Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is jogos felvetés!kovinho írta:hogyha meg is tudnánk csinálni, szerintem akkor sem lenne szerencsés most, az idény végeztével, mivel biztos várható játékosmozgás. Szóval majd ősszel esetleg.
A helyzet annyiban javult, hogy most bejöttünk, csak változatlanul nemKrojf írta:Vasárnapról hétfőre virradóra először az oldal nem akart bejönni,
aztán ha bejött, akkor nem léptetett be azonnal a fórumra, hanem
mindent be kellett pötyögnöm, aztán utána léphettem fel.
Kicsit a forróság legyengítette a szerkezetet???
K.
A köv. bekezdésben pedig jön a csavarFecooo írta:számomra ez a nem tiszta...
"A változásra éhes katalán szurkolótábor ugyanis halhatta, ahogyan Pep kimond három nevet, kimondja a Rijkaard-éra zászlóvivőinek a nevét, hogy ők lesznek azok, akikre nem számít. Ronaldinho, Deco, Eto’o. A három „muskétás”, a Barcelona 2004 és 2006 között elért sikereinek a legfőbb kovácsai, azok a játékosok, akiket tiszteltek, és megbecsültek Katalóniában. Ám csillaguk leáldozott, és Guardiola tökéletesen észre is vette ezt, sőt, e három játékos eladása mellett elengedte Gianluca Zambrottát, Edmilsont, Giovanni Dos Santost, Marc Crosast, Lilian Thuramot és Oleguert. "
de lehet, h az én felfogásom a nehéz, nem tudom...
N betű javítva, viszont a másodikat hosszabban taglalom utána, szóval azt hiszem, egyértelmű a szitu.Fecooo írta:először is magamat ismételve: grat a cikkhez Etooka!
ugyanakkor több észrevétel ezúttal:
1. "ugorjunk vissza az időbeN" ( az -N nincs ott)
2. igen, kimondta a 3 meghatározó játékos nevét, de belőlük csak kettőt "sikerült" elküldenie, hiszen, mint tudjuk Samu itt maradt (a történelem ismételje meg magát és maradjon megint!)
Szerintem este is ugyan olyan élvezetes lenne olvasni sőt továbbmegyek 3 naponta is...Én örülnék neki ha elvállalnád idén is . Szerintem nm lenne gond ha csak 3 naponta lenne ilyen körkép, persze ha erre sincs időd azt is maximálisan megértem.Titinho írta:...
persze,de én egy külön rovatra gondoltam,ahova mehetnének ezek a dolgok, mivel ugye alapvetően az Eurobarca nem ezt a stílust képviseli.Slither írta: Aki tud és akar, az eddig is beküldhette a megírt dolgait.
Köszi.Colos írta:Nekem is nagyon tetszettek Titinho tavalyi körképei. Remek lenne, ha idén a főoldalon jelennének meg.
Aki tud és akar, az eddig is beküldhette a megírt dolgait.Colos írta:Nekem is nagyon tetszettek Titinho tavalyi körképei. Remek lenne, ha idén a főoldalon jelennének meg.socio66 írta:néhány vállalkozó szellemű tag összegyűjthetné a napi híreszteléseket,amiket a Marca,az ElMundo és társai is lehoznak.
nem sokban különbözne ez Titinho tavalyi munkásságától-ami ugye mindenkinek nagyon bejött-mindössze annyiban,hogy hivatalosabb formát kapna.
várom a javaslatokat,ötleteket,véleményeteket erről,írjatok nyugodtan.
Nekem is nagyon tetszettek Titinho tavalyi körképei. Remek lenne, ha idén a főoldalon jelennének meg.socio66 írta:néhány vállalkozó szellemű tag összegyűjthetné a napi híreszteléseket,amiket a Marca,az ElMundo és társai is lehoznak.
nem sokban különbözne ez Titinho tavalyi munkásságától-ami ugye mindenkinek nagyon bejött-mindössze annyiban,hogy hivatalosabb formát kapna.
várom a javaslatokat,ötleteket,véleményeteket erről,írjatok nyugodtan.
Már hogyne' kerülhetne kiIlúvatar írta:a főoldalon lévő videót nem lehetne lecserélni erre?
http://www.youtube.com/watch?v=toTWpYOjBXI
Ugyanis:
1. a videó végén megjelenik az eurobarca
2. eurobarcás tag csinálta
3. csak mert