visca el barca írta:jó ez az ultimátum. uis elfogja fogadni ezt a 6millát, csak beprobalkoztak. ezek a nevek, amik meg itt keringenek még viccesebb. moya, iraizoz, meg holmi 19 éves szupertehetség, akibol vagy lesz vki v nem... szégyen hogy nem tudunk odamenni mondjuk a cselzihez 30 millával egy cech szintu klasszisért.
Amikor minden vezetőnk a Realt kritizálja a politikája miatt akkor lehet,h nem lenne szerencsés 30 milliót kifizetni egy kapusért.
Másrészről meg nem értem sokan miért sajnálják le a kis csapatok kapusait.Cech honnan indult?Sokszor sokkal jobb kapusok vannak kiscsapatoknál mint néhány nagynál.
Egyébként a felmerült nevek közül én leginkább Gorkának örülnék.Volt már egy baszk kapusunk aki bevált...az örökébe léphetne.(persze az én tarsolyomban még sok más név is szerepel)
Viszont egyenlőre még Valdes a kapus.Amivel nekem semmi bajom nincs.Ráadásul sztem ha elé tolnak 6 milliót(irreális) akkor azt el is fogadja szóval még egy darabig marad is Ő a kapusunk.
Viszont én megharagudtam rá(semmit nem számít) ugyh remélem egy ilyen fizetés mellé ilyen teljesítmény is jár.Kritikus szemmel fogom figyelni.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure