Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Bár kicsit off, azért megjegyzem, hogy amikor Messi játszik középen, akkor Eto'o kihúzódik jobb oldalra, Henry pedig marad ugyanúgy a balon. A Barca 4-3-3-at játszik lassan húsz éve.barca99 írta:Mint mindig?MichaaBee írta:Nem lesz felállás változtatás, volt róla szó tavaly is, de nem lesz, marad a 4-3-3, mint mindig, mivel ez a csapat filozófiájának gyakorlatilag az egyik alapja.
Egyébként a felállások írása szigorúan tilos az igazolások topic külön szabályzatának értelmében, úgyhogy szerintem addig töröld, amíg nem más törli helyetted.![]()
![]()
Speciel a két legfontosabb meccsen (Real és MU) Messi a csatárok mögött játszott. Nem is rosszul. És nem lepne meg, ha Bojannak jobban passzolna ilyen taktikában a csatár poszt.
Mint mindig?MichaaBee írta:Nem lesz felállás változtatás, volt róla szó tavaly is, de nem lesz, marad a 4-3-3, mint mindig, mivel ez a csapat filozófiájának gyakorlatilag az egyik alapja.
Egyébként a felállások írása szigorúan tilos az igazolások topic külön szabályzatának értelmében, úgyhogy szerintem addig töröld, amíg nem más törli helyetted.![]()
én személy szerint sokkal több esélyt látok arra,h simán beilleszkedne, lerí a gyerekről,hogy nagy zsugás, és remekül lát, bűn őt egy bundesligában szerepeltetni. (jelenleg,mert azért volt ott is nem oly rég világszínvonal)barcelinho_5 írta:Értem a gondolatmenetedet miihii, és az a helyzet hogy mindkettőnknek igaza van! Én felhoztam az egyik eshetőséget, te pedig megemlítettél ellenpéldákat, amivel bizonyítani tudod azt hogy az én állításom nem minden esetben lenne helyes.
És pontosan ezért gondolom azt, hogy 50-50% esélye van annak hogy beilleszkedik-e Ribery a Barcelonába, ha érkezik.
barcelinho_5 írta:Az egyetlen lutrinak talán Franck Ribery igazolását tartanám, főleg ennyi pénzért mint amennyit a bajorok kérnek érte. Véleményem szerint - és ezért meg fogtok kövezni - nem ér annyit mint amennyira taksálják, főleg figyelembe véve azt, hogy komoly bajnokságban (olasz, spanyol, angol) még ő sem játszott, és megnézhetjük például a Real Madrid holland pakkját (Wesley, és Van Der Vaart), élő példa arra hogy ha valaki kisebb színvonalú bajnokságból érkezik (bár ott klasszisnak számított), azért a világ legjobb klubjaiban és bajnokságaiban valamint a Bajnokok Ligájában, nem biztos hogy képes arra mint mondjuk a Bundesligában vagy pedig az Eredivisie-ben. Ribery-ért 25, max 30 millió €-t adnék, se többet sem kevesebbet.
pedig szvsz talán Ő lenne az egyik legértelmesebb igazolás...simán lehetre rotálni Xavi-val és Ini-vel, ha Henryt kell pihentetni, akkor Ini kimehet a helyére..vkp pedig arra az 1 hónapra míg Yaya és Keita elmegy, simán megolja Marquez és Busquets. Megszerezzük még Filipét, igy már csak Eto'o-val kell megegyezni, vagy Villát hozni a helyére és kész.. szeritnem...csaba86 írta:Szerintem Fabregasért nemfogunk több tízmillát kipengetni......
Ergo csak akkor fog jönni, ha ingyé elengedi az Arsenal....![]()
Azmeg lehetetlen.
201X-ig van szerződése, köré épül a csapat, és ha el is fog jönni, nem fogják a klubnál megvárni , hogy lejárjon a kontraktusa.... (nemúgy , mint mi Samuval)
Ergo ingyé nem megy SEHOVA!!!!!
Igen ez jó ötlet sokkal csapatjátékosabb személy, és szimpatikusabb. Ráadásul még mindig hihetetlenül gyors. Mondjuk nem nehéz ha futó génei vannak.blleoandmessi írta: Én az Eto'o-t lecserélném az Henry-ra
Én az Eto'o-t lecserélném az Henry-rayayatouré24 írta:Szerintem ez kéne lenni-e a kezdőnek
--------------------------------valdes-----------------------------------------------
---alves----------puyol--------piuqe---------------------------filipe/abidal-------
---------------------------------yaya tuoré-----------------------------------------
--------------------xavi------------------------------------iniesta------------------
--------------------------------------messi-----------------------------------------
------------------------------villa--------------eto'o--------------------------------
Cáceres14 írta:csere középcsatárnak meg vegyük meg Luca Tonit vagy Fernando Lyorentét
Cáceres14 írta:a középpályára kellene még egy védekező és egy támadó középpályás
Felipe Melo és David Silva vagy Shinji Kagawa
hát szvsz akkor inkább már vmi fiatalabb kéne, nem egy 32 éves...Xavinho #26 írta:Tényleg, ha Pep minden áron szeretne egy vkp-t akkor ti mit szólnátok Marcos Sennához??? Tudom, h éppen most sérült meg hogy nem nagyon merült fel a neve mostanság, de sztem nem lenne rossz vétel! Vélemény?