Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Irónikusan mondta!Colos írta:A Piqué interjúban:
"abban bízok, hogy a következő években is csak ilyen rossz emlékeink lesznek."
Bár értem, hogy mire akart kilyukadni, azért ez elég furcsa megfogalmazás (vagy fordítás).
Gondolom azért ez a megfogalmazás,mert eleve 2011-ig szólt a szerződése,és ehhez képest újabb egy évvel toldotta meg a kontraktusát.kilibarca írta:"újabb egy évig, azaz 2012-ig a Barcelona mezét"
vagy csak nekem furcsa így?Touré cikk
Annyira nem vagyok jártas én sem ebben, de gondolom, ha március 1-én lett 6 éves az oldal, akkor 2003 március 1-én indult. És annyit tudok, h min. egyszer már volt dizáj váltás.kudu írta:Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék kicsit jobban "képben lenni" az Eurobarcával kapcsolatban.
Eddig nem találtam arra vonatkozó adatokat, hogy pontosan mikor indult az oldalt, azóta hány kinézet változtatás volt, stb.
A másik pedig az lenne, hogy véleményem szerint ideje lenne frissíteni a háttérképek részt, ami mellett még lehetne nyitni egy Sig/Avatar letöltési lehetőségű részt.
Ha kell, tudok segíteni az összegyűjtésben, vagy akármiben!
Szerintem erre gondolsz:Mentalist írta:Szia.
Köszi a választ de nem erre gondoltam hanem ami néhány hete a BMW-s hírdetés helyén ment. Volt ott táska meg mezek meg labda meg ilyesmi. Nekem arra a linkre lenne szügségem.
Mégegyszer köszi.
de cikkben akkor nem is jelent meg?Mentalist írta:Szia.
Köszi a választ de nem erre gondoltam hanem ami néhány hete a BMW-s hírdetés helyén ment. Volt ott táska meg mezek meg labda meg ilyesmi. Nekem arra a linkre lenne szügségem.
Mégegyszer köszi.
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9636Mentalist írta:Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok,h pár hónapja vagy hete volt egy sport áruház hírdetése itt az oldalon. Én most szeretnék ott vásárolni de sehol nem találom azt az oldalt. Megtenné valaki,h elküldi Nekem az oldal link-jét?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
Igen.fcbarca10 írta:Sportingos cikkhez:
"egy kontratámadás után Iniesta zseniális beívelését fejelte be (!) Xavi Hernandez a hálóba… "
Biztos, hogy nem fejjel volt eredményes Xavi.
Egyébként nagyon jó cikk, gratula.
Sok sikert a folytatáshoz.
ja, szerintem is jó ötletmiihii írta:Csak úgy a játék kedvéért nem lenne kedvetek mondjuk egy olyan szavazást kiírni,h pölö:
Kit szeretnél jövőre a Tridente bal szárnyán látni:
a,Thierry Henry
b,Franck Ribéry
c,Robinho
(esetlegd,más...)
Én kivi lennék az eredményre,látom igencsak megoszlanak a véleményekÉs aktuális is,úgy,mint a Samu-Ibra cserés is az volt
![]()
Ha nem,nem.Semmi gond,csak gondoltam felvetem
Nekem sem mukxikCFirpo3 írta:Az "Amikor már látni lehetett a futballt" cikkbe a meccs összefoglaló nem jó linkhez vezet, vagy nem tudom, de a videó nem jön be nekem...
akkor az én készülékemben is hiba vanIlúvatar írta:nálam bejön. "A hiba az ön készülékében vanCFirpo3 írta:Az "Amikor már látni lehetett a futballt" cikkbe a meccs összefoglaló nem jó linkhez vezet, vagy nem tudom, de a videó nem jön be nekem..."
Szerintem csak nálad lehet a probléma, mert nálam oda vezet, ahova kell.CFirpo3 írta:Az "Amikor már látni lehetett a futballt" cikkbe a meccs összefoglaló nem jó linkhez vezet, vagy nem tudom, de a videó nem jön be nekem...
Én is épp azt néztem az előbb, hogy "játékoskeretek" címszó alatt van a labdarágók névsora.fcbarca0827 írta:Jogos felvetések... Nem is értettem soha, hogy miért az van odaírva, hogy: Játékoskeretek...