Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 évnek meg nincs értelme mer akkor meg elviszik Villa-t.MessiFan írta:Könyörgöm csak 1 évet hosszabbítsunk vele! Nagyon jó játékos nem értem miért kéne ide villa. jövőre is lesz lehetőség bárkire!
Valószinüleg nincs akkora fizetés igénye, kb 4-5 körül lehet szerintem. Eto-o mennyit is kért? 12 környékén? ez egy 3-4 éves szerződés alatt akár 25 millió kölönbség is lehet. Persze ezek csak találgatások, de a legfőbb probléma Eto'o igényeivel vannak, csak ezek után jönnek a viselkedési problémák meg stb...
Valószinüleg nincs akkora fizetés igénye, kb 4-5 körül lehet szerintem. Eto-o mennyit is kért? 12 környékén? ez egy 3-4 éves szerződés alatt akár 25 millió kölönbség is lehet. Persze ezek csak találgatások, de a legfőbb probléma Eto'o igényeivel vannak, csak ezek után jönnek a viselkedési problémák meg stb...Igazából nem hiszem, hogy Vele jobb lenne a csapat mint eddig Eto'o-val volt. Nem értem, hogy ez miért számítana erősítésnek
Sajnos ebben van valami. Nem hiszem,hogy erősödünk vele,ha Eto'o kárára jön. Annyiban jobb csak a kameruninál,hogy spanyol - amiért meg őszintén szólva nem adnak plusz pontokat a bajnokságbanCapon írta:Na most, hogy van realitása a David Villa-s dolognak:
Pozitívumok: Ő is nagy számban rugdossa a gólokat (kb. annyit mint Eto'o), spanyol játékos, kezelhetőbb mit a kameruni.
Negatívumok: Ő is 81-es születésű, alacsonyabb Eto'o-nál 5cm-el, lassabb.
Igazából nem hiszem, hogy Vele jobb lenne a csapat mint eddig Eto'o-val volt. Nem értem, hogy ez miért számítana erősítésnek![]()
Na most a City mindenkit akar, velük számolni kell, a MU akar csatárt, mert ez kevés nekik, mindenki szóba jött aki számit, de ha Benzemát elviszik előlük, vagy marad, akkor veelük mindenképp számolni kell, a Milan pedig lehet, hogy Patot is eladja, így marad R80(alulmotivált, bár állítólag ez a milán rá épül), Inzaghi(még 1-2 évig jó), Seva(elfelejtett focizni), érdeklődnek Samu iránt, tehát szeretnék megvenni, Dzekoért nyílván más vevő is lesz és a távozása sem biztos, bár Samu nem lenne jelentős fiatalítás.Mikaos írta:Eto'oért nem hiszem, hogy van komoly érdeklődő. A ManCity már leigazolt egy csatárt (Santa Cruz), a MU-nál van 2 középcsatár + 2 junior bevethető (ők úgyis 4-4-2-t, vagy inkább 4-5-1-et játszanak), a Milan meg az egyértelműen olcsóbb Dzekoért érdeklődik.
Ha akarjuk, ha nem, Eto'o rajtunk marad, nagyon úgy néz ki. Ezért most már kissé feleslegesnek tartanám a Villa ügyet bonyolítani. Persze ezt mint külső szemlélődő mondom, aki nem tudja, hogy esetleg történt-e egy Eto'o-ajánlat valamely csapat részéről, de egyelőre ez erősen kétséges.
Ha hiszed, ha nem, sztem Valdes fontosabb volt a vezetőségnek, mert Barcelonában sokkal megbecsültem ember, mint Samu. Azért pár Barca szurkolónak is komoly gondjai vannak az ítélő képességével. Ha vki saját nevelés, az már kedvenc, de pl. Etoot egy szavazás szerint a legtöbben elzavarnák, ilyen szezon utánlui1698 írta:reméljük Samuval is sikerül egyezségre jutni úgy, mint kapus barátunkkal.Fernando írta:Én nemértem Eto'ot sem igazából. Magas fizetést szeretne, de maradni is szeretne. Namármost kérdem én ki fog neki akkora fizetést adni, mint amekkorát szeretne (azthiszem azt olvastam 11-12 millió)? Még a Chelsea játékosai sem keresnek annyit. Egyedül Ibra 12-t az Interben.
Hát pedig Eto'o egyáltalán nem arról híres, hogy milyen megfontolt játékos lenne. A gondolkodásmódja szinte párhuzamosan fut a logikával.. ritkán találkoznak, ez már többször is megfigyelhető volt nála.Ha már ennyire a pénz a kérdés azt is mérlegelheti, hogy itt milyen kilátásai lehetnek esetleges prémiumokra és milyenek máshol. (teszem azt Milan) Nem hiszem, hogy nem látja be miylen csapatban játszhat.
Hát ha tényleg így van az már régen rossz. Amiket felsoroltál, hogy lemaradt róla, azt csak és kizárólag saját magának köszönheti. Ilyen kiszolgálást az életben nem fog többet kapni mint idén... Nehogymár a csapatnak azért kelljen magasabb fizetést adnia mert egy szeszélyes játékosuk lelki világát megtépázta az egyéni sikertelenség,mert hajszállal lemarad a díjakról. Ha valóban így gondolkozik már pakolnám is a bőröndjét és szevasz.Sztem Etoonak kényszeres szüksége van az elismerésre, és ezt csak úgy kaphatja meg ha sikerül egy világ TOP3 ba tartozó fizetést kiharcolnia. Ez kompenzálná a lelkében az elvesztett aranycipőket, utóbbi időben az Afrikai aranylabda elmaradását, illetve hogy egyszer került a fontos szavazásokon a husosfazék közelébe.
reméljük Samuval is sikerül egyezségre jutni úgy, mint kapus barátunkkal.Fernando írta:Én nemértem Eto'ot sem igazából. Magas fizetést szeretne, de maradni is szeretne. Namármost kérdem én ki fog neki akkora fizetést adni, mint amekkorát szeretne (azthiszem azt olvastam 11-12 millió)? Még a Chelsea játékosai sem keresnek annyit. Egyedül Ibra 12-t az Interben.
remélem még két évet rátesznek a szerződésére, aztán majd nem kell helyette csatárt kereseni, hame ott lesz Bojan. remélem Eto'o mérlegel, és visszaesz a követelésekből, jövőre is látni szeretném ahogy Henryval tisztelegnekChino írta:Ha Laporta tényleg komolyan mondta amit legutóbb nyilatkozott, hogy Pep is azt akarja, hogy Samu maradjon, akkor egy fokkal nyugodtabb vagyok. Bár azt nem mondta, hogy milyen áron szeretné.
Persze, ezért is nem fog kapni 11-12 misit. És szerintem ezért is fog elmenni innen,na de meglátjuk majdLG írta:Azért pl. mert nem ez volt az élete legjobb szezonja, játszott ő már jobban is. Ráadásul már fiatalabb nem lesz, és már nem számol vele a csapat hosszútávon, szóval a klubb álláspontja is érthető.És szerintem Eto'o álláspontja érthető is,hogy élete szerződésére készül.
Élete legjobb szezonját tudhatja a háta mögött,de ettől függetlenül nem fog kapni 11-12misit.
Azért pl. mert nem ez volt az élete legjobb szezonja, játszott ő már jobban is. Ráadásul már fiatalabb nem lesz, és már nem számol vele a csapat hosszútávon, szóval a klubb álláspontja is érthető.És szerintem Eto'o álláspontja érthető is,hogy élete szerződésére készül.
Élete legjobb szezonját tudhatja a háta mögött,de ettől függetlenül nem fog kapni 11-12misit.
És szerintem Eto'o álláspontja érthető is,hogy élete szerződésére készül.Etooka írta:Igen, csakhogy Eto'o nem egy millióval akar többet... Mint ahogyan már megírtuk, élete nagy szerződésére hajthat.Xavinho írta:szerintem,ha nem 8 milliót kapna,hanem 8,5 milliót vagy esetleg 9-et (annyit ér,mint Casillas a reálban...),akkor vele sem lenne gond, nem abból kel kiindulni,h ami 1 euróval kevesebb,mint 12 millió abba nem fog belemenni...
Meg az sem elhanyagolható tény, hogy melyik az a játékos, aki 1 millióval akarja megemelni a fizuját. Ilyenről én még nem hallottam. De hogy ritka, az biztos.
Igen, csakhogy Eto'o nem egy millióval akar többet... Mint ahogyan már megírtuk, élete nagy szerződésére hajthat.Xavinho írta:szerintem,ha nem 8 milliót kapna,hanem 8,5 milliót vagy esetleg 9-et (annyit ér,mint Casillas a reálban...),akkor vele sem lenne gond, nem abból kel kiindulni,h ami 1 euróval kevesebb,mint 12 millió abba nem fog belemenni...