Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért is? A triplázó csapat kulcsemberei maradnak, egyedül Etoo sorsa kérdéses, de ha ő megy, akkor biztos jön vki. Az egyetlen hiányposzt pedig a balhátvéd poszt, arra pedig jön Filipe.FutureDeluxe írta:Hát nemtudom...egyre inkább attól félek, hogy ezt az átigazolási időszakot finoman szólva is bebuktuk... mindenféle téren
Fabianoval az egyetlen, probléma, hogy nem csak a Milan, hanem a ManCity is akarja, és lehet h a játékos ide jönne, de a klubja tuti csak a Cityvel fog megegyezniChino írta:Fabiano nem lenne rossz ötlet, ha a hír nem kacsa. Ha Pep-ék tényleg akarják simán el lehetne hozni a Milán elől.
Ilyen Adebayor-ral pedig ne röhögtessük már ki magunkat. Erősíteni kellene a keretet ha minden igaz. Eto'o cseréjének legfeljebb.
Melyik értékes játékosokra gondolsz?csyrybyry írta:
Ezt az "egerészést", amit átigazolások címszó alatt művelünk, már jutalmazni kéne!![]()
Egész egyszerűen felülmúlunk minden korábbi "tökölődést"!
Értem én, hogy alaposan meg kell fontolni a dolgokat, na de ennyire?
Szinte valamennyi értékes játékos elkelt (és sajnos majdnem mind az ellenhez került), de mi még mindig Eto'o-val kínlódunk. Addig húzta az
időt, és bújkált a vezetők elöl, míg a City után, a MU. sem kér belőle!
Így van, én is így gondolom.Rivaldo11 írta:Villaért 50 milla? Na ne. Inkább dobjunk Samu fizuján 2 millát-ez még mindig kevesebb lenne, ráadásul Eto'o jobb mint a valenciai.
Szeretem,amikor a teljes egészből kivesztek egy részt,és külön arra reagáltokmindorokke_barca írta:A ködösítés azért látom megvan:)Ha teszem azt bedobunk egy megújított szerződést Samunak,mondjuk 2013ig,egy 10 millás fizuval,akkor a szerződése végéig 30 millába kerülne.
Ugyanilyen időintervallumon belül gondolkodva Villa=72.5!!!
1: Ha megvesszük Villát akkor Eto'ot eladjuk vagyis az a 72.5 mar rogtön max 38-40!!
2: Szerinted itt maradna Eto'o 2013ig, hogy még 4 évig minden nyáron menjen ez a hercehurca h adjuk el? Ha már 2szer is el akarták adni. Jövőre miért ne tennék, vagy azután?
3: Ha mégis maradna 2013ig, semmi sem garantálja azt, hogy akkor nem kell ugyanekkora összeget belefektetni egy csatárba mint most Villába. Nem lehet biztosra venni, hogy Bojan, vagy Keirrison felnő majd a feladathoz...
Az egyes pontra még annyit,h nem úgy néz,ki,h el fogjuk tudni adni Samut!NA,akkor mennyi is az annyi?Persze,ez csak fikció és túl szép,h igaz legyen.De ez is egy lehetőség...
És mondjuk a legjobb esetben 2013ra lenne egy kész Bojanunk és egy szintén felcombosodott Keirrison (amennyiben tényleg meglesz és be is válik.).
Hát hülyeség egyáltalán ezek kik nonameket ne írkáljunk már, nőjjünk már föl, nem az fm-ből kell nekünk tehetséges játékos.Cáceres14 írta:szerintem probáljuk meg leigazolni Marcus Berget vagy Mounir El-Hamdaouit
de lehet, hogy hülyeség amit írok
csyrybyry írta:FutureDeluxe írta:Hát nemtudom...egyre inkább attól félek, hogy ezt az átigazolási időszakot finoman szólva is bebuktuk... mindenféle téren
FutureDeluxe írta:Hát nemtudom...egyre inkább attól félek, hogy ezt az átigazolási időszakot finoman szólva is bebuktuk... mindenféle téren
eléggé biztos, nemsokára bemutatják, hivatalos honlapján is meg van erősítve, az egyetlen kérdés az hogy itt lesz e a következő szezonban vagy kölcsönadjuk valahovaEgyébként az már biztos, hogy Keirrison jön?
Hát néha összejön, de legtöbbször nem állják meg a helyüket (Afonso Alves -Middlesborough)Bojan Krkic írta:pl. egy André-Pierre Gignac egyáltalán nem kerülne sokba,a válogatottba is amennyi lehetőséget kapott azonnal bizonyított és meg tudná állni a helyét egy nagy csapatban is,én nem hiszek abban hogy 50-100 milliókat kellene egy játékosért fizetni.Gignac csak egy PÉLDA volt.