Most akkor mi van? több mint 50 millio? Nekünk is a zsebünkbe kell nyulni még is csak...Bestbarca írta:Bomba vissza:lluisllach89 írta:Robbant a bomba, Laporta 50 millió eurót ajánlott Villáért.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... lla-report
http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=
Több mint 50 millió, bár szerintem villa ide jön
Barca Igazolások 2009-2010
- csabimo
- Capitá del Barça
Bomba vissza:lluisllach89 írta:Robbant a bomba, Laporta 50 millió eurót ajánlott Villáért.
http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=
Több mint 50 millió, bár szerintem villa ide jön

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Ini nem későn érő típus, hiszen ő egy kreatív kp. Szerintem neki még rengeteg nagy éve lesz, még csak 25, ha jól tudom, ami a posztján ideálisnak számít. Messi pedig egyedi eset, egyszerűen zseninek született. szóval az összehasonlítás szeritnem nem jó, de egyébként amire ki akarsz lyukadni, azzal egyetértek.Danka00792 írta:Van aki késöbb ér be, van aki elöbb. Hogy ne menjünk messzire, lásd: Iniesta <-> Messi.OvaMind írta:Nagyon nehéz Bojant megítélni, mert ahhoz képest, h csak 19, nagyon jó csatár. De ha úgy nézem, hogy hol tart Pato vagy Balotelli, akkor már más a helyzet.
-
- Director del Fútbol
Robbant a bomba, Laporta 50 millió eurót ajánlott Villáért.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Szerencsétlen a megfogalmazásom. A legfőbb problémám abban van, hogy már a második nyár, amikor megy a huza-vona Eto'o körül. Semmi nem tiszta, csak az, hogy a technikai stáb sem ragaszkodik túlságosan a kamerunihoz. Szerintem ezután tényleg felesleges megtartani. Ha pedig elmegy, akkor már érdekel, hogy itt mire megy másik befejező csatár, ill. ő mire megy máshol, mivel ez egy olyan téma, amiről elég sokat ment a vita.cps46 írta:Ha tényleg így gondolkodsz, arra nem tudok mit mondani. Bizonyítsuk be, hogy Eto'o nem is olyan jó csatár, és csak a Barçában képes ennyi gólt lőni? Engem őszintén szólva nem érdekel, hogy ki mit csinálna a Barçán kívül, amíg nálunk azt csinálja, amit kell. Az meg biztos, hogy itt senki nem rúgna 40-50 gólokat. A mostani idény kiemelkedő volt, jövőre örülhetünk, ha egyáltalán csapat szinten 80 gól felett rúgunk.
Viszont leírtam azt is, hogy semmilyen logikát nem látok abban, hogy hozzunk helyette 40 millióért egy olyan stílusú csatárt, mint ő, amikor van más hiányposzt is.
- Tivornya
- Capitá del Barça
Laportáék nem a médiának igazolnak,hanem a csapatnak
És sztem pont jól csinálják a dolgukat így,csendben és nyugodtan.Így 1xcsak robban a bomba és jönnek majd a hírek nekünk is
És addig se köp a levesünkbe holmi Perez és sleppje 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
-
- Director del Fútbol
Igaz volt egy ilyen DEbarca99 írta: Egyébként csak én emlékszem olyanra, hogy Villa és Silva pakk nincsen idén? Tehát vagy egyiket, vagy másikat vehetjük csak meg... Mert ha nincs Ribéry, és Villa miatt nincs Silva, nem igazán lesz őszinte a mosolyom...
Itt sztem a pénz beszél. Ha jó ajánlatot tolnak eléjük akkor el fogják fogadni mert úsznak az adósságban a vételárat így feljebb tornázhatják.
Viszont szélső tényleg jobban kellene de sztem először az Eto'o ügyet akarják lezárni.
Am én nagyon kíváncsi vagyok(lennék) hogy mit tudna itt csinálni Villa ilyen playerekkel, és mit Eto'o mondjuk egy Interben.
Nem hiszem hogy 20gólnál többet tudna rugni más csapatban egy bajnokságban de remélem megláthatjuk mit tud más csapatban és mit is ér ténylegesen a 30gól.
Szerk: Engem nagyon idegesít hogy semmit sem tudunk biztosra ebből a sok kamu cikkből csak pletykaszinten megy az egész, megszólalhatna végre Laporta is hogy mit is akarnak a munkásunkkal, vban tárgyalnak e Villa-ról így csak marad a bizonytalanság főleg a spanyol csodalapok miatt.
Ez Pep vesszőparipája, mindenképpen változtatni akar elől. Én úgy vagyok vele, hogy ha Eto'o marad azért, ha pedig egy minőségi csatár jön, akkor azért örülök, de a többi erősítés már érkezhetne.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Hajrá FC BARCELONA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ticsi 23 2009.06.15. 16:14:47-kor.

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
-
- Entrenador del Barça
Ha tényleg így gondolkodsz, arra nem tudok mit mondani. Bizonyítsuk be, hogy Eto'o nem is olyan jó csatár, és csak a Barçában képes ennyi gólt lőni? Engem őszintén szólva nem érdekel, hogy ki mit csinálna a Barçán kívül, amíg nálunk azt csinálja, amit kell. Az meg biztos, hogy itt senki nem rúgna 40-50 gólokat. A mostani idény kiemelkedő volt, jövőre örülhetünk, ha egyáltalán csapat szinten 80 gól felett rúgunk.barca99 írta:(Lassan viszont már ott járok, hogy mindegy, hogy ki, csak jöjjön valaki Eto'o helyett, és lássuk meg, hogy ő mire megy gyengébb kiszolgálással, ill. egy hasonló jó csatár mire megy ennyi kreatív emberrel)
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Persze hogy fontos, hogy végignyomja a szezont, én is úgy gondoltam, hogy ha nem lenne sérülékeny, tényleg nem tudnék olyan indokot, amiért ne ő lenne (számomra legalábbis) a tökéletes 9-es a Barcába.
Villát én nem igazán szeretem, de bizonyíthat. Ha itt is szrja a gólokat és a BL-ben sem tűnik el, elhiszem, hogy annyira jó játékos, mint mondjátok.
Egyébként csak én emlékszem olyanra, hogy Villa és Silva pakk nincsen idén? Tehát vagy egyiket, vagy másikat vehetjük csak meg... Mert ha nincs Ribéry, és Villa miatt nincs Silva, nem igazán lesz őszinte a mosolyom...
Villát én nem igazán szeretem, de bizonyíthat. Ha itt is szrja a gólokat és a BL-ben sem tűnik el, elhiszem, hogy annyira jó játékos, mint mondjátok.

Egyébként csak én emlékszem olyanra, hogy Villa és Silva pakk nincsen idén? Tehát vagy egyiket, vagy másikat vehetjük csak meg... Mert ha nincs Ribéry, és Villa miatt nincs Silva, nem igazán lesz őszinte a mosolyom...

-
- Director del Fútbol
Hát a válogatottban azért nem megy ugy a fiúnak ha még tegnap rugott is egy 3-ast a félelmetes erejű Új-Zélandnak. A törökök ellen játszottak a spanyolok emlékszem talán ő volt az egyedüli ék és Xavi,Ini tömte olyan labdákkal hogy 5-tkellet volna rugnia de nagyon nem érezték egymást, Villa-val pedig annál inkább. Jó egy meccs nem kiindulási alap de én Villa-t sokkal jobbnak tartom ide kb annyi hogy Torres fiatalabb. a Sérülékenység is igen fontos tud lennie a fél szezont az intenzíven töltötte a térdével nagy bajok lehetnek, nem biztos hogy végig fog tudni nyomni egy szezont teljesen akár a karrierje során is!! Mint MU-ban Hargreaves vagy Milito van rá példa sajnos.barca99 írta: Villa Torres fölött?![]()
Az csatár, aki számomra 'A' Barca csatár, az pont Torres. Sérülékeny, de kb. itt ki is merül a negatívumok listája.
Ha Torres csak a kontrajátékhoz értene, miért játszana jól a válogatottban? Hisz' a válogatott játéka inkább hasonlít a Barca játékára, mint a Liverpooléra.
Régen ki nem állhattam (bár ebben valahol benne van, hogy nekünk lőtte a gólokat, a Real ellen meg sorra becsődölt), de aztán a PL-ben bizonyított rendesen.
Magas, jó fizikumú csatár, ez viszont nem megy a sebesség rovására. Tud fejelni, ügyes a labdával (btw Toni szerintem pont ezért nem illene ide), mind a két lábával veszélyes a kapura. A válogatottban és a klubjában is jó teljesítményt nyújt, pedig bőven van különbség a két stílus között. Ha kell, kiveszi a játékból a részét, ha kell, egyedül próbál megoldani mindent. Nem mellékesen korban is tökéletes.
Ha lenne csatár, akire szó nélkül elcserélném Samut, az Torres.
(Lassan viszont már ott járok, hogy mindegy, hogy ki, csak jöjjön valaki Eto'o helyett, és lássuk meg, hogy ő mire megy gyengébb kiszolgálással, ill. egy hasonló jó csatár mire megy ennyi kreatív emberrel)
Am vehetnénk vele együtt Silva-t is aki nem is lenne egetrengető összeg főleg ha mehetne Bojan kölcsönbe. Akkor itt lenne a spanyol válogatott magva Xavi,Ini,Villa,Torres,Puyol,Piqué.
Nekem csak Villa vagy Ibra jöhet Eto'o helyére.
Villa árával kapcsolatban nem biztos hogy csak sportszakmai és üzleti megfontolások vannak a háttérben hanem vban Eto'o val nincs kibékülve Guardiola sem ahogy én sem.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Villa akkor jönne, ha Eto'o elmenne. Szóval Eto'o helyére.barca6 írta:Villát a Barcábaés Ryberyt is
![]()
Szerintem a ketto egyutt beleférne ugy 90-100 millába plusz egy két nem meghatározó játékos
Igy már több értelme van az igazolásnak, nemde?

-
- Capitá del Barça
én Gudi-n és Hleb-en kivűl mást nem adnék el...max még milito-tbarca6 írta:Villát a Barcábaés Ryberyt is
![]()
Szerintem a ketto egyutt beleférne ugy 90-100 millába plusz egy két nem meghatározó játékos
és nem hiszem h ezzel a 2játékossal erősödnénk,talán ribery jo lenne de én Silvát favorizálom,és csatárba is inkább benzema tevez agüero..
akik szóba jöttek védők az tökéletes lenne, csak jölljenek már...
és még Fabreges kéne..
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Bocsi, de ezt most komolyan írtad...???barca6 írta:Villát a Barcábaés Ryberyt is
![]()
Ez neked megérné?

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát akkor még nemigen kellett.recrea írta:Torrest ott rontottuk el, hogy nem mi igazoltuk le Madridból!
-
- Director del Fútbol
Az kevés...Fernando írta:Srnáról ismét cikkezik a Goal.com. Örülnék neki. Alves mögé jó lenne. Harcos kis játékos.
Nah ha valaki akkor ő nem Barca szint, ilyen felesleges cikket én még nem láttam. Top rated? Hol? Ukrajnában? Come on.
Ez az állítólagos 40+ Martin+ Bojan is...
Az lenne az utolsó napom merénylet nélkül ha odáig süllyednénk hogy 1 canterás remekművet odadjunk meg még X millát 1 játékosért.
És nem is akárkit hanem Bojant, hát ott vér folyna..
Már ha kölcsönbe is adnánk akkor is elkattanék.
De minek is gondolkodni ezen, Laporta nem hülye és az egész kacsa...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Torrest ott rontottuk el, hogy nem mi igazoltuk le Madridból!
- don gamper
- Capitá del Barça
nagyatyesz írta:Villa Torres fölött?![]()
Az csatár, aki számomra 'A' Barca csatár, az pont Torres. Sérülékeny, de kb. itt ki is merül a negatívumok listája.
Csak ennyi a baja ??

Szerintem annál fontosabb nincs minthogy egy csatár egész idényben
pályán legyen.Ne csak 2-3 havonta egy pár meccs erejéig.
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
nagyatyesz írta:Villa Torres fölött?![]()
Ha Torres csak a kontrajátékhoz értene, miért játszana jól a válogatottban? Hisz' a válogatott játéka inkább hasonlít a Barca játékára, mint a Liverpooléra.
Régen ki nem állhattam (bár ebben valahol benne van, hogy nekünk lőtte a gólokat, a Real ellen meg sorra becsődölt), de aztán a PL-ben bizonyított rendesen.
Magas, jó fizikumú csatár, ez viszont nem megy a sebesség rovására. Tud fejelni, ügyes a labdával (btw Toni szerintem pont ezért nem illene ide), mind a két lábával veszélyes a kapura. A válogatottban és a klubjában is jó teljesítményt nyújt, pedig bőven van különbség a két stílus között. Ha kell, kiveszi a játékból a részét, ha kell, egyedül próbál megoldani mindent. Nem mellékesen korban is tökéletes.
(Lassan viszont már ott járok, hogy mindegy, hogy ki, csak jöjjön valaki Eto'o helyett, és lássuk meg, hogy ő mire megy gyengébb kiszolgálással, ill. egy hasonló jó csatár mire megy ennyi kreatív emberrel)
Na ezzel teljesen egyet tudok érteni! Szerintem is jobb Torres, mint Villa, és ha tökéletes Eto utód létezik, akkor az ő! De elég sansztalan a megszerzése...de attól még ő lenne a legjobb!
Egyébként én még Benzemában nem fedeztem fel az óriási focistát. Nemzetközi porondon sem a Lyonban, sem a válogatottban nem láttam még őt lehengerlően focizni![/quote]
21 éves kora ellenére tavaly 25 gólig jutott, idén pedig 15-öt rúgott, de 22 mérkőzésen. És úgy gondolom, hogy a Barca ellen is bizonyította, hogy nagy játékos. De Torrest én is mindenképpen jobbank tartom, de szinte lehetetlen lenne őt leigazolni.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Torres... Sose adná oda a Pool. Fölösleges róla beszélni. Amúgy szerintem nem jobb csatár, mint Villa. Hogyha már van rajta egy ember, akkor már nem fickándozik annyira. Villa pedig sokkal harcosabb szerintem. Persze van amibe jobb Torres. Egyiket se raknám a másik elé.
honda25: nem a tegnapi meccs alapján ítélj már, Új-Zéland... ugyanmár, 10-15 góllal nyerhettek volna a spanyolok ha akarnak. Amugy meg 18 perc volt az a 11.
honda25: nem a tegnapi meccs alapján ítélj már, Új-Zéland... ugyanmár, 10-15 góllal nyerhettek volna a spanyolok ha akarnak. Amugy meg 18 perc volt az a 11.
Ennek én is örülnék, esetleg Villa helyett Torres(tegnapi mesterhármasa 11 perc alatt nem semmi volt)Auron írta:Ezt nem hagyhatom ki:
Csatárnak Villát, Balszélsőnek Silvát, Balhátvédnek Capdevillát, Még Fabregast középre
És Már megvan a spanyol válogatott nagy része nálunk lenne
Hajrá Barca! És a Honda!
Véleményem szerint is. Egyébként nem értem miért kéne valakiért is Eto'o mellé pénzt adni. De sok csapat örülne, ha lenne egy ilyen gólvágója. Mondja a sok okos, hogy könnyű neki, hisz kik játszanak mellette, csakhogy már ötödik éve vagdossa a gólokat ugyanazon a szinten (plusz mallorcán is). Amióta itt játszik, 3 bajnokságot nyert a barca, 2-őt elbukott. Csupán érdekesség, de pont akkor maradtak le róla mindkét esetben, amikor Eto'o kihagyta a fél szezont. Persze tudom, az üzlet meg a pénz....barca99 írta:Akkor már inkább Eto'o magasabb fizetési igény...G-Jay írta:A Marca most megjelent cikke szerint Laporta hajlandó lenne 50 milliót adni Villa-ért! Pontosan nem értem, hogy ez az 50 millió a 40 + Bojan és Caceres, vagy szimplán 50...
Itt a cikk:http://www.marca.com/2009/06/15/futbol/ ... 61565.htmlNem rossz csatár, de ennyi pénzért, amikor még mindig nincs egy normális balszélső a keretben?
Jobb és balhátvéd, középpályás, és balszélső, mind fontosabbnak tűnik számomra, mint egy csatár.
-
- Entrenador del Barça
Villa Torres fölött?
(Lassan viszont már ott járok, hogy mindegy, hogy ki, csak jöjjön valaki Eto'o helyett, és lássuk meg, hogy ő mire megy gyengébb kiszolgálással, ill. egy hasonló jó csatár mire megy ennyi kreatív emberrel)[/quote]
Na ezzel teljesen egyet tudok érteni! Szerintem is jobb Torres, mint Villa, és ha tökéletes Eto utód létezik, akkor az ő! De elég sansztalan a megszerzése...de attól még ő lenne a legjobb!
Egyébként én még Benzemában nem fedeztem fel az óriási focistát. Nemzetközi porondon sem a Lyonban, sem a válogatottban nem láttam még őt lehengerlően focizni!

(Lassan viszont már ott járok, hogy mindegy, hogy ki, csak jöjjön valaki Eto'o helyett, és lássuk meg, hogy ő mire megy gyengébb kiszolgálással, ill. egy hasonló jó csatár mire megy ennyi kreatív emberrel)[/quote]
Egyébként én még Benzemában nem fedeztem fel az óriási focistát. Nemzetközi porondon sem a Lyonban, sem a válogatottban nem láttam még őt lehengerlően focizni!
Lehet, ezért is írtam, hogy nem vagyok ifi edző, ezért nem látom át tökéletesen az ifi játékosok képességét, ha nem lenne megfelelő keret, akkor pedig megtartanám Hlebet, és elhoznék pár fiatal spanyol középpályást, védőt, szélsőt.Barcaádám írta:szerintem ez túl gyenge lenne a címvédésekhez/ nem hiszem h az ifisek tudnák pótolni Xavi Iniesta Touré Középpályát meg Alvest 1 Corcóles mondjuk..kyle írta:Eddig csak nézelődőként figyeltem, a lehetséges transzfereket, de most én is leírom véleményemet a témával kapcsolatban.
Kapus: Úgy gondolom Valdes kisebb bakijai ellenére megfelelő teljesítményt nyújtott az év folyamán, de az ügynöke által kért fizetés elfogadhatatlan, így én is inkább Sergio Asenjo-t preferálom. A cserekapus posztra tökéletes Pinto, esetleges harmadik hálóőrként pedig az ifiből hoznék fel (pl Oier).
Védők: A két kezdő középső védő nálam Puyol és Piqué lenne, a padon pedig Marquez, Henrique foglalna helyet. Legalább egy középső védő még kellene a padra, mert esetleges sérülések esetén, komoly bajok lehetnének (Milito ki tudja, még meddig sérült, és lehet, hogy már nem képes olyan szinten játszani, mint tette sérülése előtt). Cácerest én személy szerint kölcsönbe adnám, nem rossz játékos, csak hiányzik neki a meccsrutin. Illetve az ifiből is lehetne felhozni, erre a posztra is tehetséges játékosokat (pl. Munesia). Dani Alves az idény során tökéletes teljesítményt nyújtott, jó kondícióban van, így nem gondolom, hogy igazolni kellene valakit a padra, elég lenne az ifiből felhozni egy játékost, vagy esetleg Puyolt játszatni ott, ha Alves éppen nem lenne elérhető. A balhátvéd posztra szerintem megfelelő lenne az Abidal - Filipe kettős, folyamatosan rotálva, ezzel is versenyhelyzetet kialakítva a két játékos között.
Középpálya: Nem hiszem, hogy bármiféle változtatásra szorul, a Xavi, Iniesta, Toure hármas tökéletesen teljesít, már csak meg kell állapodni Yaya-val. A padra kellene még egy embert legalább hozni, hiszen a cserék száma Hleb, és Gudjohnsen távozásával lecsökken, ezt is lehet meg lehetne oldani az ifiből (persze nem vagyok ifiedző a csapatnál, de a tavaly felhozott játékosok is jól teljesítettek). A padon tehát Keita és Busquets mellé legalább egy, de inkább kettő játékost kellene hozni, akár az ifiből, akár igazolni.
Csatársor: Amellett, hogy a tridente tavaly jól teljesített, én talán itt hajtanék végre nagyobb változásokat. Messi kezdőbeli helyéről fölösleges írnom, cserének viszont lehet, hogy igazolnék valakit, nem biztos, hogy egy esetleges hosszabb sérülés esetén, Pedro, vagy Jeffren tudná őt pótolni (tökéletesen persze a világon senki se tudná...). Bal szélen szükségesnek érzem egy klasszis igazolását, aki (lehet, hogy ezért megköveztek) fokozatosan építené be magát a kezdőbe. Spanyol mivolta, fiatalsága miatt én Silva-t javasolnám, hiszen jóval olcsóbb lenne mint Ribery, de nem lennék szomorú akkor sem, ha Robinho jönne. Úgy gondolom, hogy Henry-tól, bármennyire is szimpatikus, pár év múlva meg kell válni, már nem tartozik a fiatalabbak közé (nem azt mondom, hogy öreg, de valószínűleg pár év múlva már nem lesz képes ilyen teljesítményre). Persze most még megfelelő lenne Henry, Silvával folyamatosan rotálva. És most jutottam el a talán legégetőbb kérdéshez, a csatár kérdéséhez. Itt elég nagy, de sok tekintetben mégis rossz a választék, hiszen egyetlen csatárjelölt sem felel meg 100%-osan az elvárásoknak (persze az elég abszurd lenne). Eto'o jó játékos, sok gólt lő, de mégis azt érzem, hogy máshol nem lenne képes ilyen teljesítményre, és nem mehetünk el amellett sem, hogy nem fejel jól, nem lő jól távolról, és elég nagy fizetést kér. Viszont az elmúlt évek tapasztalata alapján benne nem csalódnánk. Az Ibra ügy valószínűleg lezárult, Ibrát viszont mint sokan mások, viselkedése, jelleme miatt nem szerettem volna a csapatban látni. Technikai tudása viszont mindenképpen véleményem szerint a top 3 csatárok közé sorolja. A napokban legtöbbet Villa érkezéséről hallunk, viszont nem érzem, hogy bármivel is többet nyújhat mint Eto'o. Korban megegyeznek, csak nemzetisége,és valószínűleg kissebb fizetése teszi az én véleményem szerint Eto'o elé. Luca Toni magassága, és jól fejelése ellenére is a vicc kategóriába tartozik. Ebből a négyesből talán David Villa lenne a legjobb választás, de én személy szerint nem őt, hanem Torrest (aki sajnos elég valószínűtlen, hogy megszerezhető), vagy Benzemát tartanám a legjobb választásnak. Szerintem képesek lennének a Barca által játszott rövidpasszos játékra, viszont emellett jól fejelnek, és jól lőnek távolról, ami több taktikai variációt jelenthetne Chelsea típusú csapatok ellen. De mégegyszer hozzáteszem, hogy Torres valószínűleg nem megszerezhető, de Benzema jó választás lenne.
Az én kezdő tizenegyem tehát így nézne ki:
Valdes v. Sergio Asenjo
Alves ---------------- Puyol---------------Piqué------------- Abidal/Filipe
Y. Toure
Xavi-----------------Iniesta
Messi---------------------------Benzema---------------------Henry/Silva
Padon: Pinto, Oier, Marquez, Henrique, Muniesa, Alvesnek egy ifi csere, Busquets, Keita, 1-2 játékos középpályára az ifiből, Pedro, Bojan
Távozók: Jorquera, Sylvinho, Hleb, Gudjohnsen
Kölcsönbe: Cáceres
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kyle 2009.06.15. 14:38:48-kor.