Félretéve minden más karrieremet a Napoli csapatával kezdtem egy karriert. A keretet elég gyengének tartottam, de az ég világon senki se akart eljönni, így egyetlen nyári igazolásom Alberto Paloschi lett, akire tulajdonképpen nem lett volna szükségem, de láttam, hogy 2015-ben milyen értékei vannak, és, hogy milyen ütemben termeli a gólokat, így úgy döntöttem, hogy most olcsón, a Milannak és a Parmanak is 1 millió fontot fizetve elhozom.
Eleinte nem találtam a taktikát, próbálkoztam mindennel, de semmi. Aztán a 10. forduló környékén átváltottam egy 4-1-2-2-1-es taktikára, ami úgy tűnt, hogy beválik, de így is csak a 8. helyre tudtam behozni a Napolit.
Télen a vezetőség eladta Hamsik-ot az Inter-nek 21,5 millió fontért, így már magasabb árú játékosokban is gondolkodhattam. Elhoztam a kapus Federico Villar-t a Juventustol 2,5 millióér és Diego Buonanotte-t 12,75 milliór, aki az év igazolása lett. Megváltam továbbá Manuel Blasi-tól 6,75 millióért; menni akart, én se akartam visszatartani, és ez egy nem rossz összeg érte.
Az Olasz kupát sikerült megnyernem, kiverve az elödöntőben az Intert. Nagyon izgalmas meccs volt az Inter elleni elődöntő, hiszen idegenben 2-1-re nyertem, aztán otthon a félidőben már 2-0-ra vezettem, a végén mégis 4-4 lett az a meccs, de az Inter egyszer sem vezetett. A döntőben a Juventust vertem 1-1-es 120 perc után 7-6-ra büntetőkkel.
A legjobb játékosom egyértelműen Christian Maggio, aki 35 meccsen lőtt 14 góljával házi gólkirály lett, óriási csalódás volt viszont Lavezzi, aki 24 meccsen 2 gólra volt képes. Paloschi se vitte túlzásba, 24 meccsen 6 gól, de neki még fejlődnie kell. Lavezzi-nek adok még 1 évet, ha nem javul mehet amerre lát.
Igazolások - 2008-2009
Kupa döntő
Tabella
A nyárra mindenképp nagytakarítást terveztem, ami szerintem sikerült is. A felesleges játkosoktól megváltam, helyükre pedig már nemzetköti szinten is elismert játékosokat szerettem volna hozni. Ennek értelmében 11 játékos érkezett és 17 távozott. Véleményem szerint nagyon jól sikerült az erősítés, és bár ugyan még nem zárult le az átigazolási időszak, véglegesnek tekintem a keretet, csak ha egy kihagyhatatlan ajánlat nem érkezik. Egy második számú kapus azonban még valószínűleg érkezni fog.
Igazolások - 2009
Keret