LG írta:Ticsi 23 írta:Remélem az az a része igen, hogy Tevez elmegy a MU-ból. Tevez jó játékos, nem való abba a rossz társoságba. De ha a MU így folyataja, nem marad játékosuk. A nagy költekezésről meg annyit, hogy ugyan kit tudna leigazolni, aki nagy név a piacon. Nekik is Ribéry kell

!!!
szerk.: Mennyit adott tavaly a City Roninhoért?
Pontosan már nem emlékszem, de kb. 40M körül.
AMugy meg nemcsak a nagy nevekkel lehet jó csapatot épiteni, most a Mu mehet játékosokat bőséggel abból sztem 1 nagyobb név elég lesz C helyére, a többi lehet kisebb kaliberű, de szintén nagyon jó játékos.
Ronaldo eladását jó ötletnek tartom, de ha Tevezt is eladják, akkor nem. Nem is értem miért erőltetik Berbatovot a helyén, az argentin sokkal jobb.
Nana, Tevez jó, de Berbatov lényegesen jobb (jó én elfogult vagyok irányába) csak a Mu-ban nem jött ki neki a lépés, de a "közepes" csapatokban Bayer, Spurs rendre klasszisként teljesített sőt a hátán vitte őket!
Fergie se véletlenül igazolta le a bolgárt!
Berba olyan mint Ibra, teljesen egy "súlycsoport" a kettő és ha egy játékrendszert, az adottságaikra építenek, nagyon kifizetődő lehet mindkettőjük játéka!
A Barca játékába simán beleillenének, az Ibra Interes kiszolgálóiról esett már szó korábban, így azt nem taglalom. De Manchesterben, egyértelműen Ronaldora építették a játékot viszont a csapatjátékban például messze elmaradtak tőlünk.
Emiatt nézném meg szívesen, nálunk mit tudna nyújtani Dimitar!