Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a Flyover van meg róla, mert a többit vhogy még nem tudtam letölteni..Boixos írta:az új lemezük megvan?
Tank
Nekem is tetszik, szeretem a rap-et.Morminho írta:]
És mi a véleményed a Ghetto GospelrőlSzerintem rohadt jó szám
És mi a véleményed a Ghetto GospelrőlTaibi írta:Tényleg 2Pac!barcafan írta:2pacnak uj klipje??? ezt picit elgépelhettedMorminho írta:Látta már valaki a 2Pac új klippjétGhetto Gospel a szám címe, nekem nagyon bejön, ha kell akkor feltöltöm vhova
Az ő számait dolgozták fel egy albumon, és az ő nevével adják el................így 2Pac néven fut a klipp is......
Tényleg 2Pac!barcafan írta:2pacnak uj klipje??? ezt picit elgépelhettedMorminho írta:Látta már valaki a 2Pac új klippjétGhetto Gospel a szám címe, nekem nagyon bejön, ha kell akkor feltöltöm vhova
Lehet h nem új, de most a viván az első volt a az amerikai coca-cola listánbarcafan írta:2pacnak uj klipje??? ezt picit elgépelhettedMorminho írta:Látta már valaki a 2Pac új klippjétGhetto Gospel a szám címe, nekem nagyon bejön, ha kell akkor feltöltöm vhova
Please wait...PetI írta:Hi!
Lenne egy kérésem: ha valakinek megvan Santana-Supernatural albuma fel tudná tenni? (Esetleg linket adni ahonnan le lehet tölteni)
Nagyon szeretném meghallgatni, de nem tudtam letölteni sehonnan.
Előre is köszi!
Hát eléggé kihalt,de átnézek már oda azt hozzászólok,te is tedd ezt!Mi a nicked ott?Agypiercing írta:Kösz Charlie, király vagy (meg a Rammstein is!) Ja egyébként mi "ismerjük" egymást a Nemzeti Sport fórumáról, mostanában oda a Forca Barca szobába nem ír senki
...
Kösz Charlie, király vagy (meg a Rammstein is!