2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
tudom, de egyszerűen nagyon félek tőlük, és nem fogjuk tudni elkerülni őket. min. 2-szer kell játszani velük a szezonba. de kösz a megnyugtatásokatsocio66 írta:nem semmi vagy öreg..
hát ha a futballmenáger játékokat nézzük, akkor biztosan, de hogy a valóságban mit fognak majd mutatni, az még úgy gondolom, előttünk van.bojanfan írta:az a baj, hogy ez a kezdő tizenegy, egyszerűen nem fog tudni másképp játszani, mint szenzációsan. persze, minden meccset ők sem nyerhetnek meg, de akkor is... ez a világ legjobb csapata lesz.![]()
a foci alapjaihoz hozzátartozik egy apróság, amit elfelejtesz...bojanfan írta:az a baj, hogy ez a kezdő tizenegy, egyszerűen nem fog tudni másképp játszani, mint szenzációsan. persze, minden meccset ők sem nyerhetnek meg, de akkor is... ez a világ legjobb csapata lesz.![]()
Te miröl beszélsz? Ha az Isten igazolták volna le,akkor se paráznék....bojanfan írta:az a baj, hogy ez a kezdő tizenegy, egyszerűen nem fog tudni másképp játszani, mint szenzációsan. persze, minden meccset ők sem nyerhetnek meg, de akkor is... ez a világ legjobb csapata lesz.![]()
nem semmi vagy öreg..bojanfan írta:az a baj, hogy ez a kezdő tizenegy, egyszerűen nem fog tudni másképp játszani, mint szenzációsan. persze, minden meccset ők sem nyerhetnek meg, de akkor is... ez a világ legjobb csapata lesz.![]()
A szezonnak vége tény.De a picipóniról nektek kellesz átülni, mert még nem kezdődött el a köv. szezon semmit nem mutattatok és mi olyan magas lovon ülünk, ahol van egy spanyol bajnokság-kupa és egy bl győzelem, meg azt hiszem egy madridi 6-2es siker meg vagy 12 rekord.marci. írta:kacc-kacc..jót nevettünk a vidékiversenyzőnKAR.I.P Benzema![]()
már vége a szezonnak!ideje a magaslóról ,átröppeni 1 picipóniraÉn csak arra vagyok kíváncsi, hogy a rohamos teljesítmény hanyatlás és a butulás mikor fogja elérni őket!
Ahogy a www.eurobarca.hu - ról át lehet pattanni a www.madridista.hu-ra is.marci. írta: már vége a szezonnak!ideje a magaslóról ,átröppeni 1 picipónira
kacc-kacc..jót nevettünk a vidékiversenyzőnKAR.I.P Benzema
már vége a szezonnak!ideje a magaslóról ,átröppeni 1 picipóniraÉn csak arra vagyok kíváncsi, hogy a rohamos teljesítmény hanyatlás és a butulás mikor fogja elérni őket!
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a rohamos teljesítmény hanyatlás és a butulás mikor fogja elérni őket!Danka00792 írta:Hát már én is nagyon kiváncsi vagyok rájuk. CR + Kaka + Benzema. Nem semmi, nem gondoltam volna hogy tényleg tudnak ilyen minőségü játékosokat igazolni.fcjoc írta:KAR.I.P Benzema is csatlakozott.. na kiváncsi vagyok mostmár nagyon rájuk. Villa meg Binho ide , és kezdődhet a buli
Hát már én is nagyon kiváncsi vagyok rájuk. CR + Kaka + Benzema. Nem semmi, nem gondoltam volna hogy tényleg tudnak ilyen minőségü játékosokat igazolni.fcjoc írta:KAR.I.P Benzema is csatlakozott.. na kiváncsi vagyok mostmár nagyon rájuk. Villa meg Binho ide , és kezdődhet a buli
annyi a különbség h télen caldinál volt hünti a császár.ha megnézed h kit hozott,vdv,drenthe...mellettük az is volt.de most senki sem mondja h benzema császár,kell ő a realba,de nem ő lesz a megváltó(vagy nem csak ő)Robcsyy írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem lehet, h Benzema is arra a sorsa jut, mint a hollandok... Pár év múlva vihetik a kiscsapatok apróért...
Különösen nem hozott lázba, hogy madridba igazolt. télen még hunti volt a császár, most meg...
Cali írta:Akit érdekel, most megy a Sport Klubon a tavaszi El Classico.
Nekünk szurkolóknak nem örülni, vagy félni kell az ellen igazolásaival kapcsolatban. Pláne ha ilyen csapatnak szurkolunk, mint jelen esetben ez a Barca...Egyébként Benzema nagy ígéret valóban, de itt az ígéreten van a hangsúly, most nekem ne mondja senki, h mekkora sztár mert nem az...Nincs kizárva, h az lesz, de jelen pillanatban számos jobb csatár van nála!!Héjj,ne ugy értsd hogy ténylegesen örülnek csak ezt irják,még is mit kellene irni? Sopánkodni kellene?Az rosszul nézne ki.
Teljesen igazad van! Nekünk szurkolóknak az a maximum és a minimum is, hogy hiszünk a csapatunkban! Bennem (és gondolom sok más szurkolóban) meg volt a hit a 2 év sikertelenség után is, akkor most miért ne lenne meg a HIT?!igazad, biztosat csak jövőre mondhatunk, én magam részéről, HISZEK a csapatomban, és a bizalom is aszem ezek felé a játékosok(emberek) felé megvan Smile
Ezzel egyrészt vitatkoznék(pl.: BL döntő 2. félidőben mikor a ManUtd csak nyomozta a labdát...), másrészt az kevés, ha csak 1-2 meccsen játszanak úgy...Bőven kevés...Ha az alakuló Madrid is csak ennyire lesz képes, akkor azzal kiegyeznékabban a galaktikus madridban voltak olyan megmozdulások, amit a sztárlegjobbutánozhatatlankirály barcában idén sem lehetett látni. igaz nem hosszú távon, de 1-2 meccsen úgy játszottak, ahogy még senki más ebben a sportban.,..
Némileg átfogalmazva oda lyukadnék ki, hogy gyakorlatilag az eredményességet, az alázatot, és a szemkápráztató játékot így csapat az én életem során nem tudta összegyúrni és mindezt majd minden héten, majd minden meccsen előadni. Azt hiszem, hogy a tavalyi év minden mérkőzése akkora futballélmény volt a csapatért szorítóknak amit nem egyhamar fog tudni csapat okozni.Rivaldo11 írta: Most üres vagyok, úgy érzem nem fogok újat, jobbat, szebbet látni. És ezt a legkomolyabban gondolom. Szerény véleményem szerint ez volt a labdarúgás csúcsa. És még mielőtt valaki nagyképűséggel vádolna, elárulom, akkor is így gondolnám, ha ezt nem a Barca érte volna el. Ilyen játékkal nyerni 3 trófeát...
CS0ki írta: Egyébként Rivaldo, te fogsz még valaha meccset nézni?AVgy akkor megvolt a csúcs, innetől minden [auto_cenzúra] és keresel egy új sportot magadnak?
Most komolyan...Újabban csak olyan hozzászólást látok Tőled, hogy az idei Barcelona lenullázta az eglsz sportot, innentől kár megrendezni a bajnsokágokat, mert minden csak szarabb lesz!
![]()
Kár, pedig régen tetszettek a hozzászólásaid!![]()