Ja igen, bocsi a kirohanásom miatt, Torres messze van a barcától, bár csodálatos lenne ha ő jönne. A másik meg szerintem ez a eto,ribéry,henry spekuláció szerintem úgy lenne szép, ha Eto most menne, mert túl sokat foglalkozunk vele, és már a média is, emlékezzünk mi volt ronaldinho ügyével is, meg deco. Lehet kicsit más, de mégis mindenki ezzel foglalkozik, nem lenne helyes ha maradna azok után, hogy tavaly is körülötte folyt minden, de azt se tartom helyesnek hogy Ibra jön.. Én fiatal csatárt tennék be, és akkor itt jön Villa. Henry-ra térve, rá rábíznám a kupák, meg egyéb ienek szerepét, és Ribéry játszana ott a helyén, vagy ha Messi pihen akkor egy Henry-xyz-Ribéry csatár hármas-t látnék.. szóval nem tudom, de én így gondolom. Filipe meg ahogy néztem videókat róla, sztem Barcába még helyre rakják a tudását, azt rendben lesz. Abidal se rossz szerintem, csak nem érzem benne azt az erőt, ami kellene..:S Hát nem tudom ti hogy látjátok, de eléggé idegesít már ez az összevissza pletyka, kénének már a késztény cikkek

De bármi legyen is a vége, Barca volt Barca most és Barca lesz a legjobb csapat a világon:)