Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem rossz ötletfcbarca0827 írta:Akkor itt az ideje taktikázni, trükközgetni!Rosszabbnál, rosszabb játékosokat kéne "megpróbálni" megvásárolni, akik még annyit se érnek mint mondjuk Kapcsos Vince... A Madrid ránklicitál 20 milliót, megveszik és a csapatuk gyengül... Ennyi!
![]()
![]()
Akkor itt az ideje taktikázni, trükközgetni!socio66 írta:több oldal is lehozta,el tudom dönteni,hogy mi kacsa és mi az,ami igaznak tűnikCS0ki írta: behalok, hogy mindent elhisznek egyesek!Azon nem voltál kiakadva, amikor azt írták, hogy 50 milliót adtok ti az argentínért!
Ennyi év után, több ezer hír után még mindig ki tudsz akadni pár kacsán?
egyébként meg nehogy megmagyarázd már nekem,hogy ez a rálicitálósdi ez hülyeség..
minden valamirevaló játékost,akit kinézünk,megpróbál megszerezni előlünk a madrid.
több oldal is lehozta,el tudom dönteni,hogy mi kacsa és mi az,ami igaznak tűnikCS0ki írta: behalok, hogy mindent elhisznek egyesek!Azon nem voltál kiakadva, amikor azt írták, hogy 50 milliót adtok ti az argentínért!
Ennyi év után, több ezer hír után még mindig ki tudsz akadni pár kacsán?
szerintem a két legnagyobb hiányposztjuk az irányító és a szélsőtámadó pozíció volt,nem?Asys írta:
Lehet, előbb olcsóbban megkellett volna szereznie a hiányposztokra az embereket, s azután belevágni a nagy nevek megszerzésébe...
állítólag...A mai Valdano interjúból más jött le!Jaja. Stimmel. Volt egy 43 milliós ajánlat meg egy 35 millió + Negredo.
behalok, hogy mindent elhisznek egyesek!ezt nevezik gusztustalannak..
minek nekik az argentin? már nem xabit akarják? röhej..
UTÁLOM a madridot mert csak azért is rálicitálnak bárkire,akire mi rámozdulunk..
de csak magukat járatják le,hajrá!
Villáért valami olyasmi is volt hogy 40 millió+ Cáceres vagy Bojan, amit én elég kacsa hírnek érzékeltemmrjoe írta:
Jaja. Stimmel. Volt egy 43 milliós ajánlat meg egy 35 millió + Negredo.
A Barca meg ugye 40 milla + Hleb, és Cacares kölcsönbe 1 évre? Vagy volt még vmi ajánlat, amiben Gudjohnsen is benne volt?
Jaja. Stimmel. Volt egy 43 milliós ajánlat meg egy 35 millió + Negredo.ha jól emlékszem 42-43 meg 30-35 + negredo
Én nem hittem volna, h Higu így be fog válni, és így már tök feleslegesnek tartanám oda Benzemát.CS0ki írta:Nekem nagyon tetszik Benzema játéka, nagy potenviált látok benne, hatalmasat! Persze ez nem azt jelenti, hogy be is fogja váltani a reményeket... De én vállalnék ennyi kockázatot!
Perez nem esett a saját csapdájába, mert megmondta, hogy ennél nem fog érte többet fizetni és kész. Akkor nem jön Villa. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy a Valencia hogyan akarja rendezni az adósságait, ha nem játékoseladásból. Ugyanis egy bevételi forrástól már elestek (BL). Hiába akarja elfogadni Llorente a Chelsea ajánlatát mikor Villa már határozottan kijelentette, hogy spanyolban akar maradni (kivéve talán ha a Pool is meg akarná szerezni, de eddig ugyebár ott nem merült fel a neve).nah a Valencia elnöke úgy tűnik mindenáron be akar tenni Perez-nek, vagy provokálni akarja, h minél többet kínáljon...(sztem utóbbiról lehet szó, miután Villa is kijelentette, h oda akar menni...)
ha ez így van, akkor azt mondom helyesen teszi a Presidente, hiszen addig üsd a vasat, amíg meleg...Perez saját csapdájába fog esni, csak magamat tudom ismételni, túlságosan kiismerték, rájöttek, h a pénz neki nem akadály, akkor meg csak egy igazi marha nem akarna minél többet leakasztani róla...ez így természetes...
Ibrát szerintem el lehet felejteni...Őt gyakorlatilag kizártnak tartom.Ha már Villa nem megy,gondolom úgyis IBra-ra fog rászállni Perez,
Különösebben nincs bajom Forlánnal, de maradjon szépen az atleticoban. Nem lenne olcsó sem, nem fiatal...Nem tudok vele mit kezdeni!Sztem az uruguyai nagyon alá van becsülve, pedig hatalmas játékos. A 2 gólirályi cim sztem elég bizonyiték erre.
De miért bizol jobban a zsákbamacsak Benzemában, mint a már sokat bizonyitó Forlánban? Sztem az uruguyai nagyon alá van becsülve, pedig hatalmas játékos. A 2 gólirályi cim sztem elég bizonyiték erre.CS0ki írta:Ez már régebbi hír(legalábbis volt már ilyen). Érthető is a Valencia részéről! Többet kapnának az angoloktól valszeg, és mégse közvetlen riválist erősítene Villa.A Valencia nem akarja eladni Villát a Madridnak, megpróbálják rávenni a játékost hogy fogadja el a Chelsea ajánlatát.
Nekem a B terv is tetszik egyébként!Forlan az csak szöveg, komolyan fel sem merült a neve szerintem, viszont én Benzemában bízom!
Ez már régebbi hír(legalábbis volt már ilyen). Érthető is a Valencia részéről! Többet kapnának az angoloktól valszeg, és mégse közvetlen riválist erősítene Villa.A Valencia nem akarja eladni Villát a Madridnak, megpróbálják rávenni a játékost hogy fogadja el a Chelsea ajánlatát.
Hát oda is igazolnak. Csak ugy szólok, h még hivatalossan el sem kezdődött az igazolási időszak, szóval idő mint a tengerZsottaFCB írta:Én nem tartok a madridtól. Tény és való,hogy eddig nagyokat igazoltak,de ha mindenki támad a védelemmel mi lesz?