tudomka958 írta:
ne nekem legyen igazam...
ezzel le is zárom a témát,mert ahogy látom a többség szerint ennél jobb csapatunk már nem lehet...
Azért van némi különbség aközött,h azt mondják:CR és Kaká ellenére nem kellene beKakálni és csúnya jövőt felvázolni ,valamint aközött,h ennél jobb csapatunk nem is lehet.
Azt írtad,h van lé Ibrára meg Ribéryre,vegyük meg,mert akkor leszünk EGY SÚLYCSOPORTBAN a reállal
Sztem (és érzésem szerint a többség is így van vele...) igenis lehet még jobbá tenni a keretünket,tehát belefér pár playa,akár ilyen Ribéry kaliberű is (én őt szeretném).De nem azért kellene Franck és mondjuk Ibra,h egy súlycsoportba kerüljünk a margóval!
Az idei szezon alapján osztálykülönbség volt a 2 csapat között (illetve A CSAPAT és a blankók közt

).Nincs rá garancia,h kövi szezonban is meglesz ez,de attól,h kiket igazoltak (pedig elismerem a tudásukat!),még nem kerültek fölénybe,ahova nekünk kéne felzárkózni!
Szal lehet még ennél is jobb a keretünk,de ettől még nem kell lesajnálni annyira a mostanit sem,h a margót MÁSFÉL (egyelőre CR még a MU-é

) igazolás miatt máris elénk helyezd és károgj a csúf jövőről.
Egyelőre ők vannak azon lázasan,h annyira felcombosítsák az állományt,h legyen közük hozzánk,nem nekünk kell gyorsan szerválni egy-két top spílert,h tartsuk velük a lépést!