2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Riberyvel kapcsolatban egyetértek. Nem hittem volna,hogy ilyen kétszínű ,csalódtam benne,ezek után Robinho vagy Silva jobb lenne...bojankrkic27 írta:Most nem azért de nagyon sokan írták hogy Ibra nehogy idejöjjön... Villa-val jobban járunk...
Véleményem szerint Ibra sokkal jobb csatár mint Villa! SOKKAL! sztem ezen nincs is mit vitatni... a személyiségével valóban lehetnek problémák de akkor is több gólt rugna! ez biztos! Mindenesetre Eto'o plusz Keirisson jobb lenne mint a Villa akció...
Én személy szerint Ribery-vel vagyok úgy hogy nehogy idejöjjön... most már a Madridba vágyódik de a CampNouban a BL-meccs félidejében már majdnem a mezt rángatta le Henryról.... meg Münchenben a meccs után is igen büszkén viselte... szerintem Ribery egy csicska! Jól focizik de nem kell nekünk ilyen.....
Nah én így gondolom! Lehet támadni...
Ember hát van Te neked lelked?matyi25 írta:Tourét padra rakni??? Ember... hát nézted a szezonban a meccseinket, az egyik legjobb játékosunk volt a szezon teljes egészében.S.Agüero írta:A KEZDŐ : Valdés Alves Abidal Puyol Piqué Masch Xavi Ini Messi Henry Villa
A PAD : Márquez Filipe Touré Pinto Mata Bojan Pedro
A TARTALÉK : Jorquera Milito Henrique Hleb Keita Bus Guddy
Tourét padra rakni??? Ember... hát nézted a szezonban a meccseinket, az egyik legjobb játékosunk volt a szezon teljes egészében.S.Agüero írta:A KEZDŐ : Valdés Alves Abidal Puyol Piqué Masch Xavi Ini Messi Henry Villa
villabarca írta:Szerintetek van még esély arra h Ibra ide jöjjön?
Arshavin azt nyilatkozta h jobban érezné magát Barcelónában mint Londonban. Szntem lenne esélyünk...
ugye te se gondolod komolyan hogy yayát padoztatni fogják Masch. miattS.Agüero írta:A KEZDŐ : Valdés Alves Abidal Puyol Piqué Masch Xavi Ini Messi Henry Villa
Énis így vagyok velealbicelesteX írta:Itt gyakorlatilag jelen helyzetben Filipén és Villan kívül eső "hírek" mind hápognak!!!
Ki fogad velem nagy tétben, hogy egyik se fog jönni és erősen hápog az ügy?sjd írta:Felőlem hagyhatjuk, de csak szólok, h a hír szerint a másik célpont Csrgn... szóval az az ukrán védő
sjd írta:Dudek sztem egy jó 5 évvel idősebb, mint Viera
egyébként ha Casillas igazolásáról lenne szó, engem nem zavarna, h Realos... (álmodozni szabad)
tökjó csak igazából szóba sem került sehol, rajtad kívülsjd írta:Vierának, a Villareal uruguayi kapusának most járt le a szerződése, jöhetne cserepadra
Vélemény?
chonggy írta:sjd írta:Vierának, a Villareal uruguayi kapusának most járt le a szerződése, jöhetne cserepadra
Vélemény?
DUDEK-nek is,csak hogy ő RM játékos...![]()
sjd írta:Vierának, a Villareal uruguayi kapusának most járt le a szerződése, jöhetne cserepadra
Vélemény?
Így van! Minden szavaddal egyet értek. Remélem így is fognak történni a dolgok.MessiFan írta:Ha Villa jön akkor Eto'o megy? Kezdek belenyugodni... lassan..
Akkor már csak Felipe kell meg Mascherano és nem is kell más. meg van a 4 igazolás! Ha K9 elmegy megy Caceres akkor mindketten tudnak eleget fejlődni. De azért még mindig bízom abban hogy Eto'o marad...
Énis így vagyok vele, mégse szerződtetnek.sjd írta:Szal kb. ha Bruno kijelenti, h utálja a Realt, mint a sz*rt és Barcelonában akar meghalni, akkor jó lesz Laportánál egy szerződésre