2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért a Rjkaard érában is értünk el szép sikereket! Remélem Pep lesz a valaha volt legeredményesebb Barca edző, de ehhez még hosszú utat kell megtennie!LM10 írta:Villa már sztem is Madridban fog kikötni. Samunak maradni kell, neki meg kisebb igény. V.V. is sztem maradni fog. Együtt kell maradni a TRICAMPIONS csapatnak, egy minimális vérfrissítéssel. Robinho és Filipe kell. Gudy ,Sylvinho távozik. Kit érdekel a Real nagy nevei, ha mi verhetetlenek vagyunk. Emlékezzetek, 2005-ben is levertük a nagy Galacticokat...a következő szezonban is sikerülni fog, és Pep megtudja azt csinálni amit Rijkaard nem: Megtartani a győztes formát!
Hát Ibráról már biztosan mondták, hogy idejön, aztán mégse, maradt ahol volt. Ez alapján Villa is mehet akárhova, a mostani híreknek egyre kevésbé lehet hinni, az a tapasztalatom... Max annyit, hogy ki ki után kutat, kivel egyezkedik, ha több helyről is megerősítik, de addig még azt sem. A tuti átigazolás pedig kiderül, akkor mindenki mondja hogy már "aláírt". Az meg még nem vlt, akkor meg lehet akárholsocio66 írta:kb. kismillió hír jelent már meg,h madridba megy,ami azért-kacsák ide vagy oda-biztos hogy nem véletlen..sajnos.henry&eto írta:Sztem villára nem veszek mérget hogy madridba megy!Ient sehol nem lehetett idáig olvasni!De sokkal jobban látnám itt mint ott!Szóval nekem csalódás lesz ha odamegy!
az lenne a meglepetés,ha ide jönne..
de ha egyszerüen minden kiszemeltünkre rálicitál?!...MessiFan írta:Felőlem bárkit leigazolhat Perez ha azt akarja hogy még szarabb legyen a csapata.. AMúgy is ez BARCA igazolási topic nem pedig real
kb. kismillió hír jelent már meg,h madridba megy,ami azért-kacsák ide vagy oda-biztos hogy nem véletlen..sajnos.henry&eto írta:Sztem villára nem veszek mérget hogy madridba megy!Ient sehol nem lehetett idáig olvasni!De sokkal jobban látnám itt mint ott!Szóval nekem csalódás lesz ha odamegy!
Egy megnyugtató nevetés a válaszom!Bogci írta:( én úgy tudom hogy Ronaldinho val is megegyeztek már ) vagy tévedek ?
Rammstein írta:adamm0 írta:villa managgere bejelentette hogy Villa szombaton bejelenti Madridba igazolását...valaki tud erről valamit vagy csak pletyka?
Nekem meg ez a hozzáállás nem teszik.Adott a csapat elég okot arra hogy ne kelljen aggódnunk.adamm0 írta:nemtetszik nekem eza nagybevásárlás...féltem jövőre a barcát:S
Az a kérdés, hogy higgyünk -e a managernek vagy, hogy tényleg ezt mondta - e?adamm0 írta:villa managgere bejelentette hogy Villa szombaton bejelenti Madridba igazolását...valaki tud erről valamit vagy csak pletyka?
A goal.com nincs tiltólistán, mert ha jól tudom ők csak azokat fordítják, amit a Mundo meg a Sport írnak. (Illetve Gazzetta stb.)lopakodo írta:Amúgy a Goal.com a tiltott listán van...