Fabregasról meg annyit, hogy én sem látom benne azt a hatalmas extrát, ami IDE kellene. Nem ő kell nekünk, itt van Xavi, Ini..., hova? Különben szerintem egy kicsit túl van sztárolva, az Arsenalban ő a sztár, de szerintem Ini vagy Xavi sokkal jobb játékos, én sosem láttam benne azt a hatalmas tudást, de ez az én véleményem! Inkább egy szélső kellene, és nem kényszermegoldásként játszatni ott Init, v. Henryt. Azért hogy egy ekkora klubnak ne legyen (ilyen játékszisztémával) egy szélsője, az furcsa. Jó persze nem lehet panaszkodni, mert tavaly éleg jól megoldotta Henry

, fogalmazzunk úgy, de azért mégis kellene valaki. Pláne, hogy már ő sem fiatalodik. Villa pedig szintén nem oda való, szintén zseni tehát megoldaná, de... Habár tavaly ez is a taktikánk része volt, hogy mindíg cserélgettük a csatárokat elől, lehet hogy ez így jó, Pepnek ez a fegyvere? Nem tom... ő tudja, jobban mint mi hagyjuk rá. De azért ne feledjük voltak rossz húzásai is idén, bár a végén mindíg jól jött ki belőlük, de sokszor a szerencse is mellette állt, és így nem lett a hibáinak következménye! Reméljük a szerencse marad vele, és akkor a brilliáns kvalitásaival együtt nem lehet baj bárki jön-megy.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!