Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hi, hogy érted azt h 'támadnak'?cantera írta:Üdv emberek!
csak azt szeretném ha elvennétek a moderátori jogaimat, mert engem is támadnak, meg ahogy olvastam, titeket is. ha valami balhé van, úgyis tudunk értekezni privátokon keresztül itt is, meg a madridistán is.
üdv nektek és további jó nyarat!
"nagyon" jobb lenne... Meg szebb is....Maxi Elküldve: 2005.07.05. 12:48:44 írta:Nm még mert mikor láttam h vége felidegesítettem magam h mér lett vége mert kumma jó játék és ki léptem!de majd még neki ugrok!
redlions írta:Charlie!
Én nagyon nem tehetek róla, hogy olyankor nem vagy fenn, amikor én igen! Nem szándékozom az egész napomat a fórum nézegetésével tölteni! Van más dolgom is! Ha meg van adott rész, ami nincs moderálva az úgy is megtörténik!
Ne szálljon el az agyad!!!![]()
Én is találtam moderálandót, ahol nem tudtam javítani! De nem róvom fel, hogy nem voltál itt az adott pillanatban! Nyár van, mozdulj ki te is otthonról és ne csak a tetves gép előtt ülj!![]()
Egyébként meg meggondolhatnád mit írsz...
Charlie írta:Jónak próbálod ezt bemesélni,pont annak aki non stop fent van majdnem!Jó próbálkozás volt.Biztos azért másolgatjuk be a moderátori topikba hogy mit kell moderálni mert annyit fent vagytok,és "figyeltek",de amúgy lényegtelen...redlions írta:Itt szoktam lenni! Naponta (néha csak két naponta) többször is fent vagyok, de nem tudok belenyúlni. Többen is fent szoktunk lenni egyszerre, úgyhogy ilyenekkel ne vádolj senkit! Tegnap volt, hogy 3-4 modi és egy Admin is fent volt egyszerre....Charlie írta: Még jó hogy szóltok hogy törlitek a topikomat...Egyik moderátor se tolja fel a képét egész nap,de ehhez értetek.
C.
C.
Na igen!Lex vmi változás akkor?Enrique írta:Rhynn???Enrique írta:Figyu, lécci legyen úgy, h mindenki mindenhol modi, mert akkor sokkal 1xűbben és gyorsabban ki lehet szűrni a hüle h.sz.okat...
Megoldható?
melyik topic?redlions írta:Felesleges hozzászólás:
Morminho 2005.06.25. 21:28:08
Javítva.redlions írta:Moderálás nem ártana:
Offtopic és Flame, Zenék
LG 2005.06.25. 07:35:06Előre is kösz a javítást!Már nekem is, a net baxakodott, de már én is letoltottem, kosz
Előre is kösz a javítást!Már nekem is, a net baxakodott, de már én is letoltottem, kosz