Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ez lenne a legjobb megoldás!!! Az öregbe még van 1 jó év legalább és melltte/ néha helyette játszhatna Keirrison és Bojan is.Szélre meg jönne Robinho mondjuk!szajko írta:Vagy akkor se lenne para ha Villa nem jönne, vennénk 1 szélsőt és Henry bemenne középre, + Keirrison itt játszana...
Én egyetértek veled. Én sem szeretném azt hogy Keirrison kölcsönbe menjen. Azt mondják hogy fiatal még sokat kell fejlődnie. Akkor Bojan miért nem adjuk kölcsönbe ennyi erővel? Sőt Keirrison még többet is tett le az asztalra mint Bojan, na jó ő már BL győztesnek is mondhatja magát DE.szajko írta:Villa, Filipe és 1 arsenalos formát mutató Hleb és meg is van a keret asszem...
Vagy akkor se lenne para ha Villa nem jönne, vennénk 1 szélsőt és Henry bemenne középre, + Keirrison itt játszana...
Remélem igazad leszS.Agüero írta:Jah ha goal.com akkor Fabregas már tavaly óta itt játszik! Hagyd már azt a szenny oldalt...pfff
Jah ha goal.com akkor Fabregas már tavaly óta itt játszik! Hagyd már azt a szenny oldalt...pfffS.Agüero írta:Én már egyre jobban sajna abban vagyok biztos h forlán fog jönni nem villa meg a goal.com-on is írták hogy nem szándékozzák most meg már eladni villát, remélem ez a hír csak kacsa!![]()
Ribery-t már most kizárhatjuk, vagy a reálba megy vagy marad.S.Agüero írta: Igen én is nagyon egyetértek veled forlánba is és a többibe is amit mondtál egy játékosért ki "kell"/lehet adni 50-60 milliót ennyiből robinho, ribery, Fabregas (ő még lehet 45 ért)is jöhet mert nem mondjátok h riberynél vagy robinhónál jobb mata max lehet majd jobb lesz de most még nem !
29 vagy 30 ha jól tudom.piton írta:Forlan hány éves????
1979-es születésű, tehát 30 éves.piton írta:Forlan hány éves????
Nem értem miért ellenzitek ennyire Forlant. Érzi annyira a kaput mint a kameruni, gyors, technikás, jól fejel, 1 on 1 szerintem sokkal jobb mint eto'o. Én simán el tudnám képzelni a csapatban.Barcagirl24 írta:Forlan Eto'o helyett?S.Agüero írta:Én már egyre jobban sajna abban vagyok biztos h forlán fog jönni nem villa meg a goal.com-on is írták hogy nem szándékozzák most meg már eladni villát, remélem ez a hír csak kacsa!![]()
rémálom!!!! bár ezzel gondolom sokak nem így vannak..
Azt hiszem volt már egy 5 döntő nap Filipe ügyébenLM10 írta:Ez a döntőnap Filipe ügyében: A Sport lehozta, h állítólag ma fog beszélni a Deporral, h engedjék el.
Forlan Eto'o helyett?S.Agüero írta:Én már egyre jobban sajna abban vagyok biztos h forlán fog jönni nem villa meg a goal.com-on is írták hogy nem szándékozzák most meg már eladni villát, remélem ez a hír csak kacsa!![]()
Akkor sokáig Londonba marad!Nem tudom milyen formahanyatlásnak kéne történnie, hogy 5 millióért elhozzuk!Akkor meg már nekünk se kéne!Cesc ha jön akkor csak nagy lóvéval tud jönni!lionelmessi19 írta:Én sose mondam h nem akarják Cesc-t, vagy nem fog jönni, de csak olyan áron, mint pl Piqué.
Mindent kézpénznek vesztek, ennyi.Mikaos írta:1. Laporta nyilatkozta TVE-nek, hogy egy középső védőt igazolnának (kérdés, hogy ebbe beletartozik-e Henrique, vagy sem?)lionelmessi19 írta: 1.Egy fillért nem költünk középső védőre, az hétszentség.
2.Amit én reálisnak látok, az az, hogy megvesszük Villát, Filipét. És persze hogy Eto'o ittmarad.
3.Cesc Fabregasra nem fogunk pénzt költeni.
2. Eto'o épp nem úgy néz ki, hogy ittmarad.
3. Márpedig azt nyilatkozta szintén Laporta, hogyha Ribéry nem jön, akkor rámozdulnak Cesc-re. ( www.sport.es )
Én azt mondom, meglátjuk, semmit sem jelentenék ki kategorikusan. Régen is itt tényként számolt be mindenki arról, hogy Ribéry jön...aztán mi lett belőle?!
Itt megtalálod Filipet (nem Felepe), csak olvasgass figyelmesenbence8 írta:Egyébként
Felepe-vel mi van ? már elúszott vagy mi? és vannak szélre más jelöltek?