Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen-igen tök vicces, hogyha piqué nem sarkazza középre a labdát akkor iker ölében landol a labda. az egész csapat halál [auto_cenzúra] volt élükön a támadókkal, de ramos a hibás. a real és a barca játékosai is vicc kategóriába tartoztak ezen a meccsen, de persze én vagyok elfogult.Szerintem érdemes a hozzászólást figyelmen kívül hagyni. Smile
Egyszerűen nevetséges, röhej.
én úgy láttam hogy a sarkáról pattant oda ramoshoz és ha nem ér bele iker(aki picikt benne volt az 1. gólban) bizony megfogja. de egyértelműen a realosnak volt a hibájaNem Piqué adta a gólpasszt egyszerűen kötényt kapott, ez előfordul... Ramos Ba**ta el azzal, hogy gyönyörűen letette lövőre....
Ne magyarázd meg a hülyeséged:D
Csak erre reagálnék, de azért az elég durva, hogy úgy látod, hogy amikor egy visszafutó játékos sarkán megpattan a labda, akkor az tulajdonképpen az ő passza... Igen, tényleg mi vagyunk elfogultak...zsuni írta: én az "öngólnál" úgy láttam, hogy egy barca csillag adta be középre a passzt (piqué)
csak 1 kérdés: Te melyik meccset nézted?zsuni írta:én az "öngólnál" úgy láttam, hogy egy barca csillag adta be középre a passzt (piqué), és egy másik barca csillag nem volt ott a helyén (puyol), ezért ramosra maradt a hálás feladat, hogy egy labdát amit alig ér el kivágjon.Már nem azért, de Piqué és Xavi a csapat két legjobbja volt, méghozzá magasan!
Torres és Villa pedig valami botrányosak voltak. Egész nyugodtan fel lehet ezt hozni.
Ja és persze Ramos is, aki két ajtó-ablak helyzetet rontott el, meg rúgott egy öngólt.. de ezt csak halkan.
persze hogy ramos hibája, hisz realos, bezzeg a barca fantasztikus védői akik összehozták neki az istenek.
xavit meg úgy eltüntették a noname amerikaiak, hogy a passzai 100% (mind a 3) [auto_cenzúra] volt.
elég égő, hogy egy jobbhátvédnek kell támadnia állandóan egy csapatban.
én az "öngólnál" úgy láttam, hogy egy barca csillag adta be középre a passzt (piqué), és egy másik barca csillag nem volt ott a helyén (puyol), ezért ramosra maradt a hálás feladat, hogy egy labdát amit alig ér el kivágjon.Már nem azért, de Piqué és Xavi a csapat két legjobbja volt, méghozzá magasan!
Torres és Villa pedig valami botrányosak voltak. Egész nyugodtan fel lehet ezt hozni.
Ja és persze Ramos is, aki két ajtó-ablak helyzetet rontott el, meg rúgott egy öngólt.. de ezt csak halkan.
Ez viszont sehogy se állja meg a helyét. A statisztika annyit mond egy játékosról, ha ilyen szinten hasonlítgatunk, mint egy emberről a karhossza.visca el barca írta:sőt. sokkal rosszabb. fel lehet hozni akarmilyen statot. ha eto'o elmegy és jön villa akkor én megőrülök. jelenleg senkit nem tudnék elképzelni a helyére.lionelmessi19 írta:Nehogy azt higyjétek már hogy ez a Villa valami isten. Semmivel nem jobb mint a mi Eto'onk.
sőt. sokkal rosszabb. fel lehet hozni akarmilyen statot. ha eto'o elmegy és jön villa akkor én megőrülök. jelenleg senkit nem tudnék elképzelni a helyére.lionelmessi19 írta:Nehogy azt higyjétek már hogy ez a Villa valami isten. Semmivel nem jobb mint a mi Eto'onk.
Úgy értettem az állitólag szót,hogy az újságok szerint már a Real Madrid játékosa volt!Az állitólag szó semmit sem jelent!(erre akartam utalniDanka00792 írta: Hát ezt nemtudom ki állithatta, mert hogy a játékos és a Valencia nem, az biztos.
Reméljük Mr.Laporta is igy gondolja..Meg az h 45 millát kiadunk egy játékosra 1szer 2szer mi is megtehetjük és nem bomlik meg ezzel a mi átigazolási modellünk.
Nem feltétlen.Ronaldo csakis azért jött ilyen drágán ,már elbaszcsizta Calderón azzal a szerződéssel..mert ugye ha nem fizet Florentino ,akkor -30 milla ,igy inkább kifizette azt a 94-et ,minthogy kidobja azt a 30-at.Ugyanakkor ,ha nincs az a szerződés ,akkor Perez jóval olcsóbban eltudta volna hozni,szerintem olyan 70 körül!Ez mondjuk 'reálisabb' lenne(mert ugye te 60 körülre tedted)Azt a 10 milliót pdeig adjuk annak,hogy 1 kiváló játékos,a csapata legjobbja ,stb..Dehát nem 70 lett ,hanem 94..Amúgy a cheater Perez miatt változik a piac, nem kéne 50-et adnunk egy játékosért sem, ha nem lennének 90 millás nevetséges átigazolások.
Én seholegyébként meg hol lenne ő a tietek? nem olvasol híreket?
Szerintem abból sem lesz semmi..Pereznek se kifogyhatatlan a bankszámlája..160 után kipengetni 50-et ,húzós lenne..Riberyvel ez pont fordítva volt.
Herny se ment hátra az Arsenalban... ha kell, hátramegy. én bízom a vezetőségben, mindenkit örömmel fogadonékLivia Drusilla írta: +Az is, h hátrajöjjön labdáért, ha kell, és védekeznek is. Samu is, Henry is Messi is, ha szükséges! Villa?
+Az is, h hátrajöjjön labdáért, ha kell, és védekeznek is. Samu is, Henry is Messi is, ha szükséges! Villa?Barcaman14 írta:
Eto'o jobb játékos de hogy sokoldalúbb!? -nem hiszem.Villa a szabadrúgásokhoz is odaáll míg Samu nem.Illetve a büntetőket is jobban rúgja és szerintem technikásabb is.Eto'o viszont nagyobb gólvágó.Döntse el mindenki hogy mi kell ide.Én a gólvágóra szavazok.A technikai részét a focinak megoldja Messi mega többiek.Itt csak az a dolga csatárnak hogy gólt lőjön.Ennek pedig Samu tökéletesen megfelel.MARADJON SAMU!!
Eto'o jobb játékos de hogy sokoldalúbb!? -nem hiszem.Villa a szabadrúgásokhoz is odaáll míg Samu nem.Illetve a büntetőket is jobban rúgja és szerintem technikásabb is.Eto'o viszont nagyobb gólvágó.Döntse el mindenki hogy mi kell ide.Én a gólvágóra szavazok.A technikai részét a focinak megoldja Messi mega többiek.Itt csak az a dolga csatárnak hogy gólt lőjön.Ennek pedig Samu tökéletesen megfelel.MARADJON SAMU!!Livia Drusilla írta:Én sem értem ezt a Villa dolgot! Teljesen egyetértek azzal, h Samut egyedül Ibra tudta volna megfelelőképpen pótolni.faithnomore írta:nem kell ide Villa!!
fölösleges....Eto'o nem tartozik a legkedveltebb játékosaim közé, de számomra csak egy csatár lenne aki normálisan tudná pótolni, az pedig Ibra lenne csak, esetleg Torres még de vele szóba se kerültek a felek
értelmetlen kiadni 40 milliót is egy ilyen csatárra, alacsony, de lehet hogy gólérzékeny, viszont pl amit a tegnapi meccsen produkált az borzalmas volt és általában ez jellemzi a játékát hogy mindenhonnan lő, nem is néz szét hogy hol van jobb helyzetben csapattársa, vagy másik lehetőség hogy elpasszolja a labdát...ennél ami Samuelünk sokkal többet tud
pár hete még úgy gondoltam hogy örülnék egy új csatárnak de most már hogy megakadtak Ibrával a tárgyalások, úgy vagyok vele hogy maradjon Eto'o
Villa nem rossz, de Samu jobb, sokoldalúbb sztem.
+ a 45 milla nagyon sok érte, aránytalanul sok...
Én sem értem ezt a Villa dolgot! Teljesen egyetértek azzal, h Samut egyedül Ibra tudta volna megfelelőképpen pótolni.faithnomore írta:nem kell ide Villa!!
fölösleges....Eto'o nem tartozik a legkedveltebb játékosaim közé, de számomra csak egy csatár lenne aki normálisan tudná pótolni, az pedig Ibra lenne csak, esetleg Torres még de vele szóba se kerültek a felek
értelmetlen kiadni 40 milliót is egy ilyen csatárra, alacsony, de lehet hogy gólérzékeny, viszont pl amit a tegnapi meccsen produkált az borzalmas volt és általában ez jellemzi a játékát hogy mindenhonnan lő, nem is néz szét hogy hol van jobb helyzetben csapattársa, vagy másik lehetőség hogy elpasszolja a labdát...ennél ami Samuelünk sokkal többet tud
pár hete még úgy gondoltam hogy örülnék egy új csatárnak de most már hogy megakadtak Ibrával a tárgyalások, úgy vagyok vele hogy maradjon Eto'o
Riberyvel ez pont fordítva volt.marci. írta:
Nagyon csodálkoznék ,ha végül a Barcában kötne ki..Az ügynöke is elmondta,hogyha eligazol,akkor csak a Realba..
madridista.hulionelmessi19 írta:Amúgy úgynézem megvan Albiol. Kiváncsi leszek, én nem tartom különösebben jó védőnek. Mennyi az ára? hirtelen nem találtam.
Miért nem tiltakoztál ellenelionelmessi19 írta:Annak a fűtésnek a vezérlőit apámék gyártják.![]()
Pedig mondtam h csak a NouCamphoz járulok hozzá.![]()
15 millió Euró.lionelmessi19 írta:Amúgy úgynézem megvan Albiol. Kiváncsi leszek, én nem tartom különösebben jó védőnek. Mennyi az ára? hirtelen nem találtam.
Pontosan.bowlinggolyo írta:Írnak ezek az újságírók összevissza minden félét.