2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szvsz be se számold.Bestbarca írta:Mata v. bárki más balszélső=25 jóáron
Nem értem én se. Pedig tavaly már majdnem leigazultuk, aztán végül nem egyeztek meg a klubok. Mi változhatott azóta?Titinho írta:
Nem értem egyébként, hogy miért merült fel Mata neve, amikor ott van David Silva is.
Várj...megkérdezem tőle. Pill...barcapowa írta:Fabregas miert nem jon?
Igen? És mikor tárgyalt a két klub meg hol? Mennyit ajánlott érte a Barca?krisz100 írta:menczel írta:A klubnál szó sincs róla
csak a SPORT hirezett róla szal TÉNYLEG SEMMI hír nincs róla
Hát mert mondjuk drága lenne.barcapowa írta:Fabregas miert nem jon?
Bocsánat, Matára gondoltam. Silvát tudom, hogy bal oldalt játszikLaza írta:ezt most nekem üzented?Silvára??vkinga írta:Lehet, hülyeség, de ha ballábas, akkor jobb oldalon játszik, azaz lehetne Messi helyettese. RENGETEG MECCSÜNK LESZ, KELL A HOSSZÚ PAD.
mert ha igen akkor,az a véleményem,hogy a Spanyol vál.ban is balon játsik(nem is akárhogy)és ez annyira hülyeség...
mert mindinkinek ott kell játszani ahol a csapatot legjobban segiteni tudja..silva ugy tudná segiteni h bal.o.játszik..
bár néha láttam jobb oldalt játszani..ott is tetszett...szal akkár igazad is lehet,(hogy messi-t is potolhatná)de véleményem szerint Silva bal.o.ra igazolnánk..
Fabregas már biztos nem jön..barcapowa írta:en is ugy szeretnem al egjobban hogy Iniesta menjen szelre es jojjon vissza Fabregas,meg1el tobb sajat neveles.Elkepeszto lenne ez a csapat:D
ezt most nekem üzented?Silvára??vkinga írta:Lehet, hülyeség, de ha ballábas, akkor jobb oldalon játszik, azaz lehetne Messi helyettese. RENGETEG MECCSÜNK LESZ, KELL A HOSSZÚ PAD.
Miért, szerinted most mi? 3 cím egy szezonban... Szerinted most mi, ha nem elképesztő?barcapowa írta:en is ugy szeretnem al egjobban hogy Iniesta menjen szelre es jojjon vissza Fabregas,meg1el tobb sajat neveles.Elkepeszto lenne ez a csapat:D
Teljesen igazad van, az meg már csak hab a tortán hogy sztem itt is szép summát kapott volna...matyi25 írta:Engem eléggé felháborít Ribéry. Emlékezzünk csak vissza hogy miket nyilatkozott a Barca-Bayern BL meccs után. Ő szeretne itt játszani stb. Most meg azt nyilatkozza hogy csak a Margit????? Nah az ilyen játékosok nem kellenek, örülök hogy nem jött csak a pénz érdekli az ilyen fajtákat.
Ezért fontosak a saját nevelések, bennük van a Barca vér gyerek koruk óta. Ők a Barca szíve, lelke. Keirrisonnak is respekt mer a margitot visszautasította. nekünk ilyen játékosok kellenek. Nem a pénzéhes lelketlenek.
Egyetértek. Sztem ez kacsa.menczel írta:Mata... az ... nyilván leigazoljuk.
A klubnál szó sincs róla, ráadásul margit nevelés, ráadásul ballábas!
Legközelebb Gutit képzelitek el balszélsőnek...
Garantálom, hogy akkor is hülyeség.krisz100 írta:csak a SPORT hirezett róla szal TÉNYLEG SEMMI hír nincs róla
menczel írta:A klubnál szó sincs róla
Az Oviedoba kezdte a pályafutását, 3 évet játszott a korosztályos csapatban, a Madridhoz "csak" 15 évesen került és a Castillából szerződött Valenciába.matador írta:Jól, Castillás volt, onnan került a ValenciábaColos írta:Jól tudom, hogy Mata Real nevelés?