fcbarca0827 írta:
A törinél, mivel lehet használni az atlaszt és van fél óra felkészülési idő, ezért szerintem attól ne félj! 

Bár, amiket írtál tételeket azokról azt se tudom, hogy micsodák... 

Nekem olyanok nincsenek...
Az angolra én se készülök, igaz nekem a próbaérettségim "csak" 4-es lett.  

Én is rájöttem így az elmúlt 3-4 napban, hogy a másfél hónapban többször elő kellett volna venni a tételeket... 
Remélem szerencsém lesz a húzásnál! NAGYON NAGY SZERENCSÉM... 
Sok sikert neked!   

Hát minden suliban mások a tételek. Én attól félek hogy ellőttem tavaly meg tavalyelőtt az összes szerencsémet tételhúzásnál 

10 tételenként feleltünk. Kiadtak 10-et, feleltünk, kiadták a második 10-et, abból is feleltünk. Na most töri....4.-ben év végén feleltünk. Én voltam az osztályból a tök utolsó aki felelt 

Egyszerűen elfelejtette a tanár hogy én még nem feleltem. 7-en voltunk akik még nem feleltek, kihívott 6 embert, csak engem nem 

Mondom jó, el kéne kezdeni akkor tanulni. Valaki adja már ide a tételeit, hagy tanuljam meg őket 1 nap alatt 

Megtanultam egész jól a démosz és az arisztokrácia küzdelmeit Athénban című tételt. Az volt az első. Megyek tovább, 56...ó mondom alapműveltség, Széchényi...megnéztük a filmet, elég az a 2-eshez...mentem tovább, ó mondom tudok én mindegyikről beszélni, ennyi volt a tanulás. Másnap ugye kihívott felelni a tanár. Kimegyek, kihúzom a borítékot. Kinyitom.....tétel címe: a démosz és az arisztokrácia polgárjogi küzdelme Athénban  

Többiek szidták is Anyát 

Most 5.-ben feleltem a 2. tízből. 48-at tudtam végig, a többiből meg ilyen negyedét, felét. Kimegyek, kihúzom, 48.....mondom kösssz srácok 

Úgyhogy félek hogy ezzel a kettővel ellőttem az összes lehetőségemet