Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, most már ennyit írnak, de igazából tökmindegy...jól értem, hogy a marca értesülései szerint 1 mrd euro lesz mad cr kivásrlási ára? (ha benéztem vmit elnézést)
Az argentín nem nagyon kell nekünk szerintem. Nála ti érdeklődtök jobban. Egyébként vicces dolog, mert gyakorlatilag kizárt, hogy mindkét játékost eladná a Liverpool, így jó kis versenyfutás van, hogy ki egyezik meg előbb a Liverpoollal.Most olvastam h kedves Perec barátunk 30m fontot adna Xabi Alonso-ért és bejelentkezett Mascheranoért is egy kisebb összeggel.
45 millió eurót adnának Arbeloáért és Alonsoért.bowlinggolyo írta:Most olvastam h kedves Perec barátunk 30m fontot adna Xabi Alonso-értés bejelentkezett Mascheranoért is egy kisebb összeggel.
Én 200 milliót hallottam. Mondjuk mind1, nem hinném, h vki is ki akarná vásárolni. Nincs még egy csapat, aki ki tudna andi 100 milliós összeget egyetlen játékosért.visca el barca írta:jól értem, hogy a marca értesülései szerint 1 mrd euro lesz mad cr kivásrlási ára?![]()
(ha benéztem vmit elnézést)
Már megvolt 1-2 hete!Egyébként várom, hogy Pérez mikor jelentkezik be Daniele de Rossiért. Twisted Evil
A vicc kedvéért: (LG írta:Minek? Azért ne igazoljunk már senkit, h kereszte tegyünk a Madridnak. Ne legyünk már szánalmasak.honda25 írta:A Real vissza akarja csábítani Arbeloát a Liverpoolból.
Az ára 7-8 milla csak, ha hinni lehet a híreknek.
Most mi is keresztbe tehetnénk nekik és rálicitálhatnánk.
1 év van hátra a szerződéséből, ezért ennyi, de még ennél olcsóbban akarják.
Minek? Azért ne igazoljunk már senkit, h kereszte tegyünk a Madridnak. Ne legyünk már szánalmasak.honda25 írta:A Real vissza akarja csábítani Arbeloát a Liverpoolból.
Az ára 7-8 milla csak, ha hinni lehet a híreknek.
Most mi is keresztbe tehetnénk nekik és rálicitálhatnánk.
1 év van hátra a szerződéséből, ezért ennyi, de még ennél olcsóbban akarják.
pedig 90% h nem fog,egy teljesen új csapattal nem lehet nyerni.Jó,lehet,de ahhoz nagyon rosszul kell játszanotok jövőre,amire lássuk be,nem sok esély van..Egyébként az ..............nagy blama és szégyen lenne ha a nagy "galaktikus"() real nem nyerne semmit jövőre
Ez a hozzászólás is kb. ugyanolyan nagyképű volt.csabooo írta:Hehe,hát igen a nagyképűség..Pedro10 írta:Anno a Real is igy nyert, nézd a 2000 bl döntőt,ugyanez volt ami most van,ez most ami van,egy kiforditása a valós értékeknek.De ettől még erős csapat lesz.Olyan ami megveri a BArcát.
Most mindeki azt hiszi hogy a Real a sok új emberrel meg ver mindenkit,de majd jövőre sem lesz semmi,max ugyan ez ami most van...
Akkor meg elhúznak a nagy nevek és megint kezdődik előröl..
BARCAAAAAAAAAAAAA!!!
Hehe,hát igen a nagyképűség..Pedro10 írta:Anno a Real is igy nyert, nézd a 2000 bl döntőt,ugyanez volt ami most van,ez most ami van,egy kiforditása a valós értékeknek.De ettől még erős csapat lesz.Olyan ami megveri a BArcát.
Majd meglátjuk...GreEko írta:Őszinte leszek,nekem mindegy hogy ki érkezik és ki nem.A lényeg úgyis az hogy mind a 2 csapat szép focit játszon és akkor láthatunk egy két jó,és nem egyoldalú meccset!
Aki meg Perezt fikázza,üzenem neki hogy anno 50 évvel ezelőtt valaki azt mondta hogy "Kis pénz kis foci nagy pénz nagy foci"!!!-és nem igaza lett!
Hala Real Madrid
Azért húzós.GreEko írta:50 évvel ezelőtt valaki azt mondta hogy "Kis pénz kis foci nagy pénz nagy foci"!!!-és nem igaza lett!
Hát engem is ez zavar leginkább...Én Barcelona SZURKOLÓ vagyok a legjobb értelemben,tehát nem azzal foglalkozom,h mit csinál a RM,hanem csak a saját csapatommal foglalkozommezeibela írta:már nem azért,de a forumotok 90%a csak a madridrol beszél..néha még a barca igazolások topicban is..ez a vicc.Mi lenne,ha végre a Barca-Real fikázást befejeznétek és végre mindenki a saját csapatával foglalkozna?Sztem "szurkolóbarátabb" megnyilvánulás lenne...
már nem azért,de a forumotok 90%a csak a madridrol beszél..néha még a barca igazolások topicban is..ez a vicc.Mi lenne,ha végre a Barca-Real fikázást befejeznétek és végre mindenki a saját csapatával foglalkozna?Sztem "szurkolóbarátabb" megnyilvánulás lenne...
Nem vagyok moderátor, de úgy tudom, hogy a fórumról nem lehet bemásolni szövegeket, nem pedig az oldalról "híreket". De, ha tévedek, akkor vállalom a következményeket és a büntetést is.mezeibela írta: ja végülis ne zavarjon hogy a spanyol focit és az egész spanyol kosárlabdát magasabb szintre akarja vinni..a meccseket is azért akarja délutánra tetetni hogy ázsiában is tudja nézni a spanyol meccseket aki akarja.és mint ebből a nyilatkozatbol látszik nem csak a madridbol beszél hanem az egész kosárlabdárol.csak te is egy elfogult [auto_cenzúra] vagy és talán gondolkozhatnál kicsit.ennyit akartam.bye.
szerk.:aki a casillasos hirt belinkelte azis gyökér.![]()
![]()
ja és a moderátoroktol kérdezném hogy miért nincs valami "büntetése" annak aki a madridistárol másolja a szövegeket?
Na menj szépen haza, ilyen szép dolgokra verheted a melled. Ha erre vagy büszke, gratulálok. Olyan vagy, mint a csapatod...mezeibela írta:igen,és annak mennyi volt a valoszinüsége hogy perez 2 hét alatt megcsinálta azt amit calderonnak 3 évig nem sikerült?