Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről van szó. Nem csak azt kell nézni mi történt vele végül, ráadásul még van egy szezonja, hogy bebizonyítsa hogy van még keresnivalója a profi futballban. Most hogy Kaká elment előtte áll a lehetőség, mostmár csak rajta múlik és szurkolok neki.Varatrix írta:Szerintem fölösleges ilyet mondani.Barcaádám írta:pedig anno isteni volt mindenki bálványa róla beszélt mindenki én is szerettem még dinhos mezem is van de már megútáltam..ía
Emlékezz a szépre.
Arra, hogy mit adott ő a csapatnak.
Azt a kevés rosszat meg úgy is mindenki elfelejti amikor majd visszavonul.
Szerintem fölösleges ilyet mondani.Barcaádám írta:pedig anno isteni volt mindenki bálványa róla beszélt mindenki én is szerettem még dinhos mezem is van de már megútáltam..ía
Az a baj,hogy ezt Ronaldonak ellehet nézni mert 3x annyit elért mint Dinho.Nekem az volt a nagyon furcsa,hogy volt 2 idénye amibe nagyon ment neki aztén eltűnt,pedog gondoljatok bele mekkora játékos lett volna ha nem [auto_cenzúra] el magának???mr. írta:Ehhez az is hozzá tartozik hogy vele valamit nagyon elronthattak a PSV-nél. Állítólag túl gyorsan akarták befuttatni, aminek köszönhetően túl sérülékeny lett.Lionel85 írta:ott van Ronaldo is, aki szintén úszógumikkal focizik, bár őt felmenti az is, hogy folyamatosan nem tudott magas szinten játszani sérülései miatt.
a nyilatkozatait tényleg nem kell komolyan venni, majd a pályán nyújtott teljesítménye az, amire figyelni kell. ha ez az idénye is gyenge lesz, mehet a grémioba vissza, ha összekapja magát, akkor meg a bernabéuban találkozunkLG írta:Hihetetlen, h még mindig hisztek ennek az embernek, a nyilatkozatai sablonos [auto_cenzúra], nem kell komolyan venni.
Hagyjuk már a nyilatkozatait. Amig még itt volt a Barcánál, hányszor mondta, h most már feltámad, stb...Hihetetlen, h még mindig hisztek ennek az embernek, a nyilatkozatai sablonos [auto_cenzúra], nem kell komolyan venni.A nyilatkozatából nem azt látom.
Ehhez az is hozzá tartozik hogy vele valamit nagyon elronthattak a PSV-nél. Állítólag túl gyorsan akarták befuttatni, aminek köszönhetően túl sérülékeny lett.Lionel85 írta:ott van Ronaldo is, aki szintén úszógumikkal focizik, bár őt felmenti az is, hogy folyamatosan nem tudott magas szinten játszani sérülései miatt.
Nézd, új edző, új idény. Remélem, ki fogja használni. Milánnál ez egy lehetőség lenne neki. Kaká már nincs ott. Lehetne vezér. Meg kell próbálnia. Dunga és az új edző is üzentek neki. Össze fogja szedni magát, figyeld meg.bouba írta:Jó,hogy azt mondja...vkinga írta:
A nyilatkozatából nem azt látom. Be akar kerülni a brazil csapatba és BL-t akar nyerni. Azt gondolom, hogy Kaká nincs már Milánban ő lesz a vezér, és képes lesz rá.
Nem fogja kimondani az igazságot, hogy srácok csak azért vagyok hogy felmarkoljam a zsetont aztán este buli...
Szurkolók kerékbe is törnék...
Jó,hogy azt mondja...vkinga írta:
A nyilatkozatából nem azt látom. Be akar kerülni a brazil csapatba és BL-t akar nyerni. Azt gondolom, hogy Kaká nincs már Milánban ő lesz a vezér, és képes lesz rá.
A BL döntő előtt. A Barca hivatalos weblapján olvastam.ab1daL írta:Emlékeztek mit mondott Dinho még a szezon elején vagy a közepe fele? "Nyerjen meg mindent a Barca". Hát bejött. Köszi R10!
A nyilatkozatából nem azt látom. Be akar kerülni a brazil csapatba és BL-t akar nyerni. Azt gondolom, hogy Kaká nincs már Milánban ő lesz a vezér, és képes lesz rá.Barcaman14 írta:Nem akarok senkit elszomorítani de szerintem ő már beletörődött abba hogy így fejezi be pályafutását.(sajnos![]()
)Ő már nem akarja vissza küzdeni magát a futballvilágba,hogy így fogalmazzak.Rengeteg címet nyert,egyéni elismeréseket,a világ legjobbja (volt).Most már csak pénzért játszik ez egyértelmű.Semmi nem motiválja már.Szerintem a következő idényben sem várhatunk szerintem kiemelkedőt tőle.Nyomait sem látom annak hogy gyökeresen megváltozna.Természetesen ez az én véleményem és remélem R10 rácáfol majd.
Egyetértek veled. Fantasztikus volt a srác. Remélem, el kezd edzeni, és sok jót hallunk felőle. Inkább, mint Christiano Ronaldóról. Remélem, a következő szezon jobb lesz. Dunga is azt üzernte neki, hogy edzen, meg játszon jól a Milánban. Az erőléti problémán lehet segíteni.Rammstein írta:Ronaldihnonál mindig úgy éreztem, hogy egy szinttel feljebb játszik, mint a többiek, a videón is, akár Iniesta és akárki (akik mind egytől - egyik a legjobbak között vannak) csak kapizsgálja a témát
A Milánnal szeretne még egyet.CFirpo3 írta:De 2006-ban ott volt.vkinga írta: A Barca megnyerte a BL-t és ő nem volt ott.![]()
Vagy azt mondta, h még egyet szeretne nyerni?
MessiFan írta:Hidd el én is. Ha a régi Roni játszana még most is nálunk messivel egy 4-4-2-es felállással... csak ők kettenszajko írta:http://www.youtube.com/watch?v=uOK0nUpAdMI&feature=fvst
E videó láttán mindig vissza sírom...![]()
Ez az R10 és Messi mit le nem művelnének...![]()
ja és danka: vannak olyan védők akik meg tudták állítani de azok nagyon jó védők voltak. Messitől azért nem tudják elvenni a labdát mert nagyon kicsiket tol a labdán. Remélem 1 töredékét a milannál visszanyeri a régi formájából. Bocs ha off.
Hidd el én is. Ha a régi Roni játszana még most is nálunk messivel egy 4-4-2-es felállással... csak ők kettenszajko írta:http://www.youtube.com/watch?v=uOK0nUpAdMI&feature=fvst
Ez az R10 és Messi mit le nem művelnének...![]()
Nagyon jó video!szajko írta:http://www.youtube.com/watch?v=uOK0nUpAdMI&feature=fvst
Ez az R10 és Messi mit le nem művelnének...