Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint írtam valszeg semmilyen adó nem fogja nyomni. Szóval maradt a net, ahogy Fernando írtacsabooo írta:
Melyik adón lesz ?
Melyik adón lesz ?Primitive írta:20:45 Spanyolország U21 Németország U21palesz77 írta:hánykor lesz? csak mert asszem az Eurosport2 közvetíti az ilyen kupákat, és akkor néznémFernando írta:Tegnap:
Ma:
U21-es EB Spanyolország-Németország BojannalÉrdemes lesz nézni.
(thiago alcantara nincs ott?)
Amúgy most néztem a port.hu-t de nem írja, hogy nyomatnák, szóval![]()
20:45 Spanyolország U21 Németország U21palesz77 írta:hánykor lesz? csak mert asszem az Eurosport2 közvetíti az ilyen kupákat, és akkor néznémFernando írta:Tegnap:
Ma:
(thiago alcantara nincs ott?)
hánykor lesz? csak mert asszem az Eurosport2 közvetíti az ilyen kupákat, és akkor néznémFernando írta:Tegnap:
Ma:
Kicsit OFF : hol lesz közvetítve a Spanyol meccs?Fernando írta:Tegnap:
Dél-Afrika - Irak:
Kegyetlen bűnrossz meccs volt. Mind a két csapat csak szerencsétlenkedett a pályán. Elesnek a saját lábukba, egymás elől rúgják el a labdát, a gólvonalról mentenek az ellenfél kapujánál. Ha így fognak játszani a VB-n is csúnya leégés lesz ebből.
Új-Zéland - Spanyolország:
Ha nem is a legjobb, inkább a legtartalékolósabb játékkal, de magabiztosan 5-0-ra nyert(ünk)
Ma:
KK:
Izgalmas is lehet az esti Olasz-USA meccs. Brazilok behúzzák gy 3-0-al sztem. Csak a vicc kedvéért érdekes lenne egy USA-Irak döntő
MichaBee amugy Kolumbia ellen nyertek 1-0-ra. Diaz góljával...
Hát az argentínok most szerintem elég nagy mélyrepülésben vannak. Kezdődött mindez a Bolívia elleni 6-1-gyel (ami magyarázható a páratartalommal stb), de utána is csak 1-0-ra tudtak nyerni (nem jut eszembe, hogy ki ellen) gyengén játszva, most pedig kikaptak 2-0-ra Ecuadorban. Csak 3. vagy 4. helyen vannak a dél-amerikai selejtezőcsoprotban, Paraguay is megelőzi őket.bali 15 írta:A spanyolok nagyon jók. De szerintem a VB-t az Argentínok nyerik majd.
Ez a 2 csapat biztos ott lesz a legjobb négy között. Akire még komolyan számítani kell azok az Angolok. Nagyon megerősödtek.
a spanyol válogatott egyszerűen túl jó jelenleg, aminek azért örülök, mert az első világverseny, amit néztem 2002ben (a bunda-vb) akkor már a spanyoloknak szurkoltam, és Joaquin bénasága máig kísért...LG írta:Ugye? Olyanok, mint a méhek. Ez lesz a VB-n is.Barcaman14 írta:Az előbbi közeli képen látszott hogy majd minden szurkolókezében ott van egy ilyen színes trombita szerűség.Szerintem osztogatták a meccs előtt.Nem valami jó ötlet
Amugy ezt a tornát nem hinném, h ne a spanyolok húznák be.
Ugye? Olyanok, mint a méhek. Ez lesz a VB-n is.Barcaman14 írta:Az előbbi közeli képen látszott hogy majd minden szurkolókezében ott van egy ilyen színes trombita szerűség.Szerintem osztogatták a meccs előtt.Nem valami jó ötlet
Nem, viszont holnap kezdődik az U21-es EB, és 9-es számmal ő van nevezve.Ronaldinho&Barca írta:Spanyoloknál Bojan is elutazott a kerettel?
Ennyire hangos lenne a legyek zümmögése???gekkodan írta:Ez a döngés a legyek zúgása?
Fujj de undorító.