Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jaja. De már elmondta többször is. Két év múlva szerintem esedékes is lesz a váltása. Csak addig tartsa a szintet
2 év múlva lehet aktuális is leszge3yra írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... ls-in.htmlbarca0417 írta:Már nem azért de mit csinál Henry a New York Red Bulls pályáján edzős cuccba? Remélem nem adtuk el sunyiba nekik.![]()
Ez még viccnek is rossz
majd derül..
http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... ls-in.htmlbarca0417 írta:Már nem azért de mit csinál Henry a New York Red Bulls pályáján edzős cuccba? Remélem nem adtuk el sunyiba nekik.![]()
Ez még viccnek is rossz
Jótékonysági mecset játszott an NBA sztárjai ellenbarca0417 írta:Már nem azért de mit csinál Henry a New York Red Bulls pályáján edzős cuccba? Remélem nem adtuk el sunyiba nekik.![]()
Ez még viccnek is rossz
biztos vmi megrendezett esemény volt ez,nem hiszem h Nash is csak épp arra sétáltbarca0417 írta:Már nem azért de mit csinál Henry a New York Red Bulls pályáján edzős cuccba? Remélem nem adtuk el sunyiba nekik.![]()
Ez még viccnek is rossz
Ha jön Ibra, nagyon remélem, hogy nem, akkor Eto'o-val elcserélik plusz valamennyi pénzt fizet még a barca. Úh akkor Eto'o az interbe megy.Sapka írta:tudom, kissebbre is vettem. de ha samu helyén fog játszani hova megy samu?
Sapka írta: tudom, kissebbre is vettem. de ha samu helyén fog játszani hova megy samu?
tudom, kissebbre is vettem. de ha samu helyén fog játszani hova megy samu?Asys írta:Ha jön Eto'o helyén játszik majd, mert akkor Samu távozik valszeg...Sapka írta:ha jön Ibrahimovic akkor Henry helyén fog játszani??
érdekes lenne Ibra baloldali támadóként.... bár kitudja!
Ja és brutál nagy az aláírás képedszerintem vedd kisebbre, a modik is szólni fognak ha nem teszed!
Ha jön Eto'o helyén játszik majd, mert akkor Samu távozik valszeg...Sapka írta:ha jön Ibrahimovic akkor Henry helyén fog játszani??
Nem, pont azért megy el Eto mert az ő helyén fog játszani IbraSapka írta:ha jön Ibrahimovic akkor Henry helyén fog játszani??
Bocs az OFFértnoname írta:A csapat legerősebb része a középpálya.ElBartimaeus írta:Ha jön Ribéry, akkor sztem nem jön Ibra, akkor meg jöhet Henry középre, ahol még veszélyesebb lenne.Amúgy meg akkor küzdeni fog a bekerülésért, és még jobb teljesítményt fog nyújtani. ( Nem igazán értem Pepet, a csapat legerősebb részén akar "erősíteni"!... )
A csapat legerősebb része a középpálya.ElBartimaeus írta:Ha jön Ribéry, akkor sztem nem jön Ibra, akkor meg jöhet Henry középre, ahol még veszélyesebb lenne.Amúgy meg akkor küzdeni fog a bekerülésért, és még jobb teljesítményt fog nyújtani. ( Nem igazán értem Pepet, a csapat legerősebb részén akar "erősíteni"!... )