Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Furcsa nekem, hogy Gamper a két spanyol szuperkupa meccs közé esik. Szerintem ezen majd változtatnak.fcbarca10 írta:Változott a program: Ismét lesz meccs a Chivas ellen.
24 July: Tottenham (London)
26 July: Al-Ahly (London)
1 August: LA Galaxy (Pasadena)
5 August: Seattle Sounders (Seattle)
9 August: Chivas (San Francisco)
18 August: Joan Gamper Trophy
Azt még a Jóisten se tudja !Carles Puyol Saforcada írta:és a gamperen kivel fogunk játszani?
Carles Puyol Saforcada írta:SZUPERKUPÁK KB. MIKORRA VÁRHATÓAK?
VKI TUD VMIT ERRŐL?[/color]
Guardiola nyilatkozta a kupa hivatalos honlapján, hogy nagy örömmel szolgál számára, hogy visszatérhet oda, ahol egykor játékosként megnyerte a BEK-et. Egyébként nem értem, hogy ha négy csapat játszik a kupáért, akkor miért nem játszik mindenki mindenkivel, vagy legalább miért nem úgy szervezték, hogy az első meccsek győztesei játszhassanak a trófeáért. Na mindegy. Amúgy elég érdekes lesz a pontozási rendszer, mert minden egyes gólért is jár majd pont.soadroli írta:Amúgy ez lesz a Wembley kupa! Barca,Tottenham,Celtic,Al Ahly![]()
Ekkora mákot!!MichaaBee írta:Ekkora makkot!Aug. 1-jén pont Los Angelesben leszek, így kimegyek a Galaxy elleni meccsre is.
90.000-es Rose Bowlban lesz a meccs Pasadenában, majd nyomok be képet.
![]()
Na meg ugye egy füst alatt előkészítendő a terepet az esetleges jövendőbeli MLS fiókcsapatunknak,megmutatjuk évente az állománytbarca99 írta:Valamit valamiért. Egyedülálló módon lemondunk a mezszponzorról (sőt...) valahol vissza kell hozni ezt a kiesést.socio66 írta:Szerintem nem kellene erőltetni annyira ezt az amerikai túrázgatást,fárasztó is,meg szakmailag sem ér sokat,de hát pénz beszél.
Köszi, nekem ez úgy tűnik kimaradt.Etooka írta:http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9466
Valamit valamiért. Egyedülálló módon lemondunk a mezszponzorról (sőt...) valahol vissza kell hozni ezt a kiesést.socio66 írta:Szerintem nem kellene erőltetni annyira ezt az amerikai túrázgatást,fárasztó is,meg szakmailag sem ér sokat,de hát pénz beszél.
Szerintem nem kellene erőltetni annyira ezt az amerikai túrázgatást,fárasztó is,meg szakmailag sem ér sokat,de hát pénz beszél..barca99 írta:Ez az angliai edzőtábor ez micsoda? Külföldi Barcás oldalon olvastam róla, de mivel itt nem jelent meg semmi róla, így azt hittem hogy kamu, vagy tervezet... de ott van a következő meccsek rovatban.
Idén szakítunk a skóciai edzőtáborozással? Vagy mikor fogunk felkészülni a szezonra? Lenyomjuk ez a felkészülési kupát meg az amerikai haknit plusz a kupameccseket és ezzel vágunk neki a jövő évnek?
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9466barca99 írta:Ez az angliai edzőtábor ez micsoda? Külföldi Barcás oldalon olvastam róla, de mivel itt nem jelent meg semmi róla, így azt hittem hogy kamu, vagy tervezet... de ott van a következő meccsek rovatban.
Idén szakítunk a skóciai edzőtáborozással? Vagy mikor fogunk felkészülni a szezonra? Lenyomjuk ez a felkészülési kupát meg az amerikai haknit plusz a kupameccseket és ezzel vágunk neki a jövő évnek?
Hivatalos dátumok még nincsenek, de a katalán Sport értesülései szerint a Barca a felkészülést egy London melletti edzőtáborban kezdi, miután a játékosok részt vettek június 20-tól egy 3 napos erőnléti teszten Barcelonában. A későbbiekben a csapat egy amerikai túrán vesz részt, majd jöhet Ázsia, ezen belül Japán, Üzbegisztán, Kuwait, Szaúd-Arábia. De ezek még nem biztos helyszínek. A Barcának erre az időszakra valószínűleg több játékosát is nélkülözni kellesz a VB selejtezők, Konföderációs Kupa és az U-21-es EB miatt.House írta:nem tudja valaki, hogy nyáron milyen felkészülési meccsek lesznek? vagy mikor lehet majd megtudni?