Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Laporta nyilatkozta TVE-nek, hogy egy középső védőt igazolnának (kérdés, hogy ebbe beletartozik-e Henrique, vagy sem?)lionelmessi19 írta: 1.Egy fillért nem költünk középső védőre, az hétszentség.
2.Amit én reálisnak látok, az az, hogy megvesszük Villát, Filipét. És persze hogy Eto'o ittmarad.
3.Cesc Fabregasra nem fogunk pénzt költeni.
Elfogadom a véleményedet.frost86 írta:És igen is S. Agüero lenne a legjobb megoldás 9-es posztra- Nekem egy az egybe romário típus Ő is 170cm volt de micsoda jó center,
Bocs, de Agüero igenis tehetséges, de még csak 21 éves, ha jól tudom. Lehet a stílusa olyan. Semmit? Az argentin olimpiai arany semmi? Pont a Barcába beleillene Messi mellé.frost86 írta:És igen is S. Agüero lenne a legjobb megoldás 9-es posztra- Nekem egy az egybe romário típus Ő is 170cm volt de micsoda jó center,
Csak annyi különbséggel,hogy Romário a világ legjobb csatár volt és ő sok mindent le tett az asztalra mikor a barcába igazolt vb győzelem stb még agüero semmit se tett le az asztalra és szerintem Romário volt a brazíl történelem második legjobb játékosa lásd több mint 1000 gól persze pelé mögött,de kettőjüket azért nem hasonlítanám össze mert két különböző korszakban játszottak!Romário a király Forza Barca
No, ez hol is volt?LM10 írta: Laporta kimondta, h vagy Ribéry vagy Cesc...
Csak mi nem lettünk beavatva.Barcagirl24 írta:Valahogy én is leragattam ennél a két játékosnálAmúgy meg 100% hogy Fabregas nem jön.. Szerntem ugy lesz hogy jövőre a Real leigazolja Riberyt mi meg talán Fabregast bár erre sincs sok esély..
Valahogy én is leragattam ennél a két játékosnálVaratrix írta:Valaki világosítson már fel könyörgöm, mert sem az eurobarcán sem a hivatalos oldalon nem olvastam Fabregas-sagaról.
Én még Villánál és Filipénél járok.
lionelmessi19 írta:Bruno Alvest most felejtsétek el, ebben a pillanatban.
Csupán 6+Abidal+Touré játékosunk van a két posztra.
Egy fillért nem költünk középső védőre, az hétszentség.
Amit én reálisnak látok, az az, hogy megvesszük Villát, Filipét. És persze hogy Eto'o ittmarad.
Nagyjából ennyi.
A többiről úgy nézem, egyelőre a klubnak magának sincs fogalma, semmi döntés nem látszik azt illetően h baltámadót vennének inkább, vagy Iniestát oda, és a helyére egy középpályást.
Cesc Fabregasra nem fogunk pénzt költeni.
Vegyük ki belőle Cesc-t és máris reálisnak látszik a dolog. Igazából rá nincs annyira szükségünk.(én nagyon szívesen látnám végre a Barcában).faithnomore írta:most magad ellen érvelszEagico írta: IN: Villa (40M) + Keirrison (13M) + Cesc (40M)? + Filipe (12M) + Bruno Alves (25M) = 130M
OUT: Eto'o (35M) + Guddy+Cáceres (ca.15M) = 50M
130M - 50M = 80M!
A vezetőség nagyjából 80 millió eurót számolt a lehetséges átigazolásokra elkölteni!
ha 80 milliót költünk igazolásokra, akkor nem jön ki a 130
laporta nem azt mondta 80 millió minuszban leszünk hanem ennyit költünk átigazolásrokra
Nincs az kizárva sztem.Még ha nem is nagy rá az esély.House írta:
Egyébként is, két 30 milliónál több üzlet egy nyáron? Mikor láttál te ilyet a Barcától? Ki van csukva.
Azért sem mennek olyan könnyen a megegyezések, mert a Perec féle árverések felverték szépen az árakat, és ki az a buta aki egy Mascheránót megvenne 45 millióért 25 helyett? Bizony.. Ezért is vannak annyira hosszú tárgyalások idén.bojankrkic27 írta:Most nem azért de az előbb láttam hogy valaki azt írta hogy Bruno Alvest a Porto 30M euro körül engedné el és ez nem zavar senkit?! Persze Fabregas árára sokan ráförmednek hogy annyit kiadni érte... ennél már csak drágább lesz ezt higgyétek el!! Jó lenne most megszerezni!
Ezek a számolgatások meg szépek és jók csak az lenne a jó ha ilyen könnyen menne a klubok között is lehet már meglenne akkor majdnem mindenki.. vagy nem?![]()
most magad ellen érvelszEagico írta: IN: Villa (40M) + Keirrison (13M) + Cesc (40M)? + Filipe (12M) + Bruno Alves (25M) = 130M
OUT: Eto'o (35M) + Guddy+Cáceres (ca.15M) = 50M
130M - 50M = 80M!
A vezetőség nagyjából 80 millió eurót számolt a lehetséges átigazolásokra elkölteni!