Barcaman14 írta:
Moutinho-ra már én is gondoltam.Remek játékos és szerintem már szívesen feljebb lépne egy szintet, a Sporting pedig elengedné.Nekem még van egy jelöltem ő pedig nem más mint Sissoko a Juveból.Remek labdaszerző középpályás és ne feledjük az ANK miatt Yaya távol lesz.Amikor a Juvenak ment ott volt Sissoko a pályán.Ahogy megsérült rögtön sorozatosan hullajtotta el a pontokat a Juve és szétesett a középpálya.Nem egy sztárjátékos és lehet hogy sokan úgy gondolnák nem Barca szintű de szeritnem olcsón megszerezhető lenne és remek kiegészítő ember válna belőle.
ha ennyire fontos láncszem sissoko, akkor biztos nem olcsó... meg ő is vkp. arra ott van Busquets, szerintem képes elbírni azt a kemény 1 hónapnyi "nyomást". idén is játszott egy csomót, szerinte megbirkózna addig Touré helyettesítésével. amúgy én azt mondom, hogy Moutinho csak akkor jöjjön, ha Thiago nem kész még jövőre. bár akkor is fölösleges lenne 1 év múlva, mert ugye nálunk elsők a nevelések, és mint írtam, Thiago sz.tem ha mástnem két év múlva már az első csapat tagja lesz. remélem igazam van, azon a kemény 1 meccsen amit tőle láttam jól játszott, meg még a youtubera hagyatkozva(

) mondom, hogy jó. én elsősorban egy szélsőt igazolnék, mert az a legfontosabb jelenleg. jövőre nem hinném, hogy kihúzná a támadóalakzat ennyi sérüléssel...