Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,ez nekem is furcsa....Bányász írta:Nézem ezt a bemutatást...
Minden nagyon szép és jó de nekem az még mindig egy kicsit sok,h az embernek akinek annó még fehér zsebkendőket is lengettek most kórusban énekli mindenki a nevét...
Egyébként le a kalappal mert megadják a módját a dolognak!
pellegrini-nek az a szokása is van, hogy nála nincsenek szélsők, hanem szabad utat és kezet kapó támadóközéppályások, a szélső védők pedig felfutnak oldalt.És akkor Ronaldo árnyékék, Kaká balszél, Robben jobbszél?
Ez szerintem tökéletesen Kaká szerepe. Mélyebbről jön, ritmust vált, jól passzol (hozzá képest Ronaldo passzolni sem tud-Prince- írta:Pellegrini terveiben egy visszavont csatár szerepel egyetlen ék mögött. Valószínűleg ez lehetne Cristiano Ronaldo.CR miért lenne csatár?
A Real Madrid július 20-án játszik először barátságos mérkőzést. Július 10-én a Bayern München lép pályára.amúgy 10.-én a real kivel játszik barátságos meccset?
Pellegrini terveiben egy visszavont csatár szerepel egyetlen ék mögött. Valószínűleg ez lehetne Cristiano Ronaldo.CR miért lenne csatár?
A Real Madridból sajnos néhány kivételtől eltekintve sosem távoztak játékosok reális áron. Valóban sokan fognak távozni, több mint tízen. Jelenleg négyen (Faubert, Codina, Saviola és Cannavaro) távoztak.csakhogy azért nekik rednesen le fog esni az áruk, 40 fős kerettel nem igen fognak nekiindulni a bajnokságnak Wink
Valóban önző, viszont tavaly nem nagyon volt partnere a játékban. Ha idén esélyt kap a maradásra, akkor az lesz a nagy kérdés, hogy az ő egyéni képességeihez hasonló, illetve jobb játékostársak rá tudják-e venni az összjátékra.Szerintem abszolút önző játékos.
Az az igazság, hogy szerintem ezt a szintet még nekünk is nehéz lesz megközelíteni.ozsimiki írta:Valóban nem igen lehet felülmúlni, de azért jobb lesz, ha mi tartjuk (remélem) ezt a szintet, madrid meg megközelíti, akkor nem mindennapi spanyol bajnokság lesz ez a két csapat között, izgalmakban már volt ilyen 3(2) éve,de játék színvonalában nagyon nagyon régen volt. Nekem bejönne a fílingRivaldo11 írta:Nem érdekel különösebben, hogyan fog játszani a madrid. A modern futball csúcsa az ott van, ahol mi teljesítettünk tavaly. Az a maximum, annál jobban, szebben, eredményesebben nem lehet játszani. Újat tehát nem tudnak mutatni-igazoljanak csak össze bárkit.![]()
Természetesen más forgatókönyvvel mint 06/07es szezon végkifejleténél.
A 2. felében látok némi igazságot.adrenalin88 írta:Scolari: "Cristianónak semmi köze ahhoz a fölényeskedő jellemhez, ami sokakban kialakult. Lefogadom, hogy nagyszerű barátok lesznek Kakával. A Real problémája Raúl. Már veterán játékos, de még mindig ő az öltöző "birtokosa". Jaj annak, akit nem szeret. Beleértve az edzőket is..."
Realosként azt mondom.. félek hogy igaza van
realmadridfan írta:Robben maradni fog, faithnomore-ral pedig nem tudok egyet érteni, többet ér 15-20 milliónál Robben. Legfeljebb akkor menne el, ha jönne Ribéry, aminek ha ez az ára, én nem örülnék neki.
madridista.hu írta: vas, 14:49 - A Manchester City megkezdte a tárgyalásokat Samuel Etoo-val és Tevezzel is, most pedig abban reménykednek, hogy sikerül Arjen Robbent is elcsábítaniuk. A holland támadó 25 millió fontért érkezett a spanyol fővárosba két évvel ezelőtt, most pedig Perez megválna tőle. A City első ajánlata 21 millió font.
Valóban nem igen lehet felülmúlni, de azért jobb lesz, ha mi tartjuk (remélem) ezt a szintet, madrid meg megközelíti, akkor nem mindennapi spanyol bajnokság lesz ez a két csapat között, izgalmakban már volt ilyen 3(2) éve,de játék színvonalában nagyon nagyon régen volt. Nekem bejönne a fílingRivaldo11 írta:Nem érdekel különösebben, hogyan fog játszani a madrid. A modern futball csúcsa az ott van, ahol mi teljesítettünk tavaly. Az a maximum, annál jobban, szebben, eredményesebben nem lehet játszani. Újat tehát nem tudnak mutatni-igazoljanak csak össze bárkit.
Hát igen, valóban önző, de ez betudható annak is, hogy neki kellett a hátán cipelnie a Madridot. Ettől függetlenül én nem látnám szívesen a csapatban. ...de azért szerintem jó játékos.Varatrix írta:Szerintem abszolút önző játékos.Fernando írta:Szerintem hülyék, ha eladják Robbent. Főleg 20 körül. Ha igazolhatnánk tőlük, szívesen látnám személy szerint
Nem hiszem, hogy menne neki a passzolás.
Az egyéni képességei valóban jók.
De ha valaki nézi a Margit meccseit, akkor láthatja,
hogy rengetegszer elönzőzi amikor nem kéne.
Szerintem abszolút önző játékos.Fernando írta:Szerintem hülyék, ha eladják Robbent. Főleg 20 körül. Ha igazolhatnánk tőlük, szívesen látnám személy szerint
Ez leírva szépen hangzik, de szerintem te is tisztában vagy vele, hogy Robbent el fogják adni, ha érkezik Ribery és még rajta kivül legalább 2 hollandot.v1. Robben egyik szél, Ribery másik, CR meg csatár
v2. Robben nem fér be kezdőbe, így is mindig lesz egy félideje, vagy 20-30 perce. Meg ugye a sérülések, nem lesz mindenki egész évben 100%os. Vele erős lesz kispad.
CR miért lenne csatár?joejoe. írta: v1. Robben egyik szél, Ribery másik, CR meg csatár
v2. Robben nem fér be kezdőbe, így is mindig lesz egy félideje, vagy 20-30 perce. Meg ugye a sérülések, nem lesz mindenki egész évben 100%os. Vele erős lesz kispad.