tárgyalni, az még nem kerül semmibe.
Elképzelhetetlen hogy 60 millát kicsengessünk kp-ban valakiért is...ugy tudnám ezt elképzelni hogy 35-40millio+hleb és esetleg még egy fiatal játékosunk...barca99 írta:Én is azt gondolom, hogy bármennyire felverte Perez az árakat, nem szabadna belemenni egy erőfitogtatásba. A Realnál hiányposzt az irányító és a jobbszélső el is vertek 160 milliót. Nálunk hiányposzt a balszélső (értsd: nincs olyan játékos a keretben, akinek ez a posztja, hiába oldják meg többen is), de bármennyire örülnék Ribérynek, 60 milliót ne adjunk ki érte. Mert simán benne van, hogy ha Ronaldo megér 94 milliót, akkor Ribéry is "ér" 60-at. Akkor inkább hozzuk el David Silvát, akit én nem tartok olyan nagyra, de kétségkívül egy remek játékos, és ha olcsóbban jön...
Egyébként a Mundon volt egy szavazás, hogy 60 millióért szerződtetni kéne-e Ribéry-t és a többség (60% körül volt akkor) azon az állásponton volt, hogy nem.
Viszont Ibra mindenkinél idősebb ( Villánál és Eto'o-nál is ) ráadásul mind a két opciónál drágább is. Ráadásul Titi is kiöregedőben van. A belső "értékekkel" meg az a gond hogyha egy ilyen szemilyég kerül be az öltözőbe az megmérgezheti az egész csapatot is..vagy megoszthatja a csapatot! Technika tudása és gólérzékenysége az megkérdőjelezhetetlen az igaz. De hál' istennek nem mi döntünk és én MOSTMÁR teljes mértékkel megbízok Guardiolában. ( Amikor kinevezték hitetlen voltamKamarilla írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy lassan, lassan elérkezettnek látom az időt, hogy Eto'o elbúcsúzzon! Kétségtelenül, jó éve volt, de nem ment már neki annyira, mint 3 éve! Ibrat képzelem el a helyére! Villa semmivel sem másabb játék technikailag, mint Eto'o! Kéne a váltás szerintem, Ibra egy ilyen csapat mellett széjjel verné a real, lehetne ott krisztike meg Kaká, igen is jó választás lenne! Csak is őt tudom elképzelni Eto'o helyére, klasszis játékos és egyéniség!Mondjuk, ha szemét lesz, a katalánok elverik mint a bajt, de kétlem, h ilyen lenne a jövőben, örülni fog, hogy itt játszhat majd!
Belső értékekre ugyanolyan, mint Eto'o, forró fejű, szóval nem kell annyira sírni Eto'o kapcsán!
Eto'onak mondjuk aranyból van a szíve, ez mind szép és jó, de a pályán ez nem annyira mérvadó!
Akárki lesz a 2 játékos közül jövőre a csapatban, nekem mind1, csak mindenképpen legyen az egyik!Viszont Eto'oba nem kapaszkodok két kézzel!
Én még kb úgy az 50-et szabnám meg felső határnak, annál többet biztos nem. De meg kéne mondani a Bayernnek hogy srácok itt van az ajánlat, mondjuk 50 milka és döntsétek el ,hogy mi lesz. Ha nem kell akkor csókolom. Dűlőre kéne vinni hamar az ügyet, nem szabad totojázni, mert a végén kicsúszunk az időből és már Silva se lesz szabad.socio66 írta:viszonyítás kérdése..barca6 írta: Nem tudom de Ribery nem ér meg többet 40 millánál?
én azt mondom,40 millánál senki sem ér többet..
persze ha azt vesszük,hogy cé majd' 100 ruppó volt,akkor más a helyzet..
viszont én továbbra is azt mondom;ha jön 40-ért jöjjön,ha nem akkor meg menjünk Silváért.
viszonyítás kérdése..barca6 írta: Nem tudom de Ribery nem ér meg többet 40 millánál?
könyörgöm hanyagoljuk ezeketFecooo írta:[
1. talán vki legyen szíves...
2. annyira nehéz a google fordítóját igénybe venni?
katt
na ez az amit a röhögéstől képtelen vagyok elolvasniCFirpo3 írta:Az eredeti spanyol cikkből többet értek meg, mint ebből a magyarból.Fecooo írta:
katt
1. talán vki legyen szíves...zsoltman írta:Valaki forditsa le az elmundon a Ribery ciket 60 milliot ajanluk talan
Szerintem HA Ribery jönne, úgy Hleb már nem ülne a mi padunkonhÓgOlyÓ írta:Gyerekek akárki akármit mond Ibrahimovicról sztem kell....és nem csak ő hanem Riberyre is nagy szükség lenne mert Henry(maximális tisztelet az előző szezonért!) sajnos már kifelé megy a futballtól. A Real igazolásait elnézve bizony nekünk is kell egy nagyobb keret és itt minőségi játékosok kellenek.
Valdes
Dani Alves Puyol Pique Abidal?
Touré
Xavi
Iniesta
Messi Ibrahinovic Ribery
Ez a csapat sztem tökéletes lenne Pep elkézeléseinek.
És akkor ott lenne Henry,Bojan,Keita,Busquets,Marquez,Hleb hogy csak pár nevet említsek.