Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valóban kiváló!!!Rikinho20 írta:ezt én is aláírom...miihii írta:Isten városa (Cidade de deus)
Ez egy brazil film és egyszerűen zseniális!
Egy nyomornegyedben játszódó történet,ami több élet alakulását mutatja be,több szálon.Zajlik a bűnözés,erőszak,drogharcok,de eközben barátság,bátorság,szerelem is bemutatásra kerül ebben a filmben.Ebben a közegben nő fel pár gyerek,akiknek másképp alakul az életük,de mégis összefüggésbe kerülnek.
Mindenki figyelmébehatalmas film!!! (ráadásul én ezt a filmet pont a gettó milliomos megnézése előtt láttam, és nekem a G.M. nagyon "hajazott" az isten városára...)
csak ajánlani tudom én is
Szerk.:Fernando írta:Egyértelmű, de már vki megpendítettemiihii írta:Még senki sem pendítette meg,így én megteszem.A közeljövő egyik általam naon várt filmje a BRÜNO.
Sasha Baron Cohen aka ALI G aka BORAT legújabb őrülete lesz ez.
Coming SoonNagyon várós film
Egyértelmű, de már vki megpendítettemiihii írta:Még senki sem pendítette meg,így én megteszem.A közeljövő egyik általam naon várt filmje a BRÜNO.
Sasha Baron Cohen aka ALI G aka BORAT legújabb őrülete lesz ez.
Coming Soon
hehe, az csak egy fake videóLM10 írta:Igaz, h van a Titanicból 2. rész? A youtubeon van már vagy 2-3 éve fent előzetes, de még nem halottam, h kijön-e...arról szl, h megtalálják Di Capriót egy jégtömbben hibernálva és nem halt meg. Ő meg megszökök és keresi az akkori szerelmét, de ő már meghalt.
22:15 - Duna TV : A Richard Nixon-merénylet // Sean Pennsümegvse5 írta:Nem tud valaki ajánlani egy jó filmet este néznék valamit???
ezt én is aláírom...miihii írta:Isten városa (Cidade de deus)
Egy nyomornegyedben játszódó történet,ami több élet alakulását mutatja be,több szálon.Zajlik a bűnözés,erőszak,drogharcok,de eközben barátság,bátorság,szerelem is bemutatásra kerül ebben a filmben.Ebben a közegben nő fel pár gyerek,akiknek másképp alakul az életük,de mégis összefüggésbe kerülnek.
Mindenki figyelmébe
Kicsit olvass visszasümegvse5 írta:Nem tud valaki ajánlani egy jó filmet este néznék valamit???
Ma megnéztem én is.bali 15 írta:Na, túl vagyok a Transformers 2-n. Hát gyerekek.........
Még most is a hatása alatt vagyok. Ilyen látványos filmet nem láttam még az életben. Jó csajok. Jó harci jelenetek. Egyszóval minden látványt kielégít.
És persze a sztori sem annyira rossz.
miihii írta:Isten városa (Cidade de deus)
Mindenki figyelmébe
Háááááááát, szerintem sem rossz, egyenesen szörnyű. Japánul a legkirályabb, ahol volt szinkron, ott is eredeti hangon néztem, sokkal nagyobb élmény.ozsimiki írta:magyar se rossz
én az egészet beszereztem még régebben,és nagyon hamar megszoktam az eredeti hangot,azaz a japánt, feliratosan megnéztem, utólag sokkal jobb így.barcafan0911 írta:Ha valaki szereti a dragon ball zed-et akkor most örülhet. Ugyanis valaki megszerezte a szinkronizált részeket 138-178-ig. Eredeti dvd minőség. Már lelehet tölteni őket ingyenHa minden jól megy felteszik majd a többit is 291-ig.
![]()