Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:Én nem érzek akkora hatalmas tehetséget Benzema-ban,mint ahogy itt annyian emblegetik.
Egy Pato szerintem sokkal nagyobb tehetség,mint Benzema.
Különösen nem érdekel,hogy a Realba ment, sosem szerettem volna,hogy a Barca-ba jöjjön.
Azért Benzema és Fred egy nem szint.Fred már nem fejlödik, benne ennyi van.Benzema viszont hatalmas tehetség és szép jövő áll elötte.barca_bome írta:Szegény Huntelaar jól benyalta a Real Madriddal! Csak sajnálni tudom és tanácsolni neki, hogy azonnal hagyja el a Margitot! Stuttgart? Még az is jobb! Ott legalább kibontakozhat.
Nagy volt Laporta reakciója Benzema átigazolásáról, és igaza is volt. Kb ennyit ér Benzema! Még Fred is van olyan jó mint Karim... (jobb nem, de oylan van) szvsz. egy közepes szintű csatár Benzema![]()
![]()
![]()
Már ha szóba hoztam a brazil csatárt, elvileg a Villarreal érdeklődik Fred iránt.
Lehet, hogy Benzema nagy tehetség, de egy francia bajnokságban alkotott ami lássuk be nem a legizmosabb, ráadásul az utóbbi szezonja sem volt túl jó.CS0ki írta:Te látad őket játszani? Ez a Huntelaar gyerek...A hajamat téptem amikor leigazoltuk, de őszintén szólva meglepett! Sok szempontból még szerencsétlenebb, mint gondoltam, pedig tényleg nem voltak nagy elvárásim vele szemben. Remélem nagyon-nagyon messze küldik el a Bernabeu környékéről is!nemértem hogy miért kellett Benzema a reálnak?! Sztem nem jobb mint Huntelaar kb. 1szinten vannak vagy? Akkor már vették volna meg Villat, vagy valaki olyat aki az erősebb bajnokságokban is bizonyított már.
És egyébként is Huntelaarnak nem volt rossz az a fél szezonja amit a reálnál töltött.
Na mind1 ez is csak egy újabb érthetetlen reál húzás.
Benzema viszont egy nagyon fiatal, hatalmas tehetégű játékos! Teljesen más a játékstílusa, mint huntinak. De majd 1-2 év múlva térjünk vissza Benzemára, most feleslegesen koptatom a "számat"!
Villa rövid távon jobb megoldás lett volna, kétségtelenül. De drágább lett volna jóval(állítólag). Én sokkal jobban örülök Benzemának! nekem nem hiányzik a spanoly, tőlem mehet hozzátok nyugodtan!
Te látad őket játszani? Ez a Huntelaar gyerek...A hajamat téptem amikor leigazoltuk, de őszintén szólva meglepett! Sok szempontból még szerencsétlenebb, mint gondoltam, pedig tényleg nem voltak nagy elvárásim vele szemben. Remélem nagyon-nagyon messze küldik el a Bernabeu környékéről is!nemértem hogy miért kellett Benzema a reálnak?! Sztem nem jobb mint Huntelaar kb. 1szinten vannak vagy? Akkor már vették volna meg Villat, vagy valaki olyat aki az erősebb bajnokságokban is bizonyított már.
És egyébként is Huntelaarnak nem volt rossz az a fél szezonja amit a reálnál töltött.
Na mind1 ez is csak egy újabb érthetetlen reál húzás.
Lehet, hogy Lippi, Luxemburo etc. nagy edzők és Pep még MÉG nem ért el annyi sikert, de úgy tudja kezelni játékosait, mint a fent említettek egyike se. Ugyanúgy megfizetteti Messivel, Eto'o-val Ini-vel, azt hogy ha 2 percet késnek az edzésről mint akárki mással. Nem hiszem, hogy hagyná ellazulni a játékosokat, + fiatal és nemrég még ő is játékosként szolgálta a Barcát, szóval emiatt is jobban szót ért a fiúkkal. Lehet, hogy más csapatban nem lenne ilyen sikeres de itt mindenkinél jobban tisztelik és ez a lényeg.Léfe írta:Gardiólától tényleg hasra kell esni, mert nem kis dolgokat csinált a csapattal. De garancia az nincs. Mutassanak csak 1 olyan eddzőt Lippitől-Hiddinkig, Luxemgurgótól-még a Fergiig is, aki ne bukott volna, jónéhányukat innen-onnan el is küldték pedig olyan sikerlistájuk van amit Pep csak remélhet. Minden év más, minden bajnokság más.
Egyrészt ott van Pep, másrészt sztem elég motiváció a címvédés és ami a leginkább spanolhatja őket, hogy egy ilyen összevásárolt zsoldoshadsereget legyőzzenek, hogy bebizonyítsák, nem kellenek euro-százmilliók egy tökéletes csapathoz.Charlie írta:Guardiola. Egy név, aki szerintem garancia arra, hogy a játékosaink a Földön tudnak mardani és képesek ugyanolyan motiváltan játszani mint az előző évben. Kell a frissítés a keretben ettől függetlenülm, de nem lesz gond a motivációval. Én így érzem.Mental_Theo írta:Igen,én is attól tartok,hogy jövőre nem lesz annyira sieréhes a gárda.
Sőt emlékeztek a 2006-os évre,amikor BL-t és bajnokságot nyertünk,jött a visszaesés. Kiismerhető volt a játék,mindig ugyanazt játszottuk. Mindenki ellenünk akar bizonyítani majd, mert az lesz a szenzáció ha minket megvernek, a Madrid meg elsurran mellettünk a szokásos 1:0 áival.
C.
OFF:Puyol05 írta:[nem tudná valaki belinkelni azt az oldalt?
nem tudná valaki belinkelni azt az oldalt?barcafan0911 írta:Ott is szavaztam titiresocio66 írta:ha már szavazósdi;
valaki múltkor bedobta azt az oldalt,ahol a goldenfoot-díjra lehet szavazni.
henry is a jelöltek közt van,meg is érdemelné,egy kis kárpótlás az aranylabda miatt.
na,ott sokkal többet ér a szavazatotok,mint egy magyar oldal által meghirdetett gólszépségversenynél.szerintem.![]()
Aki még nem tette meg az bátran szavazzon, mert az az egy is számít
Miért ne lehetne mind a két helyre szavazni? Szép gólokról van szó, érdemes felfigyelni rájuk.socio66 írta:ha már szavazósdi;
henry is a jelöltek közt van,meg is érdemelné,egy kis kárpótlás az aranylabda miatt.
na,ott sokkal többet ér a szavazatotok,mint egy magyar oldal által meghirdetett gólszépségversenynél.szerintem.
Ott is szavaztam titiresocio66 írta:ha már szavazósdi;
na,ott sokkal többet ér a szavazatotok,mint egy magyar oldal által meghirdetett gólszépségversenynél.szerintem.
Ezt egyedul a Bayern bukja el...nem PerezA SPORT.es és a Mundo is lehozta: A Bayern ultimátumot adott, a Reaálnak: vagy 80 milla v semmi. Végre ebbe bukni látszik Perez
Messire szavaztam. Sok szép gólja volt neki is.barcafan0911 írta:Na dobtam egy szavazatot inire, aki jeleneg sajna csak második.
Rault viszont én sem értem, hogyan képesek arra a gólra annyian szavazni
Már az is fölösleges volt hogy egyáltalán betették a szavazásba. Csak azért hogy elindítsanak egy barca real versenyt.
Ez annyira gyerekes már bocs. Most ha egy gól szép az szép függetlenül attól, hogy Barcás lőtte-e avagy sem.Barcaádám írta:nem hagyhatjuk, Barca gólnak kell nyernie!!
jaja kellenek e a szavazatok ez az állásHunter91 írta:Tessék szavazni!
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... -2009.html
így van. Nehogy már egy Real-drukkernek kelljen a Barca csapatát méltatnia, de nálunk mindenki várta tavaly hogy mikor lesz a gödör nálatok. Vártuk, vártuk...Guardiola. Egy név, aki szerintem garancia arra, hogy a játékosaink a Földön tudnak mardani és képesek ugyanolyan motiváltan játszani mint az előző évben. Kell a frissítés a keretben ettől függetlenülm, de nem lesz gond a motivációval. Én így érzem.
C.