Mekkorát rajtolt már az angol!

Ennyit a nagy várakozásaimról...

200 méteres csoda

Jól emlékszel mindenre és nem volt 4.csapat.ozsimiki írta:2005ben volt, amikor Indianapolisban a Micheilenek nem indultak,mert történt a szabad/idő edzéseken csomó baleset a gumiknak köszönhetően amik nem bírták az ovál részeket. így ők nem indíttatták csapataikat, legalábbis nem javasolták nekik. szóval nem zárták ki őket.kennyke04 írta:
Mikor fordult elő ilyen utoljára, hogy egy futamot se nyert meg a Ferrari egy idényben? szerintem mióta én nézem '98 azóta nem igen2006ban volt tán h csak egyet mákoltak be mert kizárták a gumiemberkés autókat, de azért ismét egy nagy blama szagát érzem
így aszhem csak a Ferrarik, Jordanek,és Minardik mentek el, bár lehet volt még egy 4. csapat.
Valóban nagyon hosszú sorozatnak lehet vége idén, ugyanis utoljára 93ban történt ,h egyet se nyertek, 94től egészen idénig minden évben nyertek egyet legalább. (91,92,93 ban egyet sem)
2005ben volt, amikor Indianapolisban a Micheilenek nem indultak,mert történt a szabad/idő edzéseken csomó baleset a gumiknak köszönhetően amik nem bírták az ovál részeket. így ők nem indíttatták csapataikat, legalábbis nem javasolták nekik. szóval nem zárták ki őket.kennyke04 írta:
Mikor fordult elő ilyen utoljára, hogy egy futamot se nyert meg a Ferrari egy idényben? szerintem mióta én nézem '98 azóta nem igen2006ban volt tán h csak egyet mákoltak be mert kizárták a gumiemberkés autókat, de azért ismét egy nagy blama szagát érzem
Nem maradt új gumijuk az utolsó etapra.ozsimiki írta:Részemről is ez lesz, na meg persze minél több pontért szorítok a vörösöknek, akik szerintem full esős beállítással mentek,mert más magyarázat nincs arra,h Sutil előttük végzett elég sok benyával...
ezen már sajnos csak nevetni tudokozsimiki írta:Részemről is ez lesz, na meg persze minél több pontért szorítok a vörösöknek, akik szerintem full esős beállítással mentek,mert más magyarázat nincs arra,h Sutil előttük végzett elég sok benyával,és száraz pályánebben még bízok,így 5.hely talán meglehet, ha meg beüt vmi durvaság,akkor még talán előrébb is. de ez most nem realitás.
Mikor fordult elő ilyen utoljára, hogy egy futamot se nyert meg a Ferrari egy idényben? szerintem mióta én nézem '98 azóta nem igenFerrari helyében hagynám már ténylegesen az idei évet,ne zavarja őket,h nem lesz idén valószínű futamgyőzelmük, jövőre kell készülni.
Jaja egyetértek. Ez az év kuka.. igazából az újjítások se jöttek össze, mert hiába voltak kiugróan sokat nem segítettek és most Mclaren egy hétvége alatt hova került... Ledöbbentem nagyon.Szóval jövőre kéne egy jó gépet összehozni. Így most marad a drukkolás Vettelnek... GOO SEBASTIENozsimiki írta:
Ferrari helyében hagynám már ténylegesen az idei évet,ne zavarja őket,h nem lesz idén valószínű futamgyőzelmük, jövőre kell készülni.
Na mi történt a McLarennel és Hamiltonnal? A 2. után megnyerte a 3.szabadedzést is. Bár Kovalainen továbbra is hátul kullog.
Ennyi. Csak hát az emberek ugranak minden szenzációra... Annyira butítja az embert a média, hogy leírni nem lehet... Tudatos, szándékos butítás.Nem mintha személyesen ismerném Buttont, de azért ezt nem tudom elképzelni róla. Nem kizárt, h a s.zarrágó újságíró ferdítette el. Valszeg miközben ezt mondta, még röhögött is, csak hát azt minek is kéne leírni. Amíg nem látom tv-ben vagy valahol, h teljesen komolyan, faarccal nyilatkozza ezt, addig nem hiszem el...
így van! Mellette MS kerékpumpáló, Fittipaldi üzemanyag-töltő, Senna sisakrostély-pucoló, Prost kerékcserélő, Lauda pályamunkás, Mansell pedig a frissítőért felel...Kralo írta:http://www.f1hirek.hu/hir/Button__En_va ... 0907061142
Úgy látom Button egoja is rendben van.
Hát igenKralo írta:http://www.f1hirek.hu/hir/Button__En_va ... 0907061142
Úgy látom Button egoja is rendben van.