Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a nickem Swineherd.....az a gyerek meg szánalmas...Rivaldinho írta:nem fogok veled szórakozni swineheard , azt mondasz amit akarsz, de nem durva a srác és csak igazságot ír, jah van közös vonásunk, utáljuk Fingot-t
hát, még mindíg nem győztél megRivaldinho írta:nem, én más néven fogok regisztrálni, én Rivaldinho leszekSwineherd írta:nem te vagy az????Rivaldinho írta:a madridistán van egy Barca-s gyerek ott írogat összevissza, de jókat
Csak 15. És a Juventus nagy valószínűséggel ki is csengeti érte azt a pénzt. Wenger már Diao személyében ki is nézte az "utódot". Tribalfootball.Swineherd írta:15 milla. És a Juventus ki is csengeti érte a pénzt. Asszem talán Diao az, akit "utódként" kinézett magának Wenger. Tribalfootball.Maxi írta:Hát nem tudom de nem csak perezzel van ott probléma!meg akarta venni Gerrardot nem kellett senkinekinek midenki szidta hogy sz*r,technikailag nulla,most Vieira-t is akarja arra is azt mondjátok hogy kutyának nem kell!Swineherd írta: viera kell a kutyának...
rámenne 40 milla egy 29 éves játékosra, aki nem produkált vmi nagy idényt
nem, én más néven fogok regisztrálni, én Rivaldinho leszekSwineherd írta:nem te vagy az????Rivaldinho írta:a madridistán van egy Barca-s gyerek ott írogat összevissza, de jókat
rámenne 40 milla egy 29 éves játékosra, aki nem produkált vmi nagy idénytMaxi írta:Hát nem tudom de nem csak perezzel van ott probléma!meg akarta venni Gerrardot nem kellett senkinekinek midenki szidta hogy sz*r,technikailag nulla,most Vieira-t is akarja arra is azt mondjátok hogy kutyának nem kell!Swineherd írta:viera kell a kutyának...Boixos írta:már 2 éve egyfolytában odamegy. biztos az ellenkező irányban indult el, és még körbe kell járnia a Földet.
vmit kell mondaniuk, ha már a robinnyó ilyen nyögvenyelősre sikeredett... a két uru gyerekkel mégsem lehet annyira virítani.
Hát nem tudom de nem csak perezzel van ott probléma!meg akarta venni Gerrardot nem kellett senkinekinek midenki szidta hogy sz*r,technikailag nulla,most Vieira-t is akarja arra is azt mondjátok hogy kutyának nem kell!Swineherd írta:viera kell a kutyának...Boixos írta:már 2 éve egyfolytában odamegy. biztos az ellenkező irányban indult el, és még körbe kell járnia a Földet.
vmit kell mondaniuk, ha már a robinnyó ilyen nyögvenyelősre sikeredett... a két uru gyerekkel mégsem lehet annyira virítani.
azért a főnökségetek szerint elférne oda, gondolom nem viccből kergettétek. a nagy arcokat a folyosó végén lehet kisebbre cserélni.Swineherd írta:viera kell a kutyának...Boixos írta:már 2 éve egyfolytában odamegy. biztos az ellenkező irányban indult el, és még körbe kell járnia a Földet.
Sport1-em nincs, arról nem tudok véleményt mondani......Swineherd írta:...
ehhez azt hozzátenném, hogy a barca ünneplését, vagy 20-szor adta le a sport1....
viera kell a kutyának...Boixos írta:már 2 éve egyfolytában odamegy. biztos az ellenkező irányban indult el, és még körbe kell járnia a Földet.
ehhez azt hozzátenném, hogy a barca ünneplését, vagy 20-szor adta le a sport1....Taibi írta:A reál meccseiből mutatnak részleteket minden ajánló végén. Pl: ronaldo gól, beckham gól vagy júdás gólörörme......Mr. Master írta:Én eddig se nagyon néztem. Miért, mi van benne?Taibi írta: Hát igen. Mindig szidom az RTL klubot, ha látom az ajánlót.
Szerintem a nézettsége még így is nőtt, hogy a barcások nem nézik többet, mert a sok hülye reálos gondolom megnézi az összes ajánlót.
Nagyon készül az RTL-klub a Magyar-reál meccsre.....
A médiából már kezd elegem lenni nagyon! Mindenhol a reál seggét nyalják.(NSO, SztárSport, RTL-klub, stb........)
A reál meccseiből mutatnak részleteket minden ajánló végén. Pl: ronaldo gól, beckham gól vagy júdás gólörörme......Mr. Master írta:Én eddig se nagyon néztem. Miért, mi van benne?Taibi írta:Hát igen. Mindig szidom az RTL klubot, ha látom az ajánlót.barcafan írta:
RTLklubot nem nézek mostantól. láttátok az ajánlót???
Szerintem a nézettsége még így is nőtt, hogy a barcások nem nézik többet, mert a sok hülye reálos gondolom megnézi az összes ajánlót.
Én eddig se nagyon néztem. Miért, mi van benne?Taibi írta:Hát igen. Mindig szidom az RTL klubot, ha látom az ajánlót.barcafan írta:
RTLklubot nem nézek mostantól. láttátok az ajánlót???