Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már ha ez a hisztigép ezt jól fogja tűrni. nem hiszem, hogy ne kezdene el pattogni, ha 10 meccs óta csak csereként áll be... amúgy kíváncsi leszek a real kezdőjére jövőre. néhány meccset tuti megnézek, ekkora sztárokat egy helyen ritkán lát az emberjoejoe. írta: v1. Robben egyik szél, Ribery másik, CR meg csatár
v2. Robben nem fér be kezdőbe, így is mindig lesz egy félideje, vagy 20-30 perce. Meg ugye a sérülések, nem lesz mindenki egész évben 100%os. Vele erős lesz kispad.
Ez így van, de mivel erről itt szó sem volt, így igazán kár volt bemutatkoznod egy ilyen provokatív, primitív hozzászólással. Valószinüleg vele együtt törölve leszel te israul33 írta:mi a gond fiúk,Reál Madrid volt,van és lesz.Ez van és senkit nem érdekel,hogy Ti hogy barátkoztok ezzel a TÉNYEL
Akadnak kivételek.raul33 írta:mi a gond fiúk,Reál Madrid volt,van és lesz.Ez van és senkit nem érdekel,hogy Ti hogy barátkoztok ezzel a TÉNYEL
Semmi problem nincs ezzel,kellenek csapatok mögénk a tabelláraraul33 írta:mi a gond fiúk,Reál Madrid volt,van és lesz.Ez van és senkit nem érdekel,hogy Ti hogy barátkoztok ezzel a TÉNYEL
TÉNNYELraul33 írta:mi a gond fiúk,Reál Madrid volt,van és lesz.Ez van és senkit nem érdekel,hogy Ti hogy barátkoztok ezzel a TÉNYEL
Hát, 55 millió az elég korrekt ár érte és még finoman fogalmaztam. Szerintem jobb Kakanál és így a 94 millió is átértékelődik egy kicsit(értem én, hogy volt az a szeződés). Furcsa, hogy ennyiért elengedik Riberyt. Sajnálnám/sajnálom, hogy nem hozzánk jön, de Robben szerintem mégjobban sajnáljaadrenalin88 írta:"A Bayern és Ribery ügynöke kedden tárgyalnak, mivel a csapat szerdán kezdi meg az előszezont. A játékos szeretné elérni, hogy a klub fogadja el a Real Madrid 55 millió eurós ajánlatát. Július 10-én barátságos meccset játszik a Bayern: ha Ribery nem lép pályára, akkor a németek felé ez egyértelmű jelzés."
Sziasztok!Ticsi 23 írta:Rivaldo11 írta:Akit érdekel, oktatófilm pereg hamarosan a sport 1-en:
Címe: Hol a labda gyerekek?-avagy Real Madrid-Barcelona 2:6
Rövid tartalom: A gránátvörös kék színösszeállítású vendégcsapat lemossa, tönreveri, kioktatja a meccsre nagy arccal készülödő hazai fehéreket.![]()
![]()
![]()
Ha valakinek ezután sincs kedve a meccshez, az nézzen nyugodat amit akar!!!
Rivaldo11 írta:Akit érdekel, oktatófilm pereg hamarosan a sport 1-en:
Címe: Hol a labda gyerekek?-avagy Real Madrid-Barcelona 2:6
Rövid tartalom: A gránátvörös kék színösszeállítású vendégcsapat lemossa, tönreveri, kioktatja a meccsre nagy arccal készülödő hazai fehéreket.
ja, bocs, ez egy régebbi bugi volt...A Real Madrid csapata azonnali hatállyal felbontotta Vicente Del Bosque szerződését. A spanyol szakvezetőnek nem tetszett, hogy a vezetők az ő tudta nélkül tárgyaltak Beckham megvételéről, ezzel kapcsolatban kritikákat fogalmazott meg, "jutalmul" pedig kirúgták.
A Palmeiras csapata azonnali hatállyal felbontotta a Real Madrid korábbi vezetőedzőjének, Vanderlei Luxemburgónak a szerződését. A brazil szakvezetőnek nem tetszett, hogy a vezetők tudta nélkül tárgyaltak Keirrison eladásáról, blog oldalán kritikákat fogalmazott meg, "jutalmul" pedig kirúgták.
Külön szeretnéd tudni hogy kit hívtak be a legtöbbször, és hogy ki a legnagyobb válogatott gólkirály?Barcaman14 írta:Éppen olvasgatom a CR7-ről szóló híreket a különböző sportoldalakon amikor látom hogy 67-szer játszott eddig a válogatottban és még csak 24 évesAzért ez nem semmi.Valaki megtudná mondani hogy a a világon kinek a nevéhez fűződik a válogatottsági rekord illetve gólrekord???
CR7 könnyen megdöntheti.
Egyébként bocs hogy ezt leírtam de csak most tudtam meg hogy ennyiszer volt válogatott.Azt hittem korábban hogy max 30-szor szerepelt a válogatottban.
Az én Barca szívemmel drukkolok a Realnak, hogy legyen egy ütőképes csapata. Jó lenne látni már őket egy BL elődöntőben a Barca ellen vagy egy döntőben, meg ha izgalmas lenne a bajnokság. Volt már izgalmas bajnokság pár éve is, de ott mindkét csapat szenvedett. Azóta vagy az egyik vagy a másik. Jó lenne egyszer egy olyan bajnokság ahol mindkét csapat szárnyal és persze azért mi nyerjünkMatyi írta:Hivatalos : "Cristiano Ronaldo a Real Madrid játékosa"
Hát nem tudom olyan felemás érzés kap el Perez átigazolási politikája láttán.Egyrészt örülök mert végre eltakarodnak innét a hollandok akiket nagyon nem bírok épp a holland felfogások miatt.nekik játszaniuk kell a tudásuk alapján.hát persze Guti kis lábujjába több kreativitás van mint ezekbe összesen.Végre a klub hírnevéhez méltó játékosok fognak a Bernabeu gyepén futballozni.De valószínűleg megint nem fogja megtalálni a középutat a spanyolok a világklasszisok és a kiegészítőemberek között.Jól példázza ezt Villa esete akinek Valdano szerint "csak" sportértéke van reklámértéke nincs.
Majd elválik Hala Madrid!!
Hát ha összejön minden valószínűleg igen. Amit sajnálok kicsit.-BlancoMark- írta:És Eto'o távozik...Fernando írta:Keirrison jön, Villa jön, Keirrison megy 2 évre a valenciához kölcsönbe + Villáért adunk vagy 40 milkát
És Eto'o távozik...Fernando írta:Keirrison jön, Villa jön, Keirrison megy 2 évre a valenciához kölcsönbe + Villáért adunk vagy 40 milkát
Keirrison jön, Villa jön, Keirrison megy 2 évre a valenciához kölcsönbe + Villáért adunk vagy 40 milkátLG írta:Mert mi lenne Kerrissonnal? Én erről nagyon lemaradtam, vki magyarázza el lécci