bojan95 írta:Barcelona: Villa lehet a katalánok történetének legdrágább játékosa
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a Barcelona 43 millió eurót ajánlott a Valenciának David Villáért.
Értesülések szerint a spanyol támadó már megállapodott a katalánokkal, és ha valóban létrejön az ügylet, Villa lesz a Barcelona történetének legdrágább igazolása. hát nm tom igaz e nemzeti sporton írták
Az NSO egy kicsit pontosított a híren, mondjuk szerintük Saviola volt a Barca történetének legdrágább játékosa, csak azt már nem linkelted be.

A
Sport.es-en és az
El Mundon azt írják, hogy 40 és 45 millió között lehet az összeg, de 45 milla lenne a maximum érte! Mivel ez már közel lenne a Valencia által kért 50 millióhoz, így már lehet hogy rábólintanának egy ilyen összegre.
Az előzetes hírekkel ellentétben egyébként a Barca nem szeretne játékost belevonni az üzletbe, hiszen Bojan-t egyáltalán nem akarják elküldeni, Cácerest pedig maximum kölcsönbe egy spanyol csapathoz, tőle sem akarnak végleg megszabadulni.
Villa egyébként a tegnap esti meccs után azt nyilatkozta, hogy vasárnap tehát a Konf. kupa után (ugye szombat este lesz majd a bronzmeccs a spanyoloknak) fog megszólalni az ügyben, hogy hol szeretné folytatni a pályafutását.
Az
El Mundo továbbá beszémol arról is, hogy ha minden rendben fog zajlani a Depor vezetői és a Barca között, akkor már a hétvégén eldőlhet
Filipe sorsa és már hétfőn meglehet a Barca első nyári igazolása.
Ennyi lenne mára...a többi posztot tekinte csend van...mondjuk úgy hogy vihar előtti csend.
UI: (egy kicsit OFF is)
Aki tegnap este nézte a Sportklubbon a Barcelona-Malaga meccset, az a második félidő első negyedórájában olyat hallhatott, amit már tegnap olvashatott itt a fórumon.

Mégpedig a tegnap reggeli "helyzetjelentésemet" az 5 új igazolásról, teljes mértékben, szóról-szóra elmondta a kommentátor (nem tudom ki volt), de mindent, Guardiolát, még a jövő évi keretet is ugyanúgy ahogy én leírtam, az esetleges távozókat is ugyanabban a sorrendben. Néztem egyet először...