Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na jó, de ilyen klubvilágbajnokságokat hagyjunk inkábbsalas9 írta:Ez mond valamit:ElBartimaeus írta: ... Ha végre nem csak múzeumba is simán kiállítható játékosok lennének, akkor talán el is érhetnének valamilyen eredményt! Az első lépés már megvan...
"2007-es klub-világbajnokságon elért győzelmével a nemzetközi kupák legeredményesebb csapata."
Az elmúlt 5 évben nyertek ezzel a "vén" csapattal 7 kupát is, köztük 2 Bl győzelem (2003,2007, és 2005-ben is döntőben volt).
(Nem akarok vitatkozni, csak Barca mellett Milan szurkoló vagyok)
Ez mond valamit:ElBartimaeus írta: ... Ha végre nem csak múzeumba is simán kiállítható játékosok lennének, akkor talán el is érhetnének valamilyen eredményt! Az első lépés már megvan...
Haha! Ez jó vicc, a Milán és 21 éves hátvéd?!lui1698 írta:Az AC Milan 15 millió euróért leigazolta, a 21 éves francia hátvédet Aly Cissokhot.
RobbenMichaaBee írta: A MU-nak szvsz most egy jó szélső kellene, amiből sajnos csak Ribéry ugrik be.
nem azt mondtam h idén de amúgy 2 éven belül mindcsababarca írta:Scholes,Giggs,Van der Saar visszavonulnak idén?![]()
nem tudtam...
bocs, hogy beleszólok, általában inkább csak olvasok, de ezt most nem hagyhattam szó nélkül (mint Ibrahimovic-ellenző). szóval, a statisztika kettejük góljairól azért mást mond.LG írta:Dehogynem mutatott semmit. Az Ajaxban rengeteg gólt, a Juvéban meg az általad emlitett Del Pierro illetve Trezequit-vel rúgatott rengeteg gólt. Az Interben meg messze a csapat legjobbja volt, és 25 gólt lőtt, amivel ugye gólkirály lett, szóval többet lőtt mint az általad emlitett 2 játékos.
Amikor meg Etoo lesérült elősször, akkor Gundjonsen volt akinek pótolni kellett volna. 2. meg a Henrynak, aki akkor még messze nem szokta meg a spanyol bajnokságot. Meg akkor a kiszolgálás sem olyan volt, nem ment a játék a csapatnak.
Az egyik kiszemeltje a MU-nak a chílei Alexis Sanchez, ha jól tudom az Udinese-bölMogyi írta:Szerintetek a Manchester kiket vesz abból a pénzből amit roniért kapnak
Ha megnézzük a Mu keretét Giggs, Sholes, Van der Sar visszavonul, ronit eladták , és akkor mi lesz a MU-val szerintetek???
Szerintem Scholes lehúz még egy idényt.Jó lenne ha a holland portás is maradna még egy évig,bár erre nem nagy az esély.Giggs pedig tuti visszavonul!csababarca írta:Scholes,Giggs,Van der Saar visszavonulnak idén?![]()
nem tudtam...
Nekem olyan érzésem van, h Ronaldo eladása hatalmas üzlet volt, a Mu számára. A 98 millió euró rengeteg pénz, + amugy is van a Munak, szóval vehetnek jó játékosokat. Az 1ik baj az, h azt a Riberyt is szeretnék, melyet mi isBarcaman14 írta:Nos szerintem Fergie van annyira hozzáértő személyiség hogy megtalálja a megfelelő játékosokat.Mogyi írta:Szerintetek a Manchester kiket vesz abból a pénzből amit roniért kapnak
Ha megnézzük a Mu keretét Giggs, Sholes, Van der Sar visszavonul, ronit eladták , és akkor mi lesz a MU-val szerintetek???
Nos szerintem Fergie van annyira hozzáértő személyiség hogy megtalálja a megfelelő játékosokat.Mogyi írta:Szerintetek a Manchester kiket vesz abból a pénzből amit roniért kapnak
Dehogynem mutatott semmit. Az Ajaxban rengeteg gólt, a Juvéban meg az általad emlitett Del Pierro illetve Trezequit-vel rúgatott rengeteg gólt. Az Interben meg messze a csapat legjobbja volt, és 25 gólt lőtt, amivel ugye gólkirály lett, szóval többet lőtt mint az általad emlitett 2 játékos.BlauGranaGroc írta:Milito és Di Vaio(?) mögött mennyi volt? Ajaxban, Juvéban sem mutatott semmit, pedig a holland bajnokságban boldog-boldogtalan lő 25 gól felett. Del Piero-nak és Tottinak is nagy kiszolgálása lehetett amikor 30 körül rugtak.LG írta:Igy van, Ibra is gólérzékeny. Csak nézd meg, ő milyen kiszolgálást kapott![]()
Hány technikás kp is volt mögötte? Kb. 1 sem.
Itt sztem simán hozni fogja azt a gólmennyiséget, mint Etoo.
Semmit nem ér a kiszolgálás, ha nincs kit helyzetbe hozni. Amikor Samu megsérült hiába volt Xavi, INi, Ronaldinho, Messi a pályán mégse volt aki gólt lőjjön.
Ott a pont, középcsatár az rugjon 40 gólt és hasra is eshet a labdával. Ettől függetlenül Ibrát nagyon jó játékosnak tartom és örülnék ha itt játszana, de ő nem befejező csatár. De mindkét játékos mellet ugyanannyi érv van szerintem.BlauGranaGroc írta: Itt a csatárnak nem gólpasszokat kell adni. Mindig megy a duma, hogy Samu azért ilyen eresményes, mert a társak hihetetlenül ki tudják szolgálni, akkor meg mi a francnak egy gólpasszokat adó csatár? A többieknek(Messit és Henryt leszámítva) amúgy se erősségük a helyzetkihsználás. [size=0]A csatár itt lőjön gólokat, ipari mennyiségben.[/size]
Elég érdekes meglátás. Akkor akár Pippo is lehetett volna a csatárunk, és mivel ő jól használja ki a helyzeteit, 60 gólt rúgott volna a szezonban, ugye?Mikaos írta:Más csapatoknál a csatárnak kell vinnie az egész csapatot a hátán (Ibra, Villa), míg itt a csatár csak egy kiegészítő ember, akinek általában csak be kell pöckölnie a labdát a hálóba.
Milito és Di Vaio(?) mögött mennyi volt? Ajaxban, Juvéban sem mutatott semmit, pedig a holland bajnokságban boldog-boldogtalan lő 25 gól felett. Del Piero-nak és Tottinak is nagy kiszolgálása lehetett amikor 30 körül rugtak.LG írta:Igy van, Ibra is gólérzékeny. Csak nézd meg, ő milyen kiszolgálást kapott![]()
Hány technikás kp is volt mögötte? Kb. 1 sem.
Itt sztem simán hozni fogja azt a gólmennyiséget, mint Etoo.
Számomra ez egyáltalán nem kétségtelen. Sőt, a rossz helyzetkihasználása miatt nem mondanám. Persze a gólérzékenységet végülis ez nem zárja ki, de kérdés, hogy mennyi helyzetből van ez a "gólérzékenység".Barcaman14 írta: ...de a leggólérzékenyebb csatár Eto'o.Ez kétségtelen.
Egyetértek!!!Itt a csatárnak (jelen esetben Eto'o-nak) gólokat kell szereznie.Samu eddig ezt tette nem is kis sikerrel.Lehet hogy Ibra technikásabb meg mit tudom én hogy még miben jobb de a leggólérzékenyebb csatár Eto'o.Ez kétségtelen.Ezért illik tökéletesen ebbe a Barcaba.Szóval én most már teljes vállszélességgel Eto'o maradása mellett állok.BlauGranaGroc írta:Itt a csatárnak nem gólpasszokat kell adni. Mindig megy a duma, hogy Samu azért ilyen eresményes, mert a társak hihetetlenül ki tudják szolgálni, akkor meg mi a francnak egy gólpasszokat adó csatár? A többieknek(Messit és Henryt leszámítva) amúgy se erősségük a helyzetkihsználás. A csatár itt lőjön gólokat, ipari mennyiségben.LG írta:Ha Etoo megy, akkor sztem Ibra jöbb döntés Villanál. Villa is nagy gólvágó, de a az összjátékba és gólpasszok tekintetében elmarad a svédtől, meg azért lássuk be, Villa nem egy zseni. Ibra viszont annál inkább.
Bár azt sem bánnám, ha Etoo maradna, de én Ibrát tartom a legjobb kcs-nak.