Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos valahol joggalozsimiki írta:
Büszke vok azért a Ferrarira,mert kezdeti nagyon tré teljesítmény után stabil pontszerzők immáron, míg Meki, Rönó még rosszabb mint volt. azért jót csatáztak ott hátul.
jah és ez felmenti? Massa több benyával kezdte, be is jött ez a taktika. de nehéz elismerni, hogy a másik jobb volt. Paliknak igaza volt, Kimi vébéje óta egyáltalán nem úgy megy mint egy világbajnok. bár ehhez nem kell kommentátornak lenni,h lássuk.robertfcb írta:Ha lövésed sincs, akkor nézd meg az 1. boxkiállás utáni részt, amikor szépen beragadt Trulli mögé, kíváncsi vagyok Massácska mit tudott volna vele kezdeni, de sejtem...ozsimiki írta:Nah:
Vettel megérdemelt sima győzelem, Webber 2.
Massa nagyon szépet ment 11.ről 4.lett, MAX GRT!
Rajtot mindkét Ferrari szépen kapta el,majd lövésem sincs,h Kimivel mi történt,de bealudt. épphogy 8.lett.
Büszke vok azért a Ferrarira,mert kezdeti nagyon tré teljesítmény után stabil pontszerzők immáron, míg Meki, Rönó még rosszabb mint volt. azért jót csatáztak ott hátul.
Ha lövésed sincs, akkor nézd meg az 1. boxkiállás utáni részt, amikor szépen beragadt Trulli mögé, kíváncsi vagyok Massácska mit tudott volna vele kezdeni, de sejtem...ozsimiki írta:Nah:
Vettel megérdemelt sima győzelem, Webber 2.
Massa nagyon szépet ment 11.ről 4.lett, MAX GRT!
Rajtot mindkét Ferrari szépen kapta el,majd lövésem sincs,h Kimivel mi történt,de bealudt. épphogy 8.lett.
Én is remélem h Vettel végre tud nyerni, az első tíz kocsi közül az ő kocsijába van a legtöbb benzin! Jók a RB-ok, úgy h meg lesz az idei második futamgyőzelme.ozsimiki írta:
Nemsokára kezdődik a verseny,ezúttal remélem tovább marad az élen Vettel,és meg is nyeri. Kiváncsi leszek ,h Button milyen ütemben fog előre jönni, ha eső lesz,akkor meg méginkább