Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
visca el barca
Presidente del Barça

2009.07.14. 11:34:02

hát ez van. eto'o marad, jövőre ingyen mehet, sok motívációja nem lesz a következő idényre. villa nem fog jönni, ennyi pénzt nem adunk érte. nem baj, marad a brazil srác, aztán reméljük villant majd vmit.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.14. 11:10:01

http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
végre egy kis öröm Villa után :( Filipe nem jelent meg a csapata közös fotózásán, biztos éppen katalónia felé repült :D
amúgy a Valenciában nagyot calódtam. van egy játékos, aki marha sokat tett értük, most nekik kéne elfogadni a "csak" 40-45 misis ajánlatot, erre itt szüttyögnek :evil: nem szép gesztus, főleg azért, mert Villa kijelentette, hogy nálunk akarja folytatni...
ALEXDP
Capitá del Barça

2009.07.14. 10:57:46

Nastradamus írta:
ALEXDP írta: Talán még Torres lenne jó megoldás,nem is értem miért nem keressük.....
Szerinted mennyit kérne érte a Pool! Esélytelen, remélem csak viccnek szántad...

Nem! Komolyan gondoltam.
Szerintem a Kölyöknek amúgy is évek óta nálunk lenne a helye,plusz nem hiszem h sokkal többet kérnének érte mint mondjuk Villáért,ráadásul kategóriákkal többet ér......
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.07.14. 10:55:54

Nem lepődnék meg, ha Samu jövőre ingyen távozna :D A gond az, hogy ha lejátszódik az, mint tavaly, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a kameruni beáll a sorba idén is, tudván hogy előbb-utóbb úgyis távozik.

Én az elején a maradása mellett voltam, de ez a kálvária nem tesz jót sem a játékosnak, sem a klubnak. Ha tényleg nem kell senkinek, akkor szerintem Villa is felesleges, hozzuk el Ribéryt 60-70-ért akár (vagy másik spíler olcsóbban), mert ő Henry helyén és támadó kp poszton is bevethető, jöjjön még Filipe, és meg is vagyunk.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.14. 10:54:26

Sokra megy ilyenkor a Barca az elveivel.
Nem fizetnek Villáért, ráadássul Eto'o elmegy.
Itt fogunk állni letolt gatyával csatár nélkül.
Nagy tehetség biztos K9, de egyenlőre nem építenék rá.
Forlán nekem, csak akkor kell ha minden kötél szakad.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.14. 10:48:17

Léfe írta:Nem tudom Villáéert miért nem lehet 45-50 millát adni, hosszutávu befektetés lenne. Ráadásul többeket el lehetne adni-1-2 csereembert/ és már csak kik kell potólni. Azt sem értem Etoo miért nem kell senkinek.
tudod, van egy olyan dolog, amiben a világon csak a Bilbao veheti fel a versenyt a Barca-val, ezek az ELVEK! és én jobban becsülöm az elveket valló embereket/klubokat, mintsem a mindig könnyebb utat választókat! ettől (is) több a Barca, mint egy klub!
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.14. 10:43:52

Nem tudom Villáéert miért nem lehet 45-50 millát adni, hosszutávu befektetés lenne. Ráadásul többeket el lehetne adni-1-2 csereembert/ és már csak kik kell potólni. Azt sem értem Etoo miért nem kell senkinek.
Fecó
Nastradamus
Jugador del Barça

2009.07.14. 10:19:05

The10 írta:Ez a teljes patthelyzet. :roll:
Nem vitás, hogy Eto'o követelései irreálisak, így mennie kell (én már Valdes fizetésemelésétől is padlót fogtam), a gond az, hogy a kinézett minőségi helyettesek (Villa, Torres, Ibra) mozdíthatatlannak tűnnek.
Talán a sokak által körüludvarolt Luis Fabiano az egyetlen vérbeli center a játékospiacon.
Remélem a vezetés talál majd megoldást a problémára!
:wink:
Fabiano meg eléggé közel áll a Milanhoz! Bár ki tudja a sajtó már leigazolta Villa-t is :?
Kép
The10
Barça B

2009.07.14. 10:04:17

Ez a teljes patthelyzet. :roll:
Nem vitás, hogy Eto'o követelései irreálisak, így mennie kell (én már Valdes fizetésemelésétől is padlót fogtam), a gond az, hogy a kinézett minőségi helyettesek (Villa, Torres, Ibra) mozdíthatatlannak tűnnek.
Talán a sokak által körüludvarolt Luis Fabiano az egyetlen vérbeli center a játékospiacon.
Remélem a vezetés talál majd megoldást a problémára!
kapitány
Jugador del Barça

2009.07.14. 09:51:58

[/quote] Hatalmas meglátás, ha villáért nem fogunk 50 milliot adni, akkor kipengetünk agüéroért 60at LOL...Mert ennyi a kivásárlási ára és szintén nem adják alább...[/quote]

ezért nem szoktam bírni ebbe a topicba, mert ha beírsz normálisan, akkor egy ilyen majom leugat, mert ő ki.....tul okosnak hiszi magát! mert ő napi kapcsolatban van agüéróval és az AM vezetőségével....

amúgy ha 60 millára van belőve az ára, az nem azt jelenti, hogy olcsóbban nem lehet elvinni!!! LOL
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.14. 09:51:35

Igazán nehéz helyzet.... Samu úgy néz ki távozni akar, Villa irreális... Nah ez a baj. Henryt beküldhetjük középre ami be is vállhat, ebben az esetben viszont egy szélső kell (Ribéry) aki drágább lenne valamint nem szimpatikus(Csak a Realba megyek) miatt. Szóval komoly a helyzet.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
frost86
Jugador del Barça

2009.07.14. 09:50:52

Villa marad Valenciában
David Villa, ügynöke és Manuel Llorente tegnap megbeszélést tartott, melyen a csatár jövője volt a téma.

Llorente határozottan kijelentette, nem fogják eladni senkinek sem a játékost, fontos szerepet szánnak neki a következő szezonban. Villa nem eladó.

Természetesen a madridi illetőségű lapok (Marca, AS) ismét elkezdték keverni azt a bizonyosat, szerintük Villa megkérte az elnök urat, hogy távozhasson. Állításuk szerint 50-55 millió eurós ajánlatnál Llorente belemenne az üzletbe. (Mindenki tudja, mennyire szavahihető ezen két lap...)

Tehát nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy David Villa jövőre is a Valenciát fogja erősíteni, minden pletyka ellenére.
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.14. 09:30:55

Érdekes lesz, h Laportáék mit fognak lépni :?: Villa nagyon illene ebbe a Barcába és sztem csalódást se okozna, DE 50 millió az már ténleg sok.

Eto'o-val kellene szerződést hosszabitani, de az ő igényei is irreálisak.

De nem kell kétségbe esni van egy Bojan egy Keirrison a csapatba.

Forlánt megvenni óriási hiba lenne, ő egy top csapatba nem tud teljesiteni(lásd MU).

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csabimo
Capitá del Barça

2009.07.14. 09:16:58

kapitány írta:lesz vajon igazolásunk ezen a nyáron? én már nem vagyok benne biztos. pedig jó lenne 2-3 olyan játékost hozni akik még nem nyertek semmit klub szinten, hogy ezek a játékosok fenntartsák az "éhség érzetet" a csapaton belül. nem lenne jó megint átélni azt, amit 2006 után, amikor azt hittem, hogy a ronnie féle csapat még évekig uralhatja az európai focit és ehelyett mélyrepülés lett belőle... úgy néz ki, hogy a villa féle "komédia már nem jön össze. én nagyon örülnék, ha megpróbálnánk agüérót elhozni, mert szerintem semmivel sem rosszabb játékos, mint villa, ráadásul messivel együtt nagyon durvák lennének elöl és szerintem olcsóbb is lenne.

visca el BARCA!
Hatalmas meglátás, ha villáért nem fogunk 50 milliot adni, akkor kipengetünk agüéroért 60at LOL...Mert ennyi a kivásárlási ára és szintén nem adják alább...
splinter
Jugador del Barça

2009.07.14. 09:05:59

Szeretném leszögezni....DAVID VILLA NEM ÉR 50millió euró-t!!!!!
DE nem ám!

Nemhogy a 'Fenonémo'-t csalogatnánk inkább vissza a Corinthias-ból:)
Ő az aki most nagyon megérné a pénzét!!!! Simán van benne még 5 év sztem.....
kapitány
Jugador del Barça

2009.07.14. 09:02:25

lesz vajon igazolásunk ezen a nyáron? én már nem vagyok benne biztos. pedig jó lenne 2-3 olyan játékost hozni akik még nem nyertek semmit klub szinten, hogy ezek a játékosok fenntartsák az "éhség érzetet" a csapaton belül. nem lenne jó megint átélni azt, amit 2006 után, amikor azt hittem, hogy a ronnie féle csapat még évekig uralhatja az európai focit és ehelyett mélyrepülés lett belőle... úgy néz ki, hogy a villa féle "komédia már nem jön össze. én nagyon örülnék, ha megpróbálnánk agüérót elhozni, mert szerintem semmivel sem rosszabb játékos, mint villa, ráadásul messivel együtt nagyon durvák lennének elöl és szerintem olcsóbb is lenne.

visca el BARCA!
Nastradamus
Jugador del Barça

2009.07.14. 08:59:13

ALEXDP írta: Talán még Torres lenne jó megoldás,nem is értem miért nem keressük.....
Szerinted mennyit kérne érte a Pool! Esélytelen, remélem csak viccnek szántad...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2009.07.14. 08:59:05

Túl sok esély Torres megszerzésére nem lenne... Ibra is maradni fog az Internél.
ALEXDP
Capitá del Barça

2009.07.14. 08:55:11

Bármennyire unszimpatikus,egyedül Ibrahimovic aki ér 50 milliót,és ő is csak azért,mert ha kedve van,akkor ő egyedül is elég meccseket nyerni,plusz az hogy bl-ért játszhat,meg mondjuk itt,az motiválná....

Talán még Torres lenne jó megoldás,nem is értem miért nem keressük.....
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.14. 08:44:08

Ha teszem azt bedobunk egy megújított szerződést Samunak,mondjuk 2013ig,egy 10 millás fizuval,akkor a szerződése végéig 30 millába kerülne.
Ugyanilyen időintervallumon belül gondolkodva Villa=72.5!!!
A ködösítés azért látom megvan:)
1: Ha megvesszük Villát akkor Eto'ot eladjuk vagyis az a 72.5 mar rogtön max 38-40!!
2: Szerinted itt maradna Eto'o 2013ig, hogy még 4 évig minden nyáron menjen ez a hercehurca h adjuk el? Ha már 2szer is el akarták adni. Jövőre miért ne tennék, vagy azután?
3: Ha mégis maradna 2013ig, semmi sem garantálja azt, hogy akkor nem kell ugyanekkora összeget belefektetni egy csatárba mint most Villába. Nem lehet biztosra venni, hogy Bojan, vagy Keirrison felnő majd a feladathoz...
mess2009
Director del Fútbol

2009.07.14. 08:41:07

most van az, hogy a Barca Laporta fanyalgásáért kemény árat fog fizetni!
ha mellette akarnék szólni azt mondanám hogy ilyen kemény kiállással talán!! le lehet törni az irreális piaci árakat, de ez bizony a klubjára nézve komoly áldozatokkal jár!(és főként mellé kellene hogy álljon minden fizetőképes klub)
gyakorlatilag nincs még csak elképzelésük sem egy vehető klasszis csatárral kapcsolatban, Eto'o ügyét nem is lehetett volna rosszabbul kezelni, az hogy mit fog produkálni nehéz még megjósolni is...!
csak az a gáz, hogy európa egyik legjobb (mi legalább mondjuk így:legjobb) klubját nem lehet így menedzselni!!!!!
savanyú a szőlő alapon lehet persze álmodozni arról, hogy nem a drága világsztárokkal lesz hatékony egy csapat.... de a Barca minimum egy esélyt dobott el magától ami pl. a Realnak megvan! szerintem egy ilyen kiélezett bajnoki idény előtt ez legalábbis baljós előjel.
miihii
KHAL

2009.07.14. 08:26:45

50 misiért kenjék a hajukra Villát!

Többen hőzöngtek/enek,h Samu milyen sokba lenne,ha marad.Pláne,ha még emelést is kapna.Nekik szól a kövi kérdés:
nem lenne még több Davidért az 50 millió+ évente 7.5 méteres fizu 5 évig?(Gondolom emlékeztek rá,h nemrég volt a főoldalon egy cikk,amiben szó volt a klub ajánlatáról a játékos felé.És erre rá is bólintott...)

Ha teszem azt bedobunk egy megújított szerződést Samunak,mondjuk 2013ig,egy 10 millás fizuval,akkor a szerződése végéig 30 millába kerülne.
Ugyanilyen időintervallumon belül gondolkodva Villa=72.5!!!
És mondjuk a legjobb esetben 2013ra lenne egy kész Bojanunk és egy szintén felcombosodott Keirrison (amennyiben tényleg meglesz és be is válik.).Tehát Samu után nem is kéne nagy kiadásba verni magunkat.
Persze,ez csak fikció és túl szép,h igaz legyen.De ez is egy lehetőség...

De ettől függetlenül részemről 50 millerért ide ne hozzák Villát!Még 40 körül is fanyalogtam,de így meg egyenesen elfogadhatatlan!Egyéni vélemény! :wink: (De ahogy láttam,nem egyedüli 8) )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
raul72
Barça B

2009.07.14. 02:50:17

Barcagirl24 írta:Én meg elkövettem egy nagy - nagy hibát.. Beleéltem magam Villába :( És most elég rossz mert tudom, hogy ennyit nem fogunk kiadni :roll:

Szerk: Amugy én kezdem azt hinni, hogy a Valencia csak szórakorik.. Először ha jól tudom a Real jánlott érte 30 milliót akkor azt monták hogy 40, és annyiért vihetik is.. Valaki ajánl 40-enet akkor rögtön 50-en fogadni mernék, hogy ha a Barca most adna 50-et egyből kérnének még + 5 milliót.. :roll: Sokkal tisztességesebb lenne azt mondani, hogy köszönjük szépen, Villa nem eladó
Én is beleéltem magam hogy Villa a madridé és tessék :( Amúgy eleinte még úgy láttam hogy jó az új elnök ,de egy paraszt , már velünk is megállapodott utána meg mégse elég neki annyi amennyit akartunk adni.. Szvsz elég szemét... Azt akarják gondlom kihozni hogy a barca is igazoljon egy sztárt és akkor marad még sokáig Villa a Valenciánál... Mivel kijelentette hogy spanyol honban marad ... Vagy pedig meg várják a Vb-t ahol még nagyobb lehet Villa ára ! Amúgy Laporta nem fogja leigazolni 50M-ért , márc sak azért sem mert itt fikázta hogy mennyit költ a Madrid és pont akkor fizetne ki a legtöbbet játékosért a Barca.
Cali
Entrenador del Barça

2009.07.14. 00:55:01

Már nem tudom, mit gondoljak erről az egész csatárkérdésről. Eto'o távozását támogatnám is, meg nem is. Támogatnám, mert rengeteget letett a Barca asztalára és bizonyította, hogy nagyon is van helye ebben a csapatban. Ő illik ide a legjobban. Teljesen ismeri a csapat játékstílusát és filozófiáját. Nem támogatnám viszont a fizetési igényei miatt, és mert el akarta már másodszor is küldeni a klub. Félnék, ha maradna, nem lenne motívációja a következő szezonra, ami a belső rendet is megbonthatná.

Az utóbbi érzésem, valamiért mégis erősebb. Megpróbálnám valakinek eladni - ez is nehéz lenne, mivel nincs egy igazi kérője sem - és centerbe beraknám Henry-t. Persze csak akkor, ha nem sikerülne Villát leigazolni. Kerrisont és Bojant megtartanám cserének. Így ők is tudnának fejlődni, egy pár év múlva pedig megérdemelten viselhetné egyik a 9-es mezt.

A balszélső támadó igazolását tartanám a legfontosabbnak. Egy olyan játékost, akinek tényleg az a posztja (Robinho, Mata, Silva). Nem tartom túlságosan jó ötletnek Iniesta feltolását. Neki a középpályán van a helye, ott tud világklasszis teljesítményt nyújtani.

Ha távozik Gudjohnsen vagy Hleb, akkor az ő helyükre is muszáj lenne vásárolni valakit. De nincs ötletem, hogy ki lenne alkalmas padozásra, aki mikor beáll, hozzá tud tenni a játékhoz.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.14. 00:38:13

Én meg elkövettem egy nagy - nagy hibát.. Beleéltem magam Villába :( És most elég rossz mert tudom, hogy ennyit nem fogunk kiadni :roll:

Szerk: Amugy én kezdem azt hinni, hogy a Valencia csak szórakorik.. Először ha jól tudom a Real jánlott érte 30 milliót akkor azt monták hogy 40, és annyiért vihetik is.. Valaki ajánl 40-enet akkor rögtön 50-en fogadni mernék, hogy ha a Barca most adna 50-et egyből kérnének még + 5 milliót.. :roll: Sokkal tisztességesebb lenne azt mondani, hogy köszönjük szépen, Villa nem eladó
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Lezárt