Chino írta:
Sokáig (talán még most is egy kicsit) úgy gondolkodtam mint te. De sajnos ez a herce-hurca egy kicsit más megvilágításba helyezte a dolgokat. Van olyan dolog (sokminde) amiben a média hibás, ezt minden egyes játékosnál meg lehetett figyelni. A sajtónak muszáj valamit tenni, hogy fogyjon a lap, de az vitathatatlan, hogy Samu sem a maradása mellett hisztizik. Azért sztem az leszögezhető -cáfoljanak meg- hogy ha annyira akarna maradni akkor már megegyezhetett volna, vagy ha azt nem is, akkor közelebb állhatnának az álláspontok. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy pontosan tudom, mi történik a háttérben, de nem valószínű, hogy Laportáék kevesebb fizut akarnak neki adni. Amit pedig az ügynöke nyilatkozott, ami enyhén negatív volt, részben vagy egészben Samu véleménye volt, mert a manager-e az ő érdekeit/véleményét tolmácsolja, ha nem így lett volna akkor pedig kiállhatott volna ő maga és legalább a szurkolók felé mondhatott volna valamit, mert így nekem az jön le, hogy Samu véleménye is ez.
Még1x leszögezem nem tudom mi megy pontosan a színfalak mögött, de azért körvanalakban látszódik, hogy Samu nem a "minden áron maradni akarok" véleményen van.
Az biztos,hogy valami van a háttérben és Eto'o sem tiszta ,de a vezetőség szándékai sem egyértelműek,a média meg mindent kitalál ,csakhogy "fogyjon a lap". Két hete már kész tény volt,hogy Eto'o megy az Interbe, Ibra meg ide.Az tény,hogy Moratti és Laporta együtt kajáltak,de hogy miről beszélhettek csak találgatás volt.A média tippelt valamit,aztán mindenki elhitte.Villa meg ugyanakkor már Madrid mezében pózolt az újságok címlapjain,aztán 1-2 nap múlva a Valencia elküldött mindenkit a francba,m Villa marad... most meg már mindenáron nálunk akar játszani. Ribery ügye ugyanez. Két hete már csak a hivatalos bejelentés hiányzott,h ide jön,most meg csak a madrid jöhet szóba nála.
Eto'o val kapcsolatban is minden sz.rt kitalálnak,híresztelnek,összezavarják a vezetőktől kezdve a menedzsert is, a city se nagyon tudja ezek szerint,hogy mi van,meg mi sem. Vagy ennyire hülye minden footballszakember ,hogy össze-vissza beszélnek,úgy,hogy egyik fülükön ki-másikon be az infó,vagy csak simán a média kavar.Én az utóbbi mellett vagyok. Ilyen hírek alapján pedig elítélni egy ilyen játékost-aki megjegyzem tavaly elmehetett vna,ha nagyon akart volna- nem vall érett gondolkodásra senki részéről sem.Várjuk meg szépen,amíg konkrét tényeket nem tudunk,utána dobáljuk a f.o.s. -t egy játékosra,egyes vezetőkre,stb.
Na písz.