2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Első körben az a feladata Xavinak,h fazont szabjon a játéknak.Ebbe belatartoznak azok a passzok,amelyeket Etooka vezetett le,tehát az,h a lgkedvezőbb helyeztben lévő tárat hozza játékba.Az,h úgy ossza a zsugát,h gördülékenyen folyhasson tovább az akció.De értelemszerűen a gólpasszok is beletartoznak ebbe.Úgy lát a páylán,ahogy kevesek és megvan a kiváló technikai adottsága ahhoz,h a világ egyik legpazarabb középpályása legyen.Nem driblizik,bizonyos értelemben nem látványos a játéka,de annál hasznosabb!zsuni írta:ezzel mondasz ellent a társaidnak, akik szajkózzák a gólpasszokat.Az irányítók - kivétel nélkül mindegyiknek - az első passzok valamelyikének a tökéletes megteremtését kell abszolválnia. Pl., nem kell neki bevinni az utolsó gyilkos passzt a tizenhatos előterében,
Lassan ideje lesz a holland garnitúrát kiseperni! Persze még csak júli legeleje van, szóval bőven van idő! Gondolom Valdanoék is várják az érdeklődőket, nem fogják egyből az első csapatnak odaadni a játékosokat.Azt pedig nem értem, hogy eladni mikor akarják a játékosokat. Mert gondolom nem 40es kerettel akarnak nekiindulni az idénynek.
mrjoe írta:Mondjuk Lass nem igazán jó példa. Ő egy sima romboló védekező középpályás. Neki nem az a dolga, hogy előrefelé osztogassa a labdákat ellentétben Gagoval. Gago amúgy jól kezdett az elején, de valamiért visszaesett az utóbbi időben és megállt a fejlődésben. Sajna ő erre a feladatra az én szememben kevés. De hátha majd X. Alonso.De Gagótól és Lasstól se nagyon láttam ilyeneket...
Mondjuk Lass nem igazán jó példa. Ő egy sima romboló védekező középpályás. Neki nem az a dolga, hogy előrefelé osztogassa a labdákat ellentétben Gagoval. Gago amúgy jól kezdett az elején, de valamiért visszaesett az utóbbi időben és megállt a fejlődésben. Sajna ő erre a feladatra az én szememben kevés. De hátha majd X. Alonso.De Gagótól és Lasstól se nagyon láttam ilyeneket...
Bravissimo! Itt a tökéletes példája annak, hogy hogyan kell úgy válaszolni, hogy közben ne adj választ a kérdésre. Példát lehetne venni rólad komolyan mondom. Mi köze van az elfogultságodnak Xavihoz?azért vagyok elvakult mert xavi nálam nem top10es. hát akkor elvakult realos vagyok.
Rájöttél a lényegre.durva hogy ez a kijelentésem annyit ér, mint kb leszarozni a barcát
(sejtettem, hogy így van, de írhatnád neki címezve ismrjoe írta:
Gondolom előző hsz-ből kivehető volt, hogy nem egészen.Én örülnék ha a Realban egy ilyen Xavi szintű játékostól indulnának a támadások. Piszkosul hasznos játékos.
Gondolom előző hsz-ből kivehető volt, hogy nem egészen.feltennék egy kérdést neked:
szted zsuni hsz-ei helytállóak??? ha már te is madridista vagy...
(hátha észbe kap, ha egy madridista írja...mert mi úgyis elfogultak vagyunk szerinte Xavi-val kapcsolatban...)
Ez meg azért nem teljesen így van. Ok, hogy a Realban nincs rájuk szükség, de azért több csapat is érdeklődik irántuk, ami nem lefelé viszi az árukat. De majd kiderül. Az eladásukra viszont még van idő. Augusztus végéig tart az átigazolási időszak.nem beszélve arról mekkorát esik az áruk, ha a világ összes csapata tudni fogja hogy a real el akarja adni az embereit mert nincs szükség ilyen sok játékosra
nem beszélve arról mekkorát esik az áruk, ha a világ összes csapata tudni fogja hogy a real el akarja adni az embereit mert nincs szükség ilyen sok játékosraZozzy 5 írta:Na, már Benzema is tuti...35ért szerintem ő korrekt, kevesebbért nem nagyon lehetett volna elhozni, annyira nagy már a reklámja neki is.
Támadó szekció asszem kész van náluk, viszont a védelem gyengécske szerintem; Pepe kiásta már magát a föld alól, vagy úgy tervezi, hogy örökre ott marad?
Azt pedig nem értem, hogy eladni mikor akarják a játékosokat. Mert gondolom nem 40es kerettel akarnak nekiindulni az idénynek.
nah igen, ez a másik. hol irtam ezt, hol sugaltam? azt írtam SZERINTEM nincs a top10ben. erre ti jöttetek hogy de. én elmondtam szerintem mirét nem. ennyi a sztori. és nem mondtam hogy xavi nem jó, és hogy elfogultak vagytok. ébresztő.feltennék egy kérdést neked:
szted zsuni hsz-ei helytállóak??? ha már te is madridista vagy...
(hátha észbe kap, ha egy madridista írja...mert mi úgyis elfogultak vagyunk szerinte Xavi-val kapcsolatban...)
mert mivan, kötelező elolvasni amit írok különben nem tudsz elaludni?Istenem zsuni...miért nem mész aludni, vagy olvasgatni a madridistát? Ne fárassz már ilyen eszetlen ostobaságokkal minket az éjszaka közepén...
ezzel mondasz ellent a társaidnak, akik szajkózzák a gólpasszokat.Az irányítók - kivétel nélkül mindegyiknek - az első passzok valamelyikének a tökéletes megteremtését kell abszolválnia. Pl., nem kell neki bevinni az utolsó gyilkos passzt a tizenhatos előterében,
1.: az eb még mindig 08ban volt, rohadtul nem érdekel senkit, mert az idei aranylabdáról volt szó az elején, és nem arról hogy xavi jó játékos vagy sem. ha visszaolvasnál és úgy szólnál hozzá a témához, tök jó lenne. xavi jó játékos, de nekem idén nincs a top10ben. ez a lényeg. pfff.Szóval tegyük fel,hogy az idézetben,amit most idéztem, igazad van.
Ha ez annyira könnyű,akkor Gago,Guti,Vdv és társai miért képtelenek erre?
Miért kell nektek Xabi Alonso ?
Hát nem csak annyi,hogy átveszed a labdát 5méterrel arréb passzolod és gólpassz?
Illetve még csak annyi,hogy akkor,hogyhogy Xavi lett az EB legjobbja?
Komolyan mondom rég olvastam ekkora butaságot. Még a legnagyobb Madridisták is sajnálják,hogy nincs jelenleg olyan játékosuk,mint Xavi.
Gondolkozz már el,mert csak magadat teszed nevetségessé az elfogult butaságokkal.
feltennék egy kérdést neked:mrjoe írta:Ezt én is osztom. Sőt továbbmegyek. Én nem Messinek adnám a soron következő aranylasztit annak ellenére, hogy mindenki szerint ő fogja megkapni, hanem egy másik Barca játékosnak. Lehet találgatni.Legyen ah gondolod, de Xavi volt a motorja ennek a csapatnak.
Ezt én is osztom. Sőt továbbmegyek. Én nem Messinek adnám a soron következő aranylasztit annak ellenére, hogy mindenki szerint ő fogja megkapni, hanem egy másik Barca játékosnak. Lehet találgatni.Legyen ah gondolod, de Xavi volt a motorja ennek a csapatnak.
Szia!zsuni írta: az akciók rohadt nagy része, iniesta vagy messi lábáról indult. xavi esetekben utolsó passzt adott sokat, kényszeritőzésnél. pl: mondjuk iniesta elindul lecselez 3 embert odaadja xavinak aki 3 méterrel arrébrugja eto'o-nak aki bevágja, akkor az xavi gólpassza, mégis iniesta a lényeg. mind1.
90% fölötti passz arány? abból 40% hátra, 40% 5méterre max, és 10% tényleges inditás messzebbre.
nem szándékozom senkit meggyőzni, csak a véleményemet írom le.
hát látom te se láttál sok barca meccset...az akciók rohadt nagy része, iniesta vagy messi lábáról indult. xavi esetekben utolsó passzt adott sokat, kényszeritőzésnél. pl: mondjuk iniesta elindul lecselez 3 embert odaadja xavinak aki 3 méterrel arrébrugja eto'o-nak aki bevágja, akkor az xavi gólpassza, mégis iniesta a lényeg. mind1.
90% fölötti passz arány? abból 40% hátra, 40% 5méterre max, és 10% tényleges inditás messzebbre.
nem szándékozom senkit meggyőzni, csak a véleményemet írom le.
azért vagyok elvakult mert xavi nálam nem top10es. hát akkor elvakult realos vagyok. durva hogy ez a kijelentésem annyit ér, mint kb leszarozni a barcátzsuni, bántó szándék nélkül írom ezt: nagyon elvakult realos vagy...(és enyhén fejeztem ki magam...)
egy csapat sem rúgott vagy 150 gólt egy év alatt, ezért nyílván való, hogy más csapatból nem nagyon lesz olyan aki több gólpasszt adott.Akkor mondj már légyszíves még egy középpályást, aki idén több gólpasszt adott, mint Xavi.
na 2 darab megmozdulás. erről írtam, de nem baj. vágj hozzám egy 10 perces videót, amiben xavi fantasztikus játéka van az idei szezonban, és meggyőztél.Xavi tudásával kapcsolatban ajánlom neked a 2-6-os meccsen az 5. gólt megtekinteni párszor... vagy a bl. döntő 2. gólját megelőző szitut...
Legyen ah gondolod, de Xavi volt a motorja ennek a csapatnak. Be kellett verni is ezeket a passzokat tény, de valakinek el kellett kocognia kis milliószor hátra labdáért (védekezésről még csak nem is beszélve), majd jobbra balra futkározás, h kit játsszon meg stb. az van olyan mértékű/értékű minka mint aki be is rúgja a gólt. Csak a "zongora cipelőket" nem sokan tartják elitbe valónak, mivel nem rúg 30gól körül...zsuni írta:legyen, te dolgod, de a helyzeteket messi és iniesta dolgozták ki nagy részben, és nem xavi. az hogy van 345 gólpassza nem azt jelenti hogy akkor automatikusan benne van a világ top10-ben mindenkinél.