Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó videó!
Nagyon jó video!
Főleg ha megtartja Eto'ot!6xavi írta:Iszom minden szavad Fecoooo és igazad vanFecooo írta:nem tudok újdonságot írni, JOSEP GUARDIOLA egy polihisztor!!!
lehet, hogy eltúlzott kijelentés, de sztem nem...
Egy tanár, egy pszichológus, egy "apa" (a a csapaté), egy edző, egy modell és költő
A legnagyobb erénye viszont az ÓRIÁSI SZÍVE!
CSoda ez az ember!
Pep a legnagyobb!!!
Iszom minden szavad Fecoooo és igazad vanFecooo írta:nem tudok újdonságot írni, JOSEP GUARDIOLA egy polihisztor!!!
lehet, hogy eltúlzott kijelentés, de sztem nem...
Egy tanár, egy pszichológus, egy "apa" (a a csapaté), egy edző, egy modell és költő
A legnagyobb erénye viszont az ÓRIÁSI SZÍVE!
CSoda ez az ember!
zseni, vagy nem zseni, nekem egyremegy... ha vhol, akkor a Barca-nál tudjuk, hogy nem minden az eredményesség... "nekünk" nem elég a győzelem, szép játék "kötelező" mellé, ugyanez igaz a személyiségekre... műringyó,ibrahimovics,crinyáldó? ezek messziről kerüljék el a Barca-t...Rivaldo11 írta:Tolmácsként kezdte, de előbb Robson, majd Van Gaal( itt hívom fel a figyelmet Mourinho, és Van Gaal stílusának hasonlóságára. Nem lehet véletlen.) rájöttek, hogy a fickó egy született edzőzseni. Van Gaal idején már komoly szerepet kapott a szakmai munkában.
jm-től nem tanulhatott, igaz, h másodedző volt, de sztem inkább csak tolmács, mintsem igazi támasz volt jelen Robson mellett (bár erről az időszakról sajnos nem tudok semmit... )Rivaldo11 írta:Pep játékosként olyan edzőktől tanulhatott, mint Cruyff, Robson, Van Gaal, Mourinho, Capello...
Ha ehhez még hozzávesszük páratlan intelligenciáját, vezérszerepét, érzékét a játékhoz, nem csodálkozhatunk azon, hogy egy szárnyait bontogató edzőzseni csücsül most a padunkon.
Hm. Szeretne más ilyen "szárnybontogatást": 3 trófea.
Nem lehet eléggé szeretni, tisztelni, becsülni.Bogika87 írta:De jó kis cikk...New Special One![]()
hála isten nagyképűségnek semmi nyoma
![]()
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/fe ... diola.html
Igen, ez egy korrekt és tisztességes hozzáállás!Tökéletes, talpig úriember! Hatalmas respect és tisztelet jár Neki! Ezért is, és az egész évért!barca99 írta: Közben a Mundo arról ír, hogy nem akarja meghosszabbítani a szerződését. Jövőre így is úgy is marad, aztán ha elégedettek vele, és jövő nyáron hosszabbítani akarnak, akkor valószínűleg hosszabbít. Mivel jövőre új elnök lesz, meg akarja adni az elnöknek a lehetőséget, hogy szabadon döntsön majd az edző személyéről.
hihetetlen fazon, nagyon birom