Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+socio66 írta: Én egy Jorge Lorenzo-s aláírásképet szeretnék,első sorban Slithertől vagy Polditól várom.
...
Poldi írta: elégrégcsináltamvalamit.
Ez nagyon nagy!!! Kösz!BlauGranaGroc írta:Én most egy ilyet tudtam összehozni:piton írta:Vki tudna készíteni egy Talmácsis avatart (max 130x150px) vagy egy aláírásképet???
hétvégén megpróbálok csinálni egyetkamaj írta:...
Én most egy ilyet tudtam összehozni:piton írta:Vki tudna készíteni egy Talmácsis avatart (max 130x150px) vagy egy aláírásképet???
hát én nem nagyon tudok olyan képet csinálni de itt egy kis segítségalbicelesteX írta:Köszönöm szépen!!!Ha valaki csinálna nekem egyet valami olyan képből mint ami a főoldalon van hogy csendre inti a népet azt megköszönném!!!
Nagyon köszönöm! Én csak paintben rádobtam egy supernem logot, de ez így fantasztikus. Kösz, kössz, kössz!!!MichaaBee írta:Nem tudom mennyire stílusos, de remélem tetszik.Ticsi 23 írta:Nem tudna nekem erre a képre egy stílusos felíratot biggyeszteni?
http://efrud.com/images/dfdfdfbyb.png
szöveg: "az igazi rocksztár az első próbán meghal"![]()
itt találsz páratalbicelesteX írta:Üdv!Katalán király lett! :DKérhetnék légyszi egy király Ibrás sig-et?Nagyon hálás lennék!Pls!!!
Szerk.:Jó ha betesztek olyat is ami már kész vagy valahonnan lopcsencsór!!!
Ez baromi jó lett grat. Nagyon eltaláltadBarcagirl24 írta:
![]()
de legalább nem unatkoztam
albicelesteX írta:Üdv!Tudna nekem valaki dobni egy linket ahol vannak kész bannerek?