Zenék

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.06.21. 16:31:54

Nekem sincs ezekről a dolgokról információm és érdeklődve olvasom,de Fankánál én azt látom, hogy ő rapper akar maradni,de akar lépni ebből a világból, más célközönséget akar. Nemzeti szellemiségű magyar fiatalokat keresi. Nem véletlen, hogy a fellépései most már inkább ilyen helyeken és környezetekben történnek ( pl majális a hajógyári szigeten az idén). Egy ember változhat sokat még ilyen korban is, nem idős, könnyen lehet, ahogy ő is mondja pár számában, hogy csak most ébredt és gyökeresen mást mond mit pár éve. Ez nem ellentmondás, hanem változás. A nemzeti zenéi pedig csodálatosak sztem. Zeneileg nem is szeretem a hip-hopot,de ,amit ő csinál azt igen.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.21. 16:30:52

MaxK írta:Bár lehet nem ismerik azokat a szavakat amiket leírnak.... Pl.: a gójos sztorinál.
Reméltem hogy felveted! :D
Légyszíves, olvasd el ezt egyszer, hogyha van időd. Tényleg tedd meg! (nem felszólítás ez, hanem kérés inkább)
Ez kielemzi a szövegüket, azután mondd el a véleményed légyszíves, akár privát üzenetben, akár ide a forumra, hogy ismerik e a szavakat amiket leírnak.

AKHP - Zenebuddhizmus (elemzés)
MaxK
Barça B

2009.06.21. 16:27:50

Danka00792 írta:
MaxK írta:Fankát meg, nem hiszem, hogy ez zavarná. Neki nem a betépett fiatalok a célkategória... Komolyabb céljai vannak a zenével.
Látod pont erről beszélek. Sub Bass-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? DSP-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? NKS-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? Vagy akár AKHP/Funktasztikusnak?
Elmondom. Nem. :wink:
És ha nem hiszed el, akkor hallgasd meg őket, ha még nem tetted volna meg, ha igen, figyelj a szövegre jobban, és ha megy akkor elfogultság nélkül.

Szerk.: Viszont arra felfigyeltem, hogy az irásaim nagyrészére nem reagálsz.
Lehet azért, mert tények, és Ferit rossz színben mutatják.
Sub Bass szövegeket elemezgethetünk ha gondolod, lehet meg fogsz lepődni. AKPHnak meg ne lennének drogos szövegeik? Bár lehet nem ismerik azokat a szavakat amiket leírnak.... Pl.: a gójos sztorinál.

Lehet hogy azért nem válaszolok.... de az is lehet, hogy azért, mert nincs elegendő információm a témáról? (Riddleres sztori)
balboa7 írta:
MaxK írta:1. Mondd ezt annak a tizenéves suttyónak aki egy Tibbah szöveg után kipróbálja a füvet... Mert azt hiszi, hogy jó.

2. Én sem írtam hogy az összes cigány.... hanem azt, hogy tolvaj cigány... vagy szerinted minden cigány tolvaj? hm... :lol:

3. És egy ember neki kárt okoz, egy egész csoportot kell utálnia?
az a tizenéves aki meg fankát hallgat az élből szidja az összes másik itthoni rap zenészt...mer ezt hallja ott...

mivel siska nem tudta névszerint, h kik voltak, sztem ezért nevezett meg egy csoportot...még mindig fent tartom, h lehet, h nem pontosak a történtekről az információim!

azt meg légyszíves most fejezd be, h rám húzol dolgokat...aki valami bűncselekményt követett el, az nemtől, bőrszíntől, mindentől függetlenül, vállalja a tetteinek a következményeit!....de köszönöm, h megelőlegezted h diszkriminálom az embereket! :roll:

Bocs, ha nem ezt szűrted le, akkor egyszerűen nem tudtad értelmezni amit leírtam.

Ha tudja, hogy árpádsávosok voltak.... Ahhoz látnia kellett, ha látta akkor meg miért nem cselekedett?

Ne idézz kettőnél többet és ne írj egymás után 2 hsz-t.Köszi.
B.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.21. 16:23:14

MaxK írta:
Danka00792 írta:Hallgasd meg, és gondolkozz el egy kicsit.
Egyébként szerintem Fankát az zavarja, hogy nem említhető egy lapon a DSP-vel, Akkezdet Phiai-val, NKS-el, Funktasztikussal, Sub Bass-al (stb..) ezért próbálja minnél jobban lehuzni öket.
Fankát meg, nem hiszem, hogy ez zavarná. Neki nem a betépett fiatalok a célkategória... Komolyabb céljai vannak a zenével.
Látod pont erről beszélek. Sub Bass-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? DSP-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? NKS-nek talán a betépett fiatalok a célkategória? Vagy akár AKHP/Funktasztikusnak?
Elmondom. Nem. :wink:
És ha nem hiszed el, akkor hallgasd meg őket, ha még nem tetted volna meg, ha igen, figyelj a szövegre jobban, és ha megy akkor elfogultság nélkül.

Szerk.: Viszont arra felfigyeltem, hogy az irásaim nagyrészére nem reagálsz.
Lehet azért, mert tények, és Ferit rossz színben mutatják.

Szerk2.: Az AKHPtól vannak olyan számok, amik részben a füveseknek szól, de egyáltalán nem buzdít, elöször kicsit nehéz megérteni a szövegeiket. Ajánlom ezt az oldalt, leírják és kielemzik pár szövegüket, igy már érthetőbbek lesznek.
Akkezdet Phiai - Lé
balboa7
Entrenador del Barça

2009.06.21. 16:21:59

MaxK írta:1. Mondd ezt annak a tizenéves suttyónak aki egy Tibbah szöveg után kipróbálja a füvet... Mert azt hiszi, hogy jó.

2. Én sem írtam hogy az összes cigány.... hanem azt, hogy tolvaj cigány... vagy szerinted minden cigány tolvaj? hm... :lol:

az a tizenéves aki meg fankát hallgat az élből szidja az összes másik itthoni rap zenészt...mer ezt hallja ott...

mivel siska nem tudta névszerint, h kik voltak, sztem ezért nevezett meg egy csoportot...még mindig fent tartom, h lehet, h nem pontosak a történtekről az információim!

azt meg légyszíves most fejezd be, h rám húzol dolgokat...aki valami bűncselekményt követett el, az nemtől, bőrszíntől, mindentől függetlenül, vállalja a tetteinek a következményeit!....de köszönöm, h megelőlegezted h diszkriminálom az embereket! :roll:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.06.21. 16:21:41

balboa7 írta:
meg ha nagyon akarja az ember, akkor bármibe belemagyarázza a saját igazát! :wink:
De a pusztuljon a sok Árpád-sávos-ba már nem kell belemagyarázni semmit! Vagy szted nekik pusztulniuk kéne?Egyébként az előzőekhez én Fanka nemzeti számait hallgatom, a többi nem érdekel,mert annyira a zene nem tetszik,csak a mondandó és nem is érdekelnek ezek az ellentétek,de aki a nemzeti zenéiben butaságot, vagy ellentmondásokat talál az nem tudom mit hallgat:)

PIRAMIS!
S.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2009.06.21. 16:22:28-kor.
MaxK
Barça B

2009.06.21. 16:16:38

balboa7 írta:
MaxK írta:Fordítsuk meg akkor a dolgot.... Fanka pl. ilyet írna hogy. "Pusztuljon az összes tetű féreg tolvaj cigány!" Szerinted ez rendben lenne?
1. aki valamiféle értékrendel is rendelkezik, az nem fog 2 szóra gyilkolni, legyen az siskás, fankás vagy mittomén milyen!

2. siska sem azt írj, h az összes magyar dögöljön meg stb, úgyhogy sztem bukik is a párhuzamod...

3. amennyire én tudom az árpádsávos rész, azért született, mer siska hugának az autóját az emlékezetes tüntetés sorozatkor felborították és összetörték....siska azt mondta, h árpádsávos fiatalok voltak...

minden előadó befolyással van a hallgatóira...legjobban meg ugye a fiatalokra lehet hatni...
1. Mondd ezt annak a tizenéves suttyónak aki egy Tibbah szöveg után kipróbálja a füvet... Mert azt hiszi, hogy jó.

balboa7
Entrenador del Barça

2009.06.21. 16:11:49

MaxK írta:Fordítsuk meg akkor a dolgot.... Fanka pl. ilyet írna hogy. "Pusztuljon az összes tetű féreg tolvaj cigány!" Szerinted ez rendben lenne?
aki valamiféle értékrendel is rendelkezik, az nem fog 2 szóra gyilkolni, legyen az siskás, fankás vagy mittomén milyen!

siska sem azt írj, h az összes magyar dögöljön meg stb, úgyhogy sztem bukik is a párhuzamod...

amennyire én tudom az árpádsávos rész, azért született, mer siska hugának az autóját az emlékezetes tüntetés sorozatkor felborították és összetörték....siska azt mondta, h árpádsávos fiatalok voltak...

persze az más kérdés megint, h vajon télleg ők voltak, vagy egyszerű huligánok, a focidrukkerek krémje! :D

minden előadó befolyással van a hallgatóira...legjobban meg ugye a fiatalokra lehet hatni...
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.21. 16:10:23

MaxK írta:TM-mel nincs is gondom, egyedi hang, jó szövegek, teljesen rendben van.
Viszont az emberről az is elmond valamit, hogy ilyen Tibbah félékkel összeáll.
És az nem, hogy az NC-ből kilépők száma több, mint a BB, Wacuum, Kriminal-ból összesen kilépők száma? :)

Apropó TM, ugye van neki ez a Testament Rec.-es bugija. (Tibbah teljesen szabadkezet adott neki, ugy hogy maradhat közben a BB-ben, jééé! Tibor barátunk tud néha rendes is lenni :) )
Az megint egy kitűnő húzás volt Fankától, mármint sz*rkeverés terén, hogy kiteregetett Riddlerről, (azért erről a témáról meghallgattam volna a másik fél sztoriját is, nem csak Feriét), és ahogy kijelentette, hogy Pheta neki azt mondta, hogy Riddler nem is a barátja, csak csapattársa, és hogy ez követendő példa lennem indenkinek, ez a helyes hozzáállás...
Vak is látja, hogy ezzel is inkább össze akarta ugrasztani a Testamentes srácokat, megint kevergetni kavargatni itt is.
Elvileg az volt a gond, hogy nem vele csináltatták a klipeket, és nem az NC különbejáratú stúdiójában vették fel a zenéket (a zenéik zömét, ezt hozzá kell tenni). Zavarta talán, hogy van az NC/Feri nélkül is élet? Nemtudom, ebbe az ügybe nem látok teljesen bele, csak annyit amennyit Feri leírt. Mindenesetre nem lehetett volna hallgatni még véletlenül sem, ha már ennyire tiszteli Pheta-t... Feri ismét jó munkát végzett.
MaxK
Barça B

2009.06.21. 16:00:13

Danka00792 írta:
Ezért irtam, hogy zöme.
Egyébként igen, a BB-nél vannak érdekes szövegek. Pl nem mindenki tudja megemészteni Siska vagy Tibbah szövegeit, én sem vagyok annyira oda értük.
De vannak a BB-nél sokkal érettebb szövegű tagok, ilyen a DSP, TM, Ladni, meg még a Rydu-s srácok is odavernek! :wink:
De Feri rafinált, és általában csak Tibbaht meg Siskat emeli ki, mint egész Bloose Broavaz, és rajtuk keresztül huzza le öket.
TM-mel nincs is gondom, egyedi hang, jó szövegek, teljesen rendben van.
Viszont az emberről az is elmond valamit, hogy ilyen Tibbah félékkel összeáll.

balboa7 írta:
MaxK írta:Rendben, ezt elfogadom. De mondom, inkább azt kellene megmagyaráznotok, hogy elfogadható-e az, hogy emberek kiirtására buzdít?
én nem vettem észre, h szövegei hatására egy valamiféle gyilkos ösztön szállna meg...de sztem erről a fórumról nem csak én vagyok így vele...
Fordítsuk meg akkor a dolgot.... Fanka pl. ilyet írna hogy. "Pusztuljon az összes tetű féreg tolvaj cigány!" Szerinted ez rendben lenne?

Viszont itt ilyen irányba ne menjünk el sztem, akarod akkor privát.
balboa7
Entrenador del Barça

2009.06.21. 15:56:51

MaxK írta:Rendben, ezt elfogadom. De mondom, inkább azt kellene megmagyaráznotok, hogy elfogadható-e az, hogy emberek kiirtására buzdít?
én nem vettem észre, h szövegei hatására egy valamiféle gyilkos ösztön szállna meg...de sztem erről a fórumról nem csak én vagyok így vele...
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.21. 15:56:12

MaxK írta:Kijelentésed rám nem jellemző, hamarabb hallgattam Hősöket vagy Akkezdet mint Fankát és mint írtam, Fanka zeneileg sosem tetszett igazán. Viszont később amikor már nem csak hallgattam hanem értettem is a zenét, teljesen kiábrándultam a BB, Kriminal és hasonló cuccokból.

Fankát meg, nem hiszem, hogy ez zavarná. Neki nem a betépett fiatalok a célkategória... Komolyabb céljai vannak a zenével.
Ezért irtam, hogy zöme.
Egyébként igen, a BB-nél vannak érdekes szövegek. Pl nem mindenki tudja megemészteni Siska vagy Tibbah szövegeit, én sem vagyok annyira oda értük.
De vannak a BB-nél sokkal érettebb szövegű tagok, ilyen a DSP, TM, Ladni, meg még a Rydu-s srácok is odavernek! :wink:
De Feri rafinált, és általában csak Tibbaht meg Siskat emeli ki, mint egész Bloose Broavaz, és rajtuk keresztül huzza le öket.
MaxK
Barça B

2009.06.21. 15:51:40

Danka00792 írta:
Egyébként, aki Fankadelit hallgat, azok zöme nagyon szűklátókörű. Mert hát minek is hallgasson bele a Wacuum, Bloose, Kriminal, Hősök számokba, ha Feri lefikázza őket salátán?
Tapasztalatból mondom, mert nekem a legtöbb közeli ismerősöm Fankát hallgat, és ugy szólják le a legtöbb magyar ug zenéket, hogy nem is hallgatták öket, csak mondják, amit Fanka ir az oldalon.

Hallgasd meg, és gondolkozz el egy kicsit.
Egyébként szerintem Fankát az zavarja, hogy nem említhető egy lapon a DSP-vel, Akkezdet Phiai-val, NKS-el, Funktasztikussal, Sub Bass-al (stb..) ezért próbálja minnél jobban lehuzni öket.
Kijelentésed rám nem jellemző, hamarabb hallgattam Hősöket vagy Akkezdet mint Fankát és mint írtam, Fanka zeneileg sosem tetszett igazán. Viszont később amikor már nem csak hallgattam hanem értettem is a zenét, teljesen kiábrándultam a BB, Kriminal és hasonló cuccokból.

MaxK
Barça B

2009.06.21. 15:47:29

balboa7 írta:
MaxK írta:
barca99 írta:...hadd pusztuljon a sok magyar panasz... Én hallom félre? :)
Nyilván direkt ilyen áthallásos. Kimondja, ezekszerint a panasz szót, amikor mindenkinek egyértelmű, hogy a harasztra a paraszt jönne. És mégsem... Egyébként teljesen levágós a dolog. De akkor is, ha ezt figyelmen kivül hagyjuk, van elég mondat aminek milyensége megkérdőjelezhető.
meg ha nagyon akarja az ember, akkor bármibe belemagyarázza a saját igazát! :wink:
Rendben, ezt elfogadom. De mondom, inkább azt kellene megmagyaráznotok, hogy elfogadható-e az, hogy emberek kiirtására buzdít?
balboa7
Entrenador del Barça

2009.06.21. 15:46:07

MaxK írta:
Nyilván direkt ilyen áthallásos. Kimondja, ezekszerint a panasz szót, amikor mindenkinek egyértelmű, hogy a harasztra a paraszt jönne. És mégsem... Egyébként teljesen levágós a dolog. De akkor is, ha ezt figyelmen kivül hagyjuk, van elég mondat aminek milyensége megkérdőjelezhető.
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.21. 15:45:30

MaxK írta:...
Hadd pusztuljon a sok magyar panasz! Nem paraszt...

Egyébként most volt egy uj cikkje, hogy megvertek egy nagymagyarország pólós lányt, mit ir a cikkbe? "A hiphoppal csak annyi párhuzamot tudok vonni (amely több is mint kellene), hogy a Kriminal Beats, Wacuum Airs, Bloose Broavaz és Hősök féle zenék naponta több tucat a videón látható srácot és lányt termelnek ki, akik képtelenek más alternatívát kigondolni a feszültség levezetésére,"

Perszee! Csak az NC jó, a többi mind gonosz galád. TM albumján közreműködött, "Csak Őszintén" c. számban mit mond? "Ahogy mondod Kriminal, Bloose, Hősök, Wacuum ez nekem csak a ríl Hip-Hop!"
Akkor ez mi, ha nem ellentmondás?

Egyébként pedig Fanka enyhén gyerekes, mindenbe beleköt, beleüti az orrát, és ha nemtud normális indokot mondani, ami az esetek többségében igaz, akkor jönnek a gyerekes dolgok. Kannibál fiuk Északon Délen klippjét is lekellett szolni, mert hát ö nincs benne, és mit irt? Na mibe tudott belekötni? Hát perszeeee! Sub Bass, és az Anibal Cannibals fiuk pulcsijába... :oops: :lol:

Egyébként, aki Fankadelit hallgat, azok zöme nagyon szűklátókörű. Mert hát minek is hallgasson bele a Wacuum, Bloose, Kriminal, Hősök számokba, ha Feri lefikázza őket salátán?
Tapasztalatból mondom, mert nekem a legtöbb közeli ismerősöm Fankát hallgat, és ugy szólják le a legtöbb magyar ug zenéket, hogy nem is hallgatták öket, csak mondják, amit Fanka ir az oldalon.
Kérdem én, melyik Crew/Kiadó/Csapat (nevezzük akárminek is öket) írogat a másikrol egész nap? Csak az NC, csak Feri csinálja ezt....Kössz én nem kérek belőle.

Egyébként hallgasd meg ezt a kis Deniz nótát, ő személyesen ismeri Fankát, és tényleg elgondolkodtató dolgokat mond ebben a kis szösszenetben.

http://www.youtube.com/watch?v=GL_Sc25SWOQ

Hallgasd meg, és gondolkozz el egy kicsit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2009.06.21. 15:47:51-kor.
MaxK
Barça B

2009.06.21. 15:44:33

balboa7
Entrenador del Barça

2009.06.21. 15:39:28

nem...én is félre hallom! :shock: :lol:
ha fikázunk akkor, legalább olyat írjunk ami valós is! :wink:

van saiid és újonc peti féle acapellám a fishing on orfű-i fellépésről....hang jó minőségű, majd feldobom youtubera! 8)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.21. 15:32:17

...hadd pusztuljon a sok magyar panasz... Én hallom félre? :)
MaxK
Barça B

2009.06.21. 15:19:18

G-Jay írta:Vannak intelligens emberek, meg van Fanka, aki próbálna az lenni.
Én is szívesen elbeszélgetnék vele, hogy mondjuk egy kicsit sem tartja e furcsának, hogy kb mindenki otthagyta már mert egy *******, és mégis ő szid mindenkit. Ennyi ember pedig nem tévedhet...ráadásul folyamatosan saját magának mond ellent...a zenéi meg :arrow: :lol:
Mindenki otthagyta? Ittvan pl. siska. Összeált a hungarofób Tibbah-val, és ilyen azóta milyen igényes számai vannak. Pár idézet tőle:

" Azt akarom látni, ahogy lángol a főváros "
" Pusztuljon a sok magyar paraszt "
" Pusztuljon az összes tetű féreg árpád-sávos "

Az ilyen hozzáállás legyen a követendő példa a fiatalok számára?

Vagy ki hagyta még ott? Gőz? Vicc...
Egyik héten kijelenti, hogy mekkora szánalom a saláta, és ami ott van az nem hip-hop. Aztán pár hétre rá gratulál, hogy milyen [auto_cenzúra] lemezt csinált Busta.

Zenéjét lehet nem szeretni, nem tetszhet természetesen mindenkinek, zeneileg én sem tartom a legjobbnak. De a mondanivalójával nem sokan veszik fel a versenyt.

Ezt az ellentmondós részt meg légyszíves fejtsd már ki nekem, nem tudom mire gondolsz.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.21. 14:21:36

Danka00792 írta:Valakinek megvan MP3-ban ez? Nagyon kéne, remélem valaki tud segiteni. :) Hatalmas szám!

Saiid - Kisköcsög/Kiskece
Azta mekkora szám, ezt kerestem többek között már régóta, pontosan azóta mióta lenyomták a ZP-ben! Sajna ezeket mp3-ban nem lehet megszerezni még, a Zenebuddhizmust sem tudtam csak youtube-ról leszedett igénytelen minőségben.
Js igen és Kiskece a címe, semmi köze a kisköcsöghöz.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Morminho
Entrenador del Barça

2009.06.21. 12:10:09

albicelesteX írta:http://www.youtube.com/watch?v=11UC0Wc3Jms

Nosztalgiáztam!Emlékszek mikor megszereztem kazin mekkora volt a mellem!ötszázé' másoltam a suliba mikor beraktam a hifibe anyám meg nyomta kapcsold ki ezt a [auto_cenzúra]! :D :lol:
Nekem anno EZ vitte a pálmát. :)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.06.21. 12:04:01

Előbb olvastam lejjebb a Fankadeli-i eszmefuttatásotokat és meglepődtem. Buta? Nulla ember? Talán az volt,mármint az utóbbi,előbbi biztos nem, de felébredt és hát igen okos zenéket ír. Csak egy dolog, egy ember, aki ilyen zenét ír és így gondolkodik sztetek buta és nulla ember?: http://www.youtube.com/watch?v=lqfK93lpWp0
Másrészt az árpádsávról, miért sugall az bármi rosszat bárkiről? Valaki írta azt, hogy az Árpád-sávtól nem lesz valaki buta, ebben igaza van,de egyszerűen nem értem, hogy egyáltalán miért kell erről beszélni?? Miért alacsonyítana le vagy tenne butává egy történeti zászlónk, amihez csodás történeti korszakok tartoznak, bárkit is? A nyilas mizériát terjesztőknek annyit,h az a zászló nem ez, nem ugyanennyi csík, erről ennyit... Sőt még annyit,h sztem ezzel az erővel a trikolor is százezrekben vagy milliókban kelthetne félelmet,mert a kommunisták irtották őket, ugyanúgy voltak etnikai tisztítások, mint a nyilasok alatt, mellé volt még osztály alapú is. Semmi különbség. Mégsem jut eszébe senkinek leírni azt a zászlót mindenféle rossznak.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.06.21. 11:42:32

VictorValdes19 írta:faithnomore, látom nagy A7X fan vagy!

Melyik számuk/albumuk jön be neked a legjobban :?:

Nekem személy szerint a Bat country,Beast and the Harlot,betrayed,MIA,Seize the Day,Critical Acclaim s a Unholy confessions c. számaik jönnek be, album terén meg egyértelműen a City of Evil viszi a pálmát 8) .
az a helyzet hogy nem igazán tudok kiemelni egy számukat se, egyszerűen imádom ezt az együttest, nincs még egy akik ilyen jó zenét játszanak -ez csak az én véleményem- megvan az összes album, én is a City of Evilbe szerettem bele, de a waking the fallen, avenged sevenfold, diamonds in the rough, mindegyik bejön, egyedül a kezdő albumukban( Sounding the seventh trumpet) nem minden szám olyan jó, de azt is bármikor meghallgatom

szerencsére van egy koncert dvd-jük is:)

plusz én is szólógitározok egy együttesben, példaképem ugye Synyster Gates

ha mégis kiemelnék egy pár számot akkor Little piece of heaven, Dancing dead, afterlife, shattered by broken dreams, second heartbeat, seize the day, warmness on the soul
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.21. 01:28:28

La Pulga írta:http://www.youtube.com/watch?v=hA5VhN7xjyQ

Ők is magyarok.
Jajj Blind Myslef! Alaaap! :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Válasz küldése