Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a csatárnak nem gólpasszokat kell adni. Mindig megy a duma, hogy Samu azért ilyen eresményes, mert a társak hihetetlenül ki tudják szolgálni, akkor meg mi a francnak egy gólpasszokat adó csatár? A többieknek(Messit és Henryt leszámítva) amúgy se erősségük a helyzetkihsználás. A csatár itt lőjön gólokat, ipari mennyiségben.LG írta:Ha Etoo megy, akkor sztem Ibra jöbb döntés Villanál. Villa is nagy gólvágó, de a az összjátékba és gólpasszok tekintetében elmarad a svédtől, meg azért lássuk be, Villa nem egy zseni. Ibra viszont annál inkább.
Bár azt sem bánnám, ha Etoo maradna, de én Ibrát tartom a legjobb kcs-nak.
Ez a Nemzeti Sporton van, és tudjuk. Úgyse fog létrejönni a transzferkovacsmisn írta:Manchester United: Ferguson Eto’óval pótolná Ronaldót
FEJEZD MÁR BEnemmindegy19 írta:Vagy ha van Villájuk, akkor már csak egy medence hiányzik
Negredo + 25 milla.kudu írta:Kiváncsi lennék, hogy honnan vetted,h Villa már ott van![]()
Az lehet h oda akrja vinni meghogy ismeri a képességeit de szerintem ott se nyujtana többet mint a mostani klubjában nagoyn sérülékeny lett és szerintem olyan lesz mint a Quaresma jo playa de sosem fogja magát ugy kiforrni h valaha is beférjen egy nagycsapathoz de még nem is kell nagycsapat mert a tottenhamhoz se fért be....sajnálom pedig sok lehetőség lett volna bennekudu írta:Most olvastam a nemzeti sportban, hogy Rijkaard szeretné a Galatasarayhoz vinni Giovani Dos Santost![]()
Ismeri a képességeit, szerintem nem járnának rosszul
Ha Etoo megy, akkor sztem Ibra jöbb döntés Villanál. Villa is nagy gólvágó, de a az összjátékba és gólpasszok tekintetében elmarad a svédtől, meg azért lássuk be, Villa nem egy zseni. Ibra viszont annál inkább.Dave87 írta:A Villa hír engem lesokkolt.
Kaká és Ronaldo leigazolása nem érdekelt, de David Villa jó lett volna, ha hozzánk kerül (persze tudom, hogy nem nagyon volt róla szó).
Szerintem tökéletesen illett volna hozzá a Barca játékstílusa. Fordulékony, gyors, harcias és remekül érzi a rövidpasszos játékot ő is, akárcsak Xavi, Messi vagy Iniesta.
Nem értem amúgy, hogy miért nem startoltunk rá.
De nincs jogom kétségbe vonni, hogy Guardiola és a vezetőség tudja, mit csinál.
Azért sajnálom