Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha csatár kell neki az nem baj. Csak lehetelőg Thierry Henry legyen a neve. Ha más csatárt akar venni: Az baj! A "valaki" alatt egyébként én is inkább egy védőre céloztam.LG írta:Most annyi biztos nem kell, mert nincsenek olyan nagy hiányosságok, max védo kell. De én attol tartok h Laportának nem ez a célja, hanem még mindig csatár kell neki..Mr. Master írta:Ja. Csak jöjjön már valaki! Ahhoz képest, h tavaly nyolc embert is igazoltunk...LG írta:Vagy akár 1 rutinosabb Gallas is johetne
Most annyi biztos nem kell, mert nincsenek olyan nagy hiányosságok, max védo kell. De én attol tartok h Laportának nem ez a célja, hanem még mindig csatár kell neki..Mr. Master írta:Ja. Csak jöjjön már valaki! Ahhoz képest, h tavaly nyolc embert is igazoltunk...LG írta:Vagy akár 1 rutinosabb Gallas is johetne
Ja. Csak jöjjön már valaki! Ahhoz képest, h tavaly nyolc embert is igazoltunk...LG írta:Vagy akár 1 rutinosabb Gallas is johetne
Perxe világos volt eddig is, de ha már valaki elkezdett a cselszkirol beszélni, és én ahhoz akartam hozzászolni, akkor mit tettem volnaredlions írta:Átírtam a címet, ha egyeseknek nem lenne világos a téma...![]()
Van másik ilyen topic is a Labdarúgás topicmenűben...
De most komolyan: Robben szerintem vmi génkezelt mutáns lehet. Nézzétek meg milyen gyors, és már mindjárt ősül a haléntéka és mindig alig 10 éves.LG írta:Jah meg Robben se olyan rossz kolok.A szezon 90%ban sérult volt, de így is lott pár golt, és kb. olyan gyors mint Giuly![]()
Figyeljétek meg jovore hallunk még rola