Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.04. 22:20:01

Adam Sandleres filmeket tudok ajánlani ha vígjátékrol van szó: Távkapcs(Click), Férj és férj (I Now Pronounce You Chuck and Larry), Az 50 első randi (50 First Dates), Ki nevel a végén? (Anger Management), Ne szórakozz Zohannal! (You Don't Mess with the Zohan), Esti mesék (Bedtime Stories)
:wink:
Kép
chonggy
Capitá del Barça

2009.07.04. 21:59:11

Perrero írta:Blöff/Snatch, Ravasz, az agy, és két füstölgő puskacső/Lock, Stock & Two Smoking Barrels, Crank/elborult 1 film :lol: , Spíler/Rock 'n' Rolla, vagy a franc tudja h írják, Bad Boys 1-2

köszi,de innen csak a Spíler van meg,azt meg már néztem... :?
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.04. 21:45:56

chonggy írta:mindketőtök kérdésére a válaszom:igazándiból azt sem tudom,melyik vigjáték,horror,stb...cimekről itélve töltögetek...
Én úgy szoktam töltögetni hogy beírom a filmkatalógusba a film címét...és akkor hanyadik helyen áll,kommentárok alapján! :lol:
Kép
chonggy
Capitá del Barça

2009.07.04. 21:44:21

mindketőtök kérdésére a válaszom:igazándiból azt sem tudom,melyik vigjáték,horror,stb...cimekről itélve töltögetek...jah,és kb 250 múvim van,biztosan azt akarod,hogy soroljam?? :D
Kép

soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.04. 21:32:14

Őőőő A pláza ásza!
(vagy régebbieket is?)
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.04. 21:28:43

messideco írta:Akk 2 nap s jon a Hp6..
Magyar mozibemutató: 2009. július 23.
Amerikai mozibemutató: 2009. július 17. :roll:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2009.07.04. 21:21:05

Akk 2 nap s jon a Hp6..
Kép
"And my heart will leave you never."
soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.04. 21:20:09

chonggy írta:tudna valaki valami jó kis vigjátékot ajánlani??ne a másnaposokat...és a cimeket angolul kérném.. :wink:
Yesman :wink:
Kép
chonggy
Capitá del Barça

2009.07.04. 21:14:15

tudna valaki valami jó kis vigjátékot ajánlani??ne a másnaposokat...és a cimeket angolul kérném.. :wink:
Kép

Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.07.04. 12:08:10

most néztem meg a Watchment. nagyon jó :!: főleg feliratosan, mert a szinkron biztos nem lesz ennyire cool!

am tud vki jó vígjátékot :?: a másnaposok kívül :D (mert már hallottam róla) mert nem nézhetem állandóan a kalandférgeket (1-2 is nagyon ütős) kedvenc vígjátékaim:
gyalog-galopp
brian élete
airplane 1-2
nagy durranás 1-2
horrara akadva 1,3 (a 2 és a 4 sztem 10/1)
vektor(beteg egy film: alterego.hu)
40 éves szűz
én és én meg az irén

komolyabb filmek közül a kedvencek:
v for vendetta (v mint vérbosszú)
sin city (készül a 2, remélem jó lesz 8) )
harcosok klubja
be cool (csak lazán)
ponyvaregény
isten városa (vmilyen szinten hasonlít a gettó millliomosra)
gyűrűk ura

hát a kedvencek, jah és persze a két "számos" kedvenc
Hetedik és a Hét élet
Kép
matador
Jugador d'estrella

2009.07.04. 11:52:38

Fernando írta:Megnéztem énis a Képlet c. filmet. nagyon tetszett. A vita témához:

Ők nem angyalok voltak, hanem földönkívüliek. Vannak teóriák, hogy régen is ők népesítették be a Földet. És most egy másik bolygót népesítettek be a Föld elpusztulásával. Semmiféle angyalok nincsenek a filmben, se Isten. De lehet én értettem félre.

Mindesetre 10/9-es a film :wink:

Megnéztem még A bűn árfolyama c. filmet is a mai nap során, azis bejövős, bár a végét nem nagyon vágtam, de ajánlós. :wink:
Szerintem ritka [auto_cenzúra] film. A feléig még megy az egész, de ahogy bejönnek az UFO-k, elszúrják az egészet.

Amúgy ezzel lehet manapság elcseszni egy filmet: rakj bele UFO-kat és világvégét, és kész a tuti gáz film!

A Másnaposok óriási! Aki eddig nem nézte meg, az most feltétlen tegye meg. Másfél óra nevetés.

Én a közeljövőben a Közellenségek-et, a Bunyó-t és a G.I. Joe-t várom nagyon...
barca99
Llegenda del Barça

2009.07.04. 11:21:43

Én nem igazán tudom hová tenni ezeket az adaptáció filmeket. Egyedül a Batman volt az, amit régen rajzfilmen néztem, aztán megnéztem a filmet is.

Viszont a Transformersből nem láttam még egyik részt sem, de mondhatnám a Spider-Man-t, az X-Men-t, de akár a Resident Evilt is. Ezeken a meséken nőttem fel (ill. a RE-t PS-en nyúztam), és egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy egy adaptációt megnézzek belőle. :roll: :) Nekem azok az eredeti sztorik, amikor akkor voltak, és nem tudom, ehhez képest a film mit adna nekem.

Esetleg van valaki, aki nézte anno a Transformerst (G1), és a filmeket is látta? Pl. szereplők mennyire egyeznek? Gondolom Optimus Prime és Megatron benne van, de a többi Autobottal/Álcával mi a helyzet?
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.07.04. 09:35:06

Bányász írta:Jelentem szoktam! :)

Akár hány részt láttam nekem eddig még mindig a Feneresek voltak a "legkeményebbek".Óriási táboruk van és nagyon tudnak szurkolni.

http://www.youtube.com/watch?v=ZZM681EW5eY

Ezt már linkeltem máskor is de ez valami hihetetlen.És ez benne volt ha jól emlékszem a műsorban is.
Na meg aztán a Boca fanok se gyengék...

Viszont néha már egy kicsit sok.Nem lennék Danny helyében.Azért amikor rálőttek a buszukra az nem lehetett kellemes érzés. :)
Hát igen, szegény srác átment már ez-azon míg interjúkat készített! :) Ami engem igazán ledöbbentett az Brazília, Argentína és Törökország... Fanatikus, elmebeteg állatok, a Klubjukért még ölni is képesek! Szó szerint, fogják a kést, a pisztolyt és hidegvérrel gyilkolnak... :o Nem kicsit durva a helyzet ezeken a területeken! :o :shock:

Viszont nekem a kedvencem, az Rambo volt, aki a Fenerbache egy nagy szurkolója /azoknak mondom, akik nem látták ezt a részt :wink:/! :D Mikor mondta, h elbújt a Galatasaray stadionjában egy hatalmas kebab késsel és egy nagy Feneres zászlóval, a Galata szezonnyitó meccse előtt... :o Azért kellett bátorság hozzá, hogy berohanjon a sok drukker között, megnyissa az utat a késével, majd ledöfje a kezdőponton a zászlót! :o Nem semmi f*szi, nem sok ember merné utána csinálni! :o

Nagyon jó sorozat, aki tudja, nézze meg! :wink: Innen tölthettek! :D
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
nemtom99
Jugador d'estrella

2009.07.04. 09:02:24

soadroli írta:
messideco írta:Lattatok a Csikos pizsamas fiut? Nagyon ott van a film. Ajanlom mindenkinek.
http://filmkatalogus.hu/A-csikos-pizsamas-fiu--f23442

http://www.youtube.com/watch?v=sBdalsgNHsM
Én láttam...
Csak az a baj az ilyen "szegény zsidók" filmekkel,hogy a nagy része mese habbal...
én is láttam de nekem nem jött be annyira.de egyszer meg lehet nézni
soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.04. 08:51:24

messideco írta:Lattatok a Csikos pizsamas fiut? Nagyon ott van a film. Ajanlom mindenkinek.

Én láttam...
Csak az a baj az ilyen "szegény zsidók" filmekkel,hogy a nagy része mese habbal...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2009.07.04. 06:07:15

Lattatok a Csikos pizsamas fiut? Nagyon ott van a film. Ajanlom mindenkinek.

Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2009.07.04. 01:55:15

DAnnyről jut eszembe.
Nemrég belenéztem egy filmjébe,természetesen a foci volt az irányvonal és a szurkolás.a,gondoltam tuti ne lesz rossz,az eddigi filmjei is zsírok(főleg a Futball Faktor).De ez a dokus cucc is naon okés.
Naszóval a lényeg.A film címe Focinászút.
Még véletlenül se próbálkozzatok vele,azt ajánlom!Akkora gagyi,h 35-40 perc után kilőttem.Borzalom!Pedig a leírása nem volt rossz és ugye mivel ez a mókus tolja benne meg focis meg minden,így könnyen ráugrik az ember gyermeke.De ez naon durva volt. :x :roll:
Ultragáááááázzzz!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.07.04. 01:13:49

Bányász írta: Egy jó két hete írtam a Transformers 2-ről.Rajtam kívül senki nem ment el rá moziba,nem nézte meg vagy csak egyszerűen senkinek nem tetszik a film? Gyanús ez a csönd... :)
Rikinho20
Jugador d'estrella

HozzászólásElküldve: 2009.07.03. 11:45:33 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Mi hétvégén voltunk moziban megnézni a transformers 2-t... 2,5 óra robbanás az a film Laughing nagyon látványosra sikeredett ez is. Azt ajánlom, hogy mindenféleképp moziban nézzétek meg, ne pedig otthon a retek kamerás verziókat, mert az nem adja vissza azt az élményt, amit moziban... Wink
Nekem nagyon bejött, a zenéket most is eltalálták, Megan Fox még mindig HOT! Laughing az egyetlen egy negatívum amit megtudok említeni, az a förtelmes magyar szinkron... Confused

Bocs.Ezt az oldalt nem is néztem. :oops: :) De így is "csak" 3an vagyunk pedig a Transformers az a Transformers. :)(francokat...találtam még egy kollegát...csak nagyon elvesznek a sűrűjében a hszek... :) )
MaxK
Barça B

2009.07.04. 01:12:03

Bányász írta: Kicsit Schindler listája Ruandában.Egyszer mindenképp meg kell néznie mindenkinek sztem,mert érdekes történet.De azért nem fog a nagy kedvenceim közé emelkedni(pedig a Schindler listája ott van.)

Egy jó két hete írtam a Transformers 2-ről.Rajtam kívül senki nem ment el rá moziba,nem nézte meg vagy csak egyszerűen senkinek nem tetszik a film? Gyanús ez a csönd... :)
Transformers 2-t moziban néztem, még múltét szerdán. Sztem nagyon nagy lett, elsőt sikerült felülmúlni, pedig ez ritka. Több akciójelenet, humor stb. Mindenkinek ajánlom. :lol:

Hotel Ruandarol pedig.... Terveztem, hogy megnézem, de ha tényleg a Schindler listájára hasonlít, gyorsan rakom odébb. :roll:
H A J R Á . L O K I !
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.04. 01:04:23

messideco írta:Ajanlom figyelmetekbe a Hotel Ruanda c. filmet
Imdb: http://www.imdb.com/title/tt0395169/
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mYwuXvA589A
Megnéztem...

Már régebb óta terveztem de aztán csak mostan jutottam el odáig,h megnézzem.

Kicsit Schindler listája Ruandában.Egyszer mindenképp meg kell néznie mindenkinek sztem,mert érdekes történet.De azért nem fog a nagy kedvenceim közé emelkedni(pedig a Schindler listája ott van.)

Egy jó két hete írtam a Transformers 2-ről.Rajtam kívül senki nem ment el rá moziba,nem nézte meg vagy csak egyszerűen senkinek nem tetszik a film? Gyanús ez a csönd... :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Devid16
Jugador d'estrella

2009.07.03. 23:36:25

sziasztok...esetleg látta valaki a Góól 3at?
most szedtem le angolul...felirat még nincs :D legalábbis nem találtam :D szóval csak belenéztem...hát nem az amit eddig megszoktam...Santit nem is láttam játszani de tele van jó focis kis playokkal :) de Santi feje borzalom :? na mind1...azért szerintem ez is egy klasszikus lesz :) gondolom ezt is megnézem majd 100x csak mert mégis Góól rész :D ...(ha valaki talált feliratot légyszi küldjön linket :oops: :) )

písz
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.03. 23:26:13

Mostanában ezeket néztem:

A bakancslista :arrow: a történet semmi extra. A két főszereplő viszont überextra. Nicholsont és Freemant akkor is nézném, ha csak ülnének végig.

A kutyákat lelövik, ugye? :arrow: én nem nagyon hallottam róla, de nagyon jó film. A 94'es hutu-tuszi balhéról szól.

München :arrow: ettől annyira nem ájultam el. Spilbergnek voltak már jobb filmjei is. Helyenként eléggé ellaposodik. Azért egyszer édemes megnézni.

És újból megnéztem a Gyűrűk Ura trilógiát. Nem tudom megunni.
Kismilliószor láttam már.

szerk.: a szurkolós cucchoz:
http://www.youtube.com/watch?v=t6g7HnyG ... re=related

és az se gyenge, hogy ott a TV élőben adja a keménymag bevonulását.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.03. 23:08:09

Bányász írta:
Kamarilla írta:Szoktátok nézni a Futballhuligánok című sorozatot! :D Nekem marhára tetszik a Palmeiras huligánok cuccai! :P Nagyon teccccccetősek! :D
Jelentem szoktam! :)

Akár hány részt láttam nekem eddig még mindig a Feneresek voltak a "legkeményebbek".Óriási táboruk van és nagyon tudnak szurkolni.

http://www.youtube.com/watch?v=ZZM681EW5eY

Ezt már linkeltem máskor is de ez valami hihetetlen.És ez benne volt ha jól emlékszem a műsorban is.
Na meg aztán a Boca fanok se gyengék...

Viszont néha már egy kicsit sok.Nem lennék Danny helyében.Azért amikor rálőttek a buszukra az nem lehetett kellemes érzés. :)
A Boca drukkerei a legdúrvábbak, náluk a ''maffiozok'' nagyobb becsben vannak tartva, mint a játékosok :roll:

Nem egyszerű az élet Argentinában sem :roll: :twisted:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése